|
![]() |
#2281 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Npr. ja sam s Agramom imao super iskustva. Poslao sam im upit za cijenu, pa ću vidjeti.
![]() |
![]() |
#2282 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nougat za S7 u prometu od 17.01. http://www.theandroidsoul.com/psa-ga...nuary-17-news/
![]() |
#2286 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#2287 |
Premium
|
![]() |
#2288 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Što je počelo? Najava da bude, jel ? ![]() https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/ Dok ga ovdje nema, onda ga nema. I što nije rečeno da se ide odma na 7.1.1. a ne na 7.0? Čini mi se da je to OTA update sa ekipu koja je bila u BETA programu Nougata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da se quotam ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Stigla mi za S7 Edge Ringke Black Onyx maska. Vrhunski izgleda na mobitelu, izrada super, sigurna i baš čvrsto i bez pomicanja mobitel uđe u nju. Jedini problem je što zbog tog što gornji i donji rub čvrsto sjednu na rub stakla, pa s tim gurnu moj screen protector na samom rubu i malo ga podignu gore i dole. Problem rješen tako da sam odrezao po 1mm gore i dole i sad je savršeno. Rub sa strane ima kao mini rebarca koja sprečavaju klizanje u ruci i ugodnije je pri korištenju. Na dnu su poklopci za otvore. Preporuka svakom ko traži siguran i lijep case za S7E. http://sandicast.godohosting.com/Rin...nyx/onyx_1.jpg -to je taj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
http://www.smartphonehrvatska.com/20...a-promo-videa/ Tu mi prednji dio puno bolje izgleda nego na gornjim slikama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Premium
|
Ja ću čekati S9. 8 mi je i prevelik i još ima samo E verzija za koju se još uvijek ne može naći poštena zaštita i kaljeno staklo. Pretplata mi ionako ističe 03/18, a dotle bi i 9 mogla izaći.
![]() |
#2301 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() taj na tvom linku mi je malo pre kockast za moj ukus... Svejedno, ako smanje bezele, povecaju ekrane bez povecanja gabarita kucista, maknu home botun i ugrade fingerprint senzor ispod ekrana - imat ce rekordne prodaje... Ja ipak, kao i kolega coconut vrlo vjerojatno cekam devetku, sedmica je i dalje odlican all around mobitel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Cisto sumnjam da ce imati rekordnu prodaju samo sa edge only, bez home buttona i citacem prsta na straznjoj strani.
![]() |
#2303 |
Guest
|
Dal se isplati dat 3000 kn za s7?..imam s4 , zadovoljna sam njim al sam razmisljala da mogu dobit dobar ineski mob za manje novaca..vidim nema utora za karticu, ima nezamijenjivu bateriju itd |
![]() |
![]() |
#2304 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2306 | |
Premium
|
Citiraj:
A sto se tice edge-only ekrana na svim modelima, meni se to osobno ne svidja ali lako moguce da su izabrali takav put - nebi se cudija nimalo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Jer ovo sto si najavili su radikalne promjene, a to nikad ne rade. Pa sad ako sve ovo bude odjednom Samsung ces moci prepoznati samo zato sto pise Samsung, nece imati puno dodirnih tocaka sa prijasnjim modelom. Znaci nesto kao strategija VW promijeni nesto malo i kupci ce biti zadovoljni.
![]() |
#2308 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Potpuno zanemariv postotak ljudi kupuje samsunga zbog home buttona. Nema nikakve sumnje da bi se se odlicno prodavao. Ni meni ne sjeda edge ekran, ne zbog zastita i takvih pizdarija nego zbog refleksija i zato jer izgleda vrlo jeftino kad je ekran upaljen ali opet, ja sam u totalnoj manjini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 | |
Premium
|
Citiraj:
je micanje famoznog i godinama prepoznatljivog home buttona i ugradnja fingerprint senzora unutar ekrana. Na kraju krajeva "sve oci" su uprte u nadolazeci S8 sto zbog hypea sto zbog prije spomenutih nevolja sa Note7... Ljudi imaju velika ocekivanja, veca nego ikad IMHO - ako Sammy sad ne napravi nesto posebno dozivit ce flop kod odredjene skupine ljudi, iako svejedno ne sumnjam u visoki broj prodanih primjeraka... Samsung Sets Hefty Sales Goal For Galaxy S8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
|