|
![]() |
#2282 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Alonso i Renault. Not bad. Sent from my SM-950U
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 |
Guest
|
|
![]() |
#2285 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Najs. Formula 1 plans to launch in-house live streaming service in 2018 Pogotovo zanimljivo ovo "Our objective is to create platforms in the direct-to-consumer arena that engage fans and leverage our assets - whether they are live races, archival [or] are data" |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#2287 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo je jedna jako lijepa vijest. Liberty media zbilja od preuzimanja sve vise i vise podize sport. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2289 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I svakako ako bude tipa par desetaka eura sezona i recimo paketi full weekend + fanzone i recimo samo utrke paket, to će biti pun pogodak. Recimo 70 eura cijela sezona. To bi dao na par rata ![]() Na RTLu neću morati gledati reklame koje prekida F1 prijenos niti ću morati plaćati Arenu sport da slušam kolegu Nevena kako cvili kad Ferrariju nejde. @mob |
|
![]() |
![]() |
#2290 |
Je suis Schumi
|
Ja sam preporođen od kod nema rubnog kamena, ruljenja/grejninga guma i ostalih nebuloza. Sky navlaci za Lewisa ali zajebi ti to. Najbolji prijenos imaju. Ne moras se zezati s RTL-om. U google napisi totalsportekf1 i imas odlicne streamove. Novi zvuk mi je malo usiljen. Bolid kao da se nateze. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
Interlagos 2008 imam na 4 diska i na 3 google drivea da se nikad ne izgubi ![]() Kad je počeo "Glock, Glock, Glock, Glocka, Glock.... Glock... ali krivo, ali... ma 100 metara prije cilja... pustio... suze... Massa plače... joooj... " ![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2292 |
Je suis Schumi
|
90-tih je bilo dobro i to. Internet su imali rijetki, a i ako su imali, bio je carnet i ako ti neka zena iz obitelji ne prica, sretan ko mala beba ![]() Imam negdje u arhivi na disku neke utrke koje je Dijaković komentirao. Mislim da je među njima i Imola 1994. Na ovom linku je ta Imola. Ima tu još dosta dobrih utrka za pamćenje.
#2293 |
Antimićanin
|
Vandoorne has taken on an 11th MGU-H, 11th Turbocharger, ninth ICE and eighth MGU-K; as it is the first time this year an 11th engine part has been used, this incurs a 10-place drop. Honda power ![]() @mob |
![]() |
![]() |
#2296 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sto je najgore nece se ni zadrzat na ovome, jos ce oni dva motora promijenit do kraja sezone. Al' who cares... |
|
![]() |
![]() |
#2298 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Oooohoooo.. krenulo je odlično. E sada da vidimo može li Ferrari preživjeti Mercedesa na relativno brzoj stazi. Edit: znači toliko o snazi Ferrarija.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 22.10.2017. u 21:14. |
![]() |
![]() |
#2299 |
Guest
|
tako se gaze direktni konkurenti...alfonso bi se vozio na drugom mjestu cijelo vrijeme... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2301 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#2302 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#2303 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#2305 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#2306 |
Antimićanin
|
Štogod... Da se malo maknemo od ovih spika "moj je veći" i posvetimo utrci, Ferrari tj. Vettelov bolid opet vrlo agresivan na gumama. Podsjeća situacija na Silverstone ove godine. Vettel je od Bottasa u 3 kruga izgubio odjednom 3 sekunde prije odlaska u boks jer su mu gume propale. Bottas je odradio par krugova više. A onda na Soft gumama, Ferrari opet bolje radi. Izgleda da je Vettelov bolid dosta agresivno podešen. Kimi još guli na US gumama. Da vidimo čije žute gume će duže izdržati. Pirelli je i za ovu utrku rekao 2 stopa, a meni nekako se pari da bude ovaj jedan ![]() @mob |
![]() |
![]() |
#2307 |
Guest
|
|
![]() |
#2309 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Valjda koja kinta sjeda od toga. I opet ovo govno od Honde crče. Pa propali daboda, bankrotirali i za 1 šeraf nemali. Puj, gamad.... a još malo... još 3 utrke i gotovo sa tim smećem. @mob |
|
![]() |
![]() |
#2310 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
|
|
Oglas