|
![]() |
#2282 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Ajde, ok je cijena, al ako je tako, vrijeme je da se riješim svoje L640 dok još ima kakvu takvu cijenu... A možda je vrijeme i da nakon iPhonea, Alcatela, Samsunga, Xiaomi-a, LG-a i Microsofta, napokon probam i Xperiu i odljepljivanje ekrana :P al dobro, to će u drugu temu onda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2284 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Lumia 650 bude predstavljena u 2.mjesecu ![]() http://www.windowscentral.com/micros...650-february-1 Razočaran, kakav je ovo crap upgrade? Bolje Lumiu 640 uzeti, a za Lumiu 850 još ni riječi... Da se mene pita, sve gore i gore ide... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja znam da LG više u moje ruke ne ide. Dosta je bilo da mi pije živce na slamčicu. S druge strane, Samsung je napravio jednu sitnicu zbog koje su velike šanse da mi sljedeći službeni bude Samsung...a to je ovo. Trenutni feedback je loš, navodno se radi samo o komadu plastike s flat tipkama koje pritišću on-screen keyboard i još košta 80$. Sviđa mi se da ipak netko razmišlja o tome i nadam se u budućnosti da će se sjetiti malo ispupčiti te tipke van, kao na Nokijinoj E seriji. Tko to prvi napravi, kupio me. Što se WP tabora tiče, ostajem privatno i dalje na Lumiji 830, barem dok ne izađe Surface Phone, a do tada bi se trebalo rasčistiti ovo trenutno stanje. Kako sad stvari stoje, Microsoft liže dupe Googleu i Appleu puštajući im aplikacije koje su dosad bile WP only. Uz to sve, na 950 se Here Drive i Here Maps trenutno ne mogu instalirati. Uzmem 830 u ruke i tražim adresu u Here Maps i ne nalazi, otvorim Maps (Microsoft) i tamo upišem, tamo nađe. Čak mi nalazi i firme. Kao da nakon što su prodali Here odjel, lagano odlučuju zatvoriti taj dio. Uglavnom, čudni potezi u zadnje vrijeme.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 16.01.2016. u 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma sve poslije 730/735 i 830 je shit po kvaliteti izrade. Nadam se da ce 650 biti po tom pitanju bolja buduci da ce imat aluminijsko kuciste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
ali mislim da ce u ostalom bit dosta losija. nadam se da ne toliko losija da ju kuciste nece moc spasit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja iskreno mislim da u microsoftu mobile divizija teske droge konzumira. Neznam kako drugacije bih objasnio njihove poteze. Naprave plastic fantastic "flagship" mobitel koji ima problema za popizdit. Već to je u najmanju ruku sramota, ali ne onda odluče kada cijeli svijet pokusava napraviti "affordable flagship" mobitel da oni tako sto ne zele, a idioti su imali maltene savršene mobitele za to (L73x i L830 pogotovo). Da su samo ostavili dizajn L830 i stavili FHD zaslon, malo jacu bateriju i snapdragon 617 proc ili noviju verziju istog(a da odrzava continuum), taj mob bi se kontam proddavao kao blesav. Pogotovo ako je recimo oko 300$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Oni moraju prvo srediti OS jer je dobar dio problema na mobitelima vezan za njega.
![]() |
#2293 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ufff, sjetim se ko da je juce bilo, kad su predstavili 830 pa je pocela paljba kako je mob smece jer ima Snapdragon 400, a danas se naziva "savrsenim"... hahahahha Cinjenica je da je malo ko tu na forumu probo nove Lumie i svi pljujete na temelju blogova i YT-a. Kao 950 je plasticna, nedopustivo!! Pa od ceg su bile prijasnje (flagship) Lumie 900, 920, 1520?! Jos nikog isam cuo je je isprobo 550 sa novim Snapdragon 210 SoC-om, a vec se pljuje po nadolazecoj 650 zbog istog (kao sto se pljuvalo po 830 - onoj koja je danas savrsena). A neki ni ne koristite (niti su ikad koristili) W10M, a znaju sve o problemima doticnog, yeah right ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Premium
|
neznam, meni se win 10 čini odličan i napokon ću se odreć androida i prić na win |
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Premium
|
Malo tu blejim, pa malo okolo po internetu i nenadjem nista konkretno kad dolazi 10-ka. Imam lumiu 1520 i posjedujem garminov sat neki pametni, i ovi sad izdali podrsku, napokon, za windowse, ali samo 10. A mobitel mi treba i nezelim cackati sa insajderima, iako je to vec dosta odmaklo i mislim da vec solidno radi za razliku od pocetaka. Pa eto, ako tko zna stogod konkretnije bio bih zahvalan na podjeljenim informacijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Premium
|
ma pizdarija ti je stavit win 10 insider na tu lumiu, skineš sebi aplikaciju i sve sama napravi, probaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Probao danas u T-Centru oba nova modela... 550 smeće, S210 vrti W10M maltene isto kao S200 i S400, znači dosta traljavo, nadam se da 650 ipak neće imati taj SOC. Identična izrada kao 6xx modeli, 640 definitivno bolji mob. 950 me pak ugodno iznenadio, puuno brže radi, kamera je šov, ekran isto... Kvaliteta izrade kako kome, meni je ta fina matirana plastika baš sjela, niti je mob klizav niti daje manje premium feel u ruci, bar ne meni, zapravo definitivno mi se svidio osjećaj držanja tog moba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
Premium
|
Izgleda da pravi flagsip dolazi na jesen, surface phone sa s820, a ove lumije 950/xl su kakti prijelazni modeli, kak ce se to sve odvijat, vidit cemo, ne znam, al mislim da winsi bu imali neizvjesnu buducnost u smartfon svijetu pogotovo dok vlada aktualni dvojac... Sve to sporo ide.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Dolazi 750 ili 850 jedan od ta dva je vec certificiran u kini! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jezik me muci, skroz trpa hrvatski, a ja ko guska u magli, stavim engleski, a on nesto vrti na hrvatskom, nesto na engleskom ![]() Ajde, ostatak radi za sada kako spada ![]() EDIT: Nakon par resetiranja stvar proradila, prihvatio je engleski kao materinji jezik ![]() EDIT2: Sat i mobitel su brzo gubili konekciju i prestale bi stizati notifikacije. Rjesenje nasao na netu, treba sat upariti preko garminove aplikacije na mobitelu, a ne direkt preko mobitela ![]() Zadnje izmijenjeno od: Momir. 19.01.2016. u 08:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
o televizorima da ne pričam...kupio sam LG telku, tada soma kuna manje od Samsung ekvivalenta, koja ima isti ekran kao samsungov a više priključaka i metalni okvir, dok samsung ima plastiku...Da ne velim da je Samsung sjebao na nekim starijim modelima podršku za store i yubiyo a kod LGa to radi odlično....ja gledam realno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Dear .... the deployment of the Windows 10 is unfortunately postponed. Currently, we are not able to communicate a new release date. Soon as we have further information we will inform you. Best regards, Swisscom izvor http://forums.windowscentral.com/win...tm#post3381269 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 | |
Premium
|
Citiraj:
Ima puno vrsta plastike i načina sastavljanja. L900 i L920 su tenkovi bili i sve na njima je manje više bilo kako spada napravljeno. Ovu L950 uzmem i plastika tanka, zijeva na djelovima, tipke neke low budget plasticne, katastrofa. O dizajnu neću jer nekome će se sviđati nekome ne, meni je osobno dizajn katastrofa i na razini jeftinih kineza. Znači dno. Ovo je prva flagship lumia da me apsolutno ne privlači. Win 10 je isto ne dovršen proizvod koji ima svojih gluposti i ne logičnosti što je smiješno s obzirom da ga prodaju ljudima. Zasrali su i gotovo, treba nekada i biti realan. Za koju godinu ce to biti super ali jbt već godinama to govorimo, za koju godinu.... p.s. ja još uvijek mislim da je s400 na L830 promašaj, bez obzira što radi dobro na w8.1. Za tu cijenu i taj rang moba na koji su ga pokusali progurati trebao je ići s600 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Premium
|
Najžalosnije je što za to nije kriv ni iOS ni Apple. Microsoft je sam sebe sabotirao over and over again. Glavni razlog zasto microsoft nema vise od 5% sv. mobile trzista je sam microsoft. A kada se sjetim da su L900 svojedobno reklamirali kao smartphone beta test is over. hahahahah https://www.youtube.com/watch?v=_elqLDSt36k |
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
To je ona dilema....brkatu seljanku sa oličnim tijelom i nježnim jezikom ili prosječnu "know how" djevojku, nalickanu do boli... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|