|
![]() |
#2281 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Otvaram samo one od namibijskog princa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2024
|
Naručen i plaćen artikl na mall.hr u prošli ponedjeljak, idući dan dolazi ekspresna dostava, nažalost krivi artikl. Tek u petak sam ih uspjela dobiti, naručen prikup artikla, dpd ga pokupio u ponedjeljak odmah. Po broju paketa, vidim da im je dostavljen u utorak. Šaljem mail za hitnim slanjem, no međutim - ništa. Ima li netko iskustva s tim i koliko dugo im je potrebno za zamjenu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 |
YouTube Master
Datum registracije: Oct 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Nema nekih pravila, brat je kupio laptop i kutija stigla sva razvaljena. Rekli mu da vrati nazad i da će dobiti drugi, ali evo već mjesecima čeka na taj drugi. Ja sam s druge strane isto imao neki problem, vratio artikl i dobio drugi u roku 7 dana.
![]() |
#2287 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Možda je to jedan od onih na "posebnom popustu" ![]() Ja kod njih kupujem dječje potrepštine (poljska centrala, a pampers proizvodi u poljskoj) i drogeriju (povremeno se zeznu pa ostave dva popusta koji se preklapaju), preuzimam na Jankomiru i uvijek sve 5. Specijalne akcije obično preskačem, a i za ostalo uglavnom vrijedi "koliko para, toliko muzike". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Registered User
|
Zvat ću ih odmah sutra Proizvod je jeftiniji 100 eura kod njih nego dalje, zato nisam išla na povrat novca, nego na zamjenu. Još uvijek ga ima na stanju pa se nadam ekspresnom slanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Uzeo sam Philips TV kod njih kad je bila ona akcija prošli tjedan za 190e i TV je došao sa razbijenim panelom. Nakon pokretanja postupka za reklamaciju rekli su da se očitujem želim li povrat novca ili zamjenu (ako ga imaju na stanju). Tražio sam zamjenu ali izgleda da ga trenutno više nema. Imam li pravo tražiti uređaj usporedivih karakteristika? Bila je dobra akcija i naravno da bi radije TV nego povrat para jer se za te novce ne može uzeti ništa slično. ![]()
![]() |
#2290 |
Mirko, a ne Harry
|
Vrlo vjerojatno ti neće odobriti uređaj usporedivih karakteristika (prije jesu odobravali takve stvari), ali bi preko inspekcije moglo proći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2292 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Čovjeku stigao razbijen tv, ovi više nemaju takav i nude povrat para. Što bi ti tu točno prijavljivao inspekciji? De nemoj pisat svakakve nebuloze... Možeš ih pitati da li bi htjeli odobriti popust na neki jači model ali to je njihova dobra volja. P.S. Inspekcija u HR ne funkcionira već godinama otkad je rasformiran inspektorat, prijave traju mjesecima, a na slučajevima rade valjda 2 čovjeka. Puno ozbiljnije stvari se ne rješavaju, a kamoli muzičke želje pojedinaca.
![]() |
#2294 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
DI je totalno u qrcu. Prije nekoliko mjeseci sam dobio odgovor na prijavu od prije 2g. Uputio Mallu prigovor na mail: offical@mall.hr (nađeno na Sudskog registru).
![]() |
#2295 |
Mirko, a ne Harry
|
Ha gledajte, ja sam više puta kupio nešto u Mallu i ispostavilo se da toga nema na stanju. Ne znam kako mogu prodavati nešto što nemaju. Svaki put su mi isporučili sličan artikl po istoj cijeni. Da se radi o nekom drugom dućanu pa ajde, ali prema Mall-u nemam nikakve ljubavi.
![]() |
#2296 |
Registered User
|
Zovem danas, nakon par minuta čekanja javlja se agentica, objasnim joj sto je bilo. Ne zna ona gdje je zapelo s paketom, sad ce nazvati kolege pa mi se javi povratno. To je bilo oko 12. Nije nazvala. Najrađe bi sad otkazala SVE i naručila na drugoj stranici. Jel važi ako sad otkažem -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Provjeri jel ima pod narudžbama otkaži, mislim da je meni pisalo.
![]() |
![]() |
#2298 |
Registered User
|
Poludit ću, zvala sam i petak i subotu i jutros. Stalno se javlja jedna te ista koja nema pojma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
onaj Ironwolf sa qkcije još nije kod mene. naručen 7.8. i datum isporuke pomaknutna poslije 20.8 velikim slovima u narudžbi ima opcija otkaži narudžbu. e neće ići!! gamad! najlakše da otkažem pa da se oni nemuče ispištovati uplatu!!! čekam i još ih prijavim zbog kašnjenja!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
svoje pokupio u petak ![]() Eno već se krčkaju u HP-u
![]() |
#2301 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ma de lol, najbolje da još osobno odeš u poslovnicu i izdereš i izvrjeđaš djelatnike. Dajte ljudi malo ohladite, dobit će te robu, ako vam ne paše otkažite i to je to. Nije uvijek do trgovine, i uz najbolju volju i odrađeno sve na vrijeme, jednostavno nekada ne možeš ispoštivat rokove.
![]() |
![]() |
#2302 | |
Premium
|
Citiraj:
si čitao kako odugovlače sa svime?? a nismo svi u ZG da sami napravimo par km i pokupimo item sami. dostava je plaćena. ako sam naručio 7.8 koji ima na stanju nevidim razloga za 20 dana kašnjenja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Jedi vidio gužve na autocestama i na državnim cestama? Pa i kuriri bi htjeli na godišnji. Ne mogu oni dostaviti koliko mi možemo toga kupiti. Nije da ih branim ali …. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nažalost, mnogi su razlozi za kašnjenje. Ako vam je nešto hitno odite si sami po to u dućan, kurirske firme su u stanju raspada ![]() Ne znam tko točno radi dostave za mall, ali ako je GLS onda budite sretni ako ikad dobijete paket ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 | |
Registered User
|
Citiraj:
Znači, prvo to mora doći tamo negdje iz Slovenije u HR, pa onda dalje... Kad mall ima nešto na stanju onda dostava ide jako brzo, čak rekordno brzo ako se šalje na BoxNow paketomat.
![]() |
![]() |
#2307 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod mene je suprotno - GLS obavi svoje po ps-u, a DPD mi kasni s paketom već 20 dana. Paket je došao u sortirnicu u Matuljima (5 km od mene) i voza se u kombiju, ali do mene nikako da dođe.
![]() |
#2308 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
DPD lik me svaki put nazove sa nekim bosnian voice-om ja vas moooulim jel Vam mogu ostavit pakeet u DMa znači svaki put preklinje jel može ostavit u DMu i to čak ponovi dva puta nekad, nikad mi ne pokuša dostavit, katastrofa. Srećom pa mi je DM usput kad idem s posla.
![]() |
#2309 | |
Premium
|
Citiraj:
otkrio si toplu vodu ![]() iz njemače ili austrije mi dođe za 3 (TRI) dana. onda očekujm od web shopa tog renomea bar unutar 7 dana i nije problem u dostavi već u tome da je narudžba u obradi !! ne predana dostavi, nego u obradi! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Registered User
|
Poništi narudžbu i naruči iz njemačke ili austrije. Ne znam šta uopće kupuješ u hr kad je vani tako dobra usluga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|