|
![]() |
#2281 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() http://www.aten.com/global/en/produc.../#.WICbxvkrJjE Danasnje azuriranje cjenika je doneslo neka zanimljiva snizenja, pa da podijelimo ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Pozdrav, možemo li ponovno očekivati matičnu Gigabyte GA-Z170-HD3 i za koju cijenu, ako da? Thx unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 |
PizzoZder
|
Trebale bi uskoro stici. Cijena se nebi trebala mijenjati drasticno, ovisi o tecaju, par kn gore/dole.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Premium
|
Odlično, nastavljam vas pratiti pa se vjerojatno i vidimo kroz 15-20 dana kad legne plaća ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@nino Đe su ti nestali oni Kaby Pentiumi po 500kn ? ![]() Pa ne mozemo se mi u 2-3 dana brzo odluciti bi uzeli ili nebi, pojacaj kolicine ![]()
![]() |
#2287 |
PizzoZder
|
Ama pojavili se kod dobavljaca i bili jednu noc u cjeniku, ja ujutro nafitiljio misa da ih uzmem i dok sam kliknuo, izleti papap "NO STOCK". Po ure sam psovao. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
![]() |
#2289 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Jel mozete nabaviti ovo kuciste ? / kolko keša ![]() http://www.thermaltake.com/products-...?id=C_00002999 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Jos jedna pohvala za UZIShop. Opet sam bio u shoppingu za "egzotiku" ali Uzi je uspio i to rjesiti/nabaviti HGST Ultrastar He 10TB HDD. Hvala jos jedhom na mukama i trudu da se to dobavi ![]()
![]() |
#2292 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 | |||
PizzoZder
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Kako to da nema zamjeskih tinti za epsone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Kupio novu konfiguraciju, sve osim kućišta, naručeno 14.01. sve stiglo unutar 5-6 radnih dana, uredno zapakirano sa oznakon da je lomljivo, čisto da dostavljač ne bi imao neki "Ace Ventura" moment ![]() Inače, mijenjam matičnu uz nadoplatu, stiže idući tjedan, sve bez komplikacija, susretljivo i u dobroj komunikaciji. Svaka čast, moja preporuka! ![]() ![]()
![]() |
#2298 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Uzijevci da li mozda imate laptop sa slijedecim specifikacijama: Ekran 17.3" fhd, min i5 proc, 8gb ram, ssd disk, win 10 i pozeljno crna boja (punica kupuje, ne pitajte nis! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Uspješno dostavljen i7. Naručen jučer poslije ručka, stigao jutros prije doručka(10.30). Nino hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Uskoro nabavljam novi komp pa će to sigurno biti kod Nine. Čovjek nije veliki igrač ali je pošten i korektan. I zato mu se ljudi vraćaju. Velikim igračima se živo jebe za reputaciju jel ako zajebu 3 čovjeka s pceksperta doći će mu 3 obitelji sa zubatim sinovima kupiti njihovu robu. Jel su svi čuli za taj dućkas. BTW, jel neko zna jel čovjek daje savjete kod kupnje? Nisam nov u HW, daleko od toga, ali on valjda ipak bolje prati kaj se događa na sceni hardveraja.?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A drugo, javi se Uzi-u, ili će te Hrvoje riješiti ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
gg poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Obavljen prvi shopping u uzi-ja. Nino jos dodatno izasao u susret oko nekih stvari, sad nestrpljivo cekam da stigne. Zasad sve 5 i jedna sugestija: Amex inace daje shopping na 24 rate, a u uziju je max dozvoljeno 12. Bio bih potrosio vise i uzeo jos i grafu i kontaktirao vas za hellfire da sam mogao uzet na 24...Ako to apgrejdate, kupit cu i to... Zadnje izmijenjeno od: Igneos Eructid. 30.01.2017. u 09:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 | |
PizzoZder
|
Igneos, postoji mogućnos, ali osobno u poslovnici. Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
PizzoZder
|
Inace, da i ovdje napisemo, pojavila se potreba za jednim djelatnikom u poslovnici Zagreb. Uvjeti: - Poznavanje hardware/software okruženja - Trgovačko iskustvo (nije obavezno ali daje prednost) - Osobni automobil, "B" kategorija Napominjemo da bi se nakon probnog roka, potpisao ugovor na neodredjeno! Upite i eventualne molbe, poslati na info(at)uzishop.hr i molim0o ostaviti kontakt broj za eventualnu komunikaciju. Hvala. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Nda, samo ja zivim u zadru, nije mi bas usput ici do zg ili istre radi kupovine...u banci su mi rekli da te rate ovise od ducana do ducana, dakle ako vi to sredite, moze se i na 24 online...sto bi meni osobno bilo jako drago, ovako moram cekati godinu dana da kompletiram stroj, jer mi je budzet vec preopterecen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Što drugo nego pridužiti se pohvalama. Komunikacija, brzina,na visokoj razini, prema očekivanjima. Hvala Hrvoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa ako je cijena veca 8-10% u svim trgovinama, probaj pogodit ,😂
|
|
Oglas
|