|
![]() |
#2282 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Kako drago naglasi velBek.. Uši će mi otpasti.. Oba gola mrak |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2286 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo objavili na 24sata: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2288 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Hrvati su prosvjedovali pred Fifinim sjedištem u Zürichu... Neka vide da nas ima... ![]() EDIT: Sramotna izjava Blatter-a. |
![]() |
![]() |
#2289 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Jao, ne mogu više slušati ovog Vlaovića sa ovom sparinom i vrućinom i teškim uvjetima. Jadni Englezi i Talijani, samo je njima vruće... Drago je ipak bolji kad je sam, ovako je miran kao bubica ![]()
#2290 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Italija i Kostarika po 3 boda... Izvrsno. Il principe bianconero i super Mario za pobjedu Italije. ![]() Albion će doma ubrzo. Pirlo prečka iz slobodnog, Hart samo pogledao ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Koja prečka Maestra ![]()
![]() |
#2292 |
Premium
|
To je profesor, kako ju je odapeo... Di je Štico? Otišao valjda na spavanje, nema ga u studiju da pohvali Italiju. ![]() Welbeck naletio na Chielinija, kam na stijenu bez dinamita ![]() Nije službeno još potvrđeno, piše se da je Drogba potpisao za Juve. Još jedan razlog da navijam za Obalu bjelokosti protiv Japana. |
![]() |
![]() |
#2293 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
edit. Slavio sam za letećeg Holandeza ![]() Nalio se i zaboravio na temu.
__________________ |
![]() |
![]() |
#2294 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
jebena legenda ![]() Sad se čeka još ova ura da se vidi i Zvjerku Didiera igrat ![]()
![]() |
![]() |
#2296 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Super su mi bile sve utakmice danas.Pogotovo Kolumbija - Grcka. Ali ovaj Pirlo...ne znam sto bih rekao.Kako zna zavrnut' balun...
![]() |
#2297 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Pirlo je svoja klasa...trenutno nogometni isus ![]()
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 15.06.2014. u 09:30. |
|
![]() |
![]() |
#2298 |
Guest
|
Žao mi je Engleza, al nije to ništa tek početak. Danas Francuska - Honduras i Švicarska -Ekvador. A sutra.. fix godine. Argentina - BIH, pobjeda Argentine ko O Cristo Redentor |
![]() |
#2300 |
Premium
|
Kao što rekoh jučer, englezi idu kući. Potvrđeno. ![]() Kako mi je drago zbog Obale Bjelokosti, bravo dečki... U dvije minute preokret, a sve nakon ulaska, nadam se novog igrača Stare Dame Drogbe. ![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ne znam zašto više lajkate te cigane neg đentlemene engleze...jesu izgubili al da se tak pljuje....pa više naših igra tamo na otoku neg kod tih digića koji ne servisiraju aute po PSu neg samo nadoliju ulje i tako rasturene onda uvale u HR... |
|
![]() |
![]() |
#2302 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() glupost, ne bude bio prvi strijelac SP-a al čovjek "ima oko" za poslat u for , a bogami, zna i opalit... za razliku od jednog engleza Rooney-a (kojega stalno uzdižu i guraju u repku) koji jučer osim te asistencije (opet) nije pokazao ništa puno...doduše, tako je od cca 2004-te. a i kakve veze ima gdje naši igraju s time što je dobila Italija? ![]() po tome bi trebao navijat za Špance jer su tamo Lukica , Raketa i Manđo uskoro..? p.s. osim toga, što ti Pirlo ne izgleda ko Isus? hint:brada ![]()
![]() |
#2303 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() i da, radije bi da englezi prođu a ne talijani.... a po viđenom Robi i Perzej su pokazali više znanja, talenta i zalaganja od jedne prečke Andrejice. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2305 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Najvažnije mi je da su "bjelokoščani" dobili, čak sam uživo pratija tekmu, ali kako sam usput odradija noćnu smjenu na ženi nisam ima više snage pisat ![]() Prisiklo me prid kraj kad su ih jap-crap malo stisli. Danas se nadam pobjedi BiH, imaju šanse s obzirom na Varanovu prognozu.
#2306 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Italija - Engleska je bila čista demonstracija kako se nogomet igra i treba igrati. Kad je šansa za udarac po golu, udara se sa svih strana, a lopta u što manje dodira treba doć do gola. Nadam se da će Kovač povezati 2 i 2.
#2307 |
Premium
|
I ja se to nadam.. Fale nam udarci, a imamo dobre pucače.. Večeras (DANAS) u 00:00 se nadam odličnoj tekmi..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 15.06.2014. u 11:56. |
![]() |
![]() |
#2308 |
The mighty pirate
|
Fale i kontre. Nema nikog tko može pretrčat 50 m u sprintu, a da ne stane i vrati loptu nazad obrani. Osim Olića koji misli da je Ronaldo prije 10 godina, pa želi prodat foru pod svaku cijenu.
#2309 |
Guest
|
Ako mislimo pobijediti ne smijemo izgubiti ![]() |
![]() |
#2310 |
Guest
|
|
|
|
Oglas