|
![]() |
#2281 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Po meni dva najljepša gola su onaj od Nacha i Pavarda. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
Meni je gol Pavarda definitivno gol prvenstva. Glas je otišao Luki ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2284 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja sam isto glasao za Modrićev gol... Realno nije mi najlijepši, ali mi je najdraži! ![]()
#2286 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Onaj od Pavarda mi je apsolutno ludilo ![]() ![]() ali je onaj od Luke naravno drazi, kad ga je rokno valjda je cijela HR eksplodirala od srece ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Guest
|
Čitam da Split priprema doček...hoće li to biti popraćeno TV kamerama u direktnome prijenosu, ili neki drugi gradovi (Zadar?) koji pripremaju istu stvar? Zna li se išta o tome? Thx ![]() |
![]() |
#2288 |
Premium
|
da, ja cuo danas da je Zadar i Varaždin, u VŽ u 19h sviraju zaprešić boysi ![]() U Zadar bi trebali momci uplovit sa jedrenjakom, valjda ce bit kakav LIVE jubito il neš |
![]() |
![]() |
#2290 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2292 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#2293 |
Creeper
|
#2294 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2295 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
@John Creasy A gle, ne moram samo editirat/obrisat post. Mogu i zđonom ali onda će opet biti Brko seronja i tlačitelj koji ne da da se priča. ![]() Ili da skratim - otvorite firmu svojim kapitalom, napravite forum od te firme i tamo pičite po politici koliko vas volja, ispucavajte frustracije i debatirajte što treba i što ne treba. Vjerujem da ćete naći sugovornika više nego ih ima ovdje ![]() Ovdje to neće proći, kome pravo kome krivo. Politike ima na svakom ćošku, ne mora je biti i na IT forumu ![]() BTW, Lovren u Karlovcu danas u 17h. Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
#2296 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
just asking |
|
![]() |
![]() |
#2297 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne, pcekspert nije moj. Da, provodim svoju volju i moja volja je da nema politike na ovom forumu, a tu volju podupiru ljudi koji stoje iza ovog foruma. Just answering. Imaš još koje pitanje? Slobodan si kao i svi ostali napraviti slijedeće: a) staviti me u ignore listu b) prijaviti me administratoru c) biti korisnik sve i jednog drugog foruma na netu d) sve od navedenog Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako je dobio prava i mogućnosti da provodi svoju volju, znači da je dobio povjerenje nekoga koji stoji iza tog foruma, tako da li je njegov ili ne, apsolutno nema veze. A što se tiče politike ovdje, u potpunosti se slažem s Brkom. Čemu to? |
|
![]() |
![]() |
#2299 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2300 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije njegov ali je kao mod odgovoran za "područja" koja pokriva ![]() Stoga umjesto kolege (već Vas je zamolio), samo pozitiva i veselje. Da se ne zaboravi: ![]() |
![]() |
![]() |
#2301 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#2302 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Kad pogledaš u globalu Cheryshev je zabijao najbolje golove, 3 top gola, fali još onaj vanjski felš preko golmana protiv Saudijske Arabije, no vjerojatno bi bilo too much da budu 3 gola od jednog igrača Također nepravda što nema perišićevog gola iz finala, pogotovo s obzirom na značaj. Pogledao sve, objektivno mertens, nacho i pavard imaju najbolje gajbe Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 17.07.2018. u 16:23. |
![]() |
![]() |
#2303 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
U ST doček Dalmatinskog dijela reprezentacije, ne može bez kašnjenja ali je to zapravo dobro jer je u međuvremenu bio ljetni pljusak ... |
![]() |
![]() |
#2304 |
Creeper
|
#2306 | |
Premium
|
Citiraj:
|