|
![]() |
#2281 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Loše si skužio. Preko weba doslovno poklikaš, ne plaća se nikakva naknada do tih 12 il 24 rate. Ovo što si ti skužio je potrošački kredit. To je sasma druga stvar di se ispunjava papirologija, plaćaš kamate, plaćaš obradu i prvotno tražiš odobrenje za to od agenta, tj. prodavač traži za tebe.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#2285 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
a kad su rekli da niti na keš nema popusta samo smo otišli u svijet medija i uzeli isti laptop za 300kn manje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Citiraj:
dođi sa ponudom iz druge firme za isti laptop gdje se vidi da je 300kn manje cijena , traži Voditelja poslovnice i pitaj ga da li se može dobiti šta jeftinije on ako mu se da raditi će zvati u ZG. i pitati za popust ako ga boli racku samo će ti reći da ne može niš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Nemaš pojma o čem pričaš..
![]() |
#2289 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Guest
|
Ajd' daj račun na uvid (za Links konkretno), nije da ti ne vjerujem, ali... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Premium
|
hehe a jeste čudni , čovjek vam hoće pomoći kako da dobijete ono što želite a vi tražite dokaze mislim šta ja dobijem od tog ako lažem ? OK ako nađem račun budem ga stavio na net. Stvar je vrlo jednostavna ako ti dođeš sa ponudom koja je npr. 300kn. jeftinija za dotični laptop čak i ne moraš lično iči u poslovnicu (jer dosta radnika koji radi u poslovnici boli racku za tvoje probleme i sa druge strane nemaju vremena da se bave sa tobom i tvojim cjenkanjem) lijepo pošalješ na podršku UPIT da kako to da je laptop 300kn skupnlji kod vas (links) nego u drugom dučanu(otkud je ponuda) te da namjeravaš uzeti još par stvari uz taj laptop podrška će prosljediti to svojoj PRODAJI koja nabavlja robi ITD... i garantiram da ćeš dobiti neki popust 100% njima je u interesu prodati makar se odrekli dijela marže ,prodaju vam po cijeni koji imaju veletrgovi i sl. bolje zaradit nešto nego ništa nitko vas ne sili da se ciganite i da gubite vrijeme na cijenkanje, ja se volim ciganiti pa ako još uspijem uštediti super |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
ne znam zasto se cudis sto su ljudi skepticni s tim cijenkanjem u linksa, pa dobro je netko rekao, links je postao prevelik da im nesto znaci 300 kn, mozes li doc u konzum i rec, jel moze 10 dkg mortadele za 5 kn umjesto 7 kn, jer mi u lidla nude za 6 kn ? treba bit realan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Vcendaki, prošle godine Links nije htio dati niti 100 kn popust na laptop od 13000+, na kraju je uzet u ADM. Iovako ionako smo mislili naručiti od tamo, ali je osoba htjela probati da vidi može li dobiti koju kunu popusta. Na kraju je ADM dobio pare za Asus ROG laptop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Ne moraš nista dobiti, ljudi po internetu trolaju jer im je jednostavno dosadno u životu. Najbolje da ćeš se s najvećom IT trgovinom cjenkati kao da su neki tip s njuškala. Ako imaš neke dokaze, račune, e-mail prepiske i sl. onda ih postavi, jer si napisao da si to napravio nekoliko puta u linksu i još u nekim drugim trgovinama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Moj kolega je uspio dobiti u poslovnici cijenu kao u webshopu. Prvo su mu rekli da ne može, da mora naručiti preko neta... Ali je slijedilo i pitanje, kako je mislio platiti... Na riječ cash... Cijena kao u webshopu.
![]() |
#2299 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ..znači prvo moraš glumit nezainteresiranost i pregovarat oko cijene ..riječ cash defeinitivno ima neku čarobnu moć u mnogim dućanima.. ![]() očito postoje neke službene tajne mogućnosti za neke artikle , gdje ima interesa jel ..i to je dozvoljeno sigurno "od gore" , iako možda postoje neki "uvjeti" tipa za koje grupe artikala itd.. ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja ne znam u kojem svijetu vi živite. U linksu kada god sam gore je uvijek gužva, ljudi čekaju u redu. Imaju broj narudže s weba ili kažu ime i prezime te im prodavač kaže "stiglo je, spremno je i donese". Da se ideš cjenkati ili tražiti nižu cijenu, pitati informacije i slično prodavač bi rekao ne može i već počeo posluživati drugog kupca, neće tebi posvetiti 1h- a ako "nema interesa" ili nešto dramiš već bi kupac iza tebe prigovorio da zadržavaš red. Malo kada je prodavačima dosadno i mogu raditi ovo gore.
![]() |
#2301 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pohvala za reklamaciju, laptopu zvucnici nisu radili odmah iz kutije, odneseno na servis jucer, 3 dana nakon kupnje (produzeni vikend), zaprimljeno i danas otisao po novi. Zamolio ih da pokrenu live linux da se ne bih morao vracati u slucaju istih problema. Bez ikakvih prigovora to napravili i provjerili. Ja zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja vec vise od 10g. sa uzimam robu od Linksa,nikad problema sa reklamacijama,povratima,raznim kompenzacijama i sl. Cak su mi izlazili u susret sa reklamacijama pa su ih odmah rjesavali. korektna i fer ekipa,a cijena je takva kakva je pa kome pase.Ako mi treba roba hitno znam da ce u slucaju reklamacije sve biti brzo rjeseno pa tih 10/15% razlike ne znaci puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
R9 280X TOP od Asusa mi zadnjih dana počinje sve više i više artefaktirati,na svu sreću garancija je 3 godine i još uvijek traje. Pošto 280X nemaju jer se ne proizvode niti prodaju više zanima me koju ću grafu moći dobiti. Postoji li mogućnost nadoplate za RX 480 jer na računu za 280X piše da je plaćena preko 2200kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Prije da ce ti ponuditi 380X, za 480 i nadoplatu ih najbolje pitaj mailom/telefonom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Guest
|
Trebalo bi moći. Ja sam tako nadoplatio za veći SSD, nije bilo problema, pa ne vidim zašto bi za grafu išlo drugačije...samo mirno i ljubazno i vjerujem u razuman ishod ![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas