Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.02.2013., 13:25   #2251
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Z370 je 400 tisuca, GT86 je 260 osim ak ne zivis u Engleskoj a i tam bi ti se krvi napili na osiguranju.

215/45R17 su dimenzije gt86 kod nas a to bas nisu neke gumice. Ja ipak vise cijenim feeling, volan, balans i karakter auta od samog izgleda tak da mi je gt 86 visoko na listi. I moze se vozit ravno i koso i brzo, polako, kak se god hoce. To kaj Clarckson nemre vec spada u profesionalnu deformaciju.

Brijem da ce taj ugovor spasit Subaru od propasti. Kad bi se svi modeli prodavali u tom omjeru Subaru bi dobio krila i to velika.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 12.02.2013. u 13:36.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2013., 13:29   #2252
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Z370 je 400 tisuca, GT86 je 260 osim ak ne zivis u Engleskoj a i tam bi ti se krvi napili na osiguranju.
Ma da naravno da su kod nas cijene auta banana

A cuj ak kupujes auto valjda planiras da imas za osiguranje, benzin i sl
A i mislim da nije tako velika razlika , neznam kako se kod njih racuna
draksa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.02.2013., 13:33   #2253
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Opet ništa posebno od epizode.
Cee'D dio je OK
Staro 18.02.2013., 13:58   #2254
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Neću spojlat pa ću samo navest kako je eel test ROFLKOPTER

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2013., 14:02   #2255
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Lewis Hamilton pokušava objasniti da prelasku u Mercedes nije kumovala lova nego eto čovjek voli pomoći
Staro 18.02.2013., 18:14   #2256
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
OMG..... iako sada kada vidim Kiju kako ju hvale, uvijek se sjetim kako su pljuvali po korejancima....... isto, kao domoljubi i british je uvijek najbolje itd itd.

no, meni dobra epizoda, nekako su mi opusteni i fino se zezaju u studiju sa vijestima, produkcija je ova bila nenormalna (samo si razmislite i Kia i oni koliko su dali para za ovakvu prezentaciju) . i da, imao bi i ja ovakav auto, stvarno nelos. osim cijene, jer je sada to isti rang kao drugi EU, tj taj rang cijene.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2013., 18:35   #2257
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Bruce Willis je najjači.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2013., 18:39   #2258
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Gle mogu ljudi pljuvat koliko god hoće po Hyundai-Kia koncernu no činjenica je da to nema veze sa prijašnjim modelima iako niti oni nisu tada bili loši (u mehaničkom smislu).
Mene je iznenadilo da od svog onog silnog lomljenja niti jednom se nije sasulo staklo ili puko far. OK nisu to sad ne znam kakvi udarci bili ali opet.

Jedino je bad kaj su oni sad otišli toliko daleko da jednostavno ne mogu biti jeftini.

Ono što je Clarkson reko stoji. Ranije si mogao razmišljat hoćeš uzet neki europski auto ili za broj veći korejski. Danas nula bodova.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 18.02.2013., 18:48   #2259
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
OMG..... iako sada kada vidim Kiju kako ju hvale, uvijek se sjetim kako su pljuvali po korejancima....... isto, kao domoljubi i british je uvijek najbolje itd itd.

no, meni dobra epizoda, nekako su mi opusteni i fino se zezaju u studiju sa vijestima, produkcija je ova bila nenormalna (samo si razmislite i Kia i oni koliko su dali para za ovakvu prezentaciju) . i da, imao bi i ja ovakav auto, stvarno nelos. osim cijene, jer je sada to isti rang kao drugi EU, tj taj rang cijene.
Pa sad, s druge strane ak je itko znao popljuvat englesku auto industriju, to su opet oni.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2013., 19:30   #2260
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ali opet zašto onda dati lovu za Koreanca ako moš uzet evropski auto za sličnu lovu + bolju preprodajnu vrijednost.
Ovako bar potičeš "lokalnu" ekonomiju.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.02.2013., 19:39   #2261
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Gle mogu ljudi pljuvat koliko god hoće po Hyundai-Kia koncernu no činjenica je da to nema veze sa prijašnjim modelima iako niti oni nisu tada bili loši (u mehaničkom smislu).
Mene je iznenadilo da od svog onog silnog lomljenja niti jednom se nije sasulo staklo ili puko far. OK nisu to sad ne znam kakvi udarci bili ali opet.

Jedino je bad kaj su oni sad otišli toliko daleko da jednostavno ne mogu biti jeftini.

Ono što je Clarkson reko stoji. Ranije si mogao razmišljat hoćeš uzet neki europski auto ili za broj veći korejski. Danas nula bodova.
mah da, ali upravo ovo sto je Mar rekao. ono, focus je cak 5 funti jeftiniji, i iako imam hyundaija, imam onog "jefitnijeg" i sa razlogom kupljen. jer ne patim na sva (meni) ta sranja i izgled, jer jednostavno to ne zelim u ovakvim uvjetima u kakvim zivim.

prije se kod hyundaija, kije i deawooa znao sto se dobiva i koliko se placa. danas su mi cijene ono, niti najmanje toliko privlacne kao prije 10 godina. slazemo se, puno su poradili na dizajnu, sto iznutra, sto izvana. ima i lijepih dodataka, sve 5. ali nema dobre cijene. i doslovce ne znam zasto, kada bi birao, bi uzeo kiju prije jednog forda. jedini plus je duljina garancije.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Pa sad, s druge strane ak je itko znao popljuvat englesku auto industriju, to su opet oni.
ok, ali onda budi fer i priznaj da danas doslovce svaki british auto (iako je njih puno prodano i nije vise true british) se hvali uzduz i poprijeko i najbolji su na svijetu . pljuju po onome po cemu im odgovara pljuvati, ali isto tako pisu hvalospjeve po onome - sto im odgovara .

Staro 18.02.2013., 19:51   #2262
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ali opet zašto onda dati lovu za Koreanca ako moš uzet evropski auto za sličnu lovu + bolju preprodajnu vrijednost.
Ovako bar potičeš "lokalnu" ekonomiju.
Ha gle, u tom slučaju mi igraju sitnice. Dizajn, što ću od opreme dobit kod kojeg modela i za koju cijenu. Igra li mi tvornička garancija ulogu ili ne. I na kraju ego, jebat ga nekoga je sram reći da je kupio Kiju ili Hyundai. Kao što je Clarkson u ovoj epizodi rekao za Opel/Vauxhall.

A vezano za prodajnu vrijednost to je samo nama u glavi, jer dok će god polovni golf star 20 godina s 450k km ''vrijedit više'' od upola mlađeg koreanca s četvrtinom njegovih kilometara, ekipa će gledat kako kupit golfa. To je balkan stil jebat ga.

A vezano za stvarnu tabličnu vrijednost, drže oni cijenu bolje od nekih razvikanih europljana

Citiraj:
doslovce ne znam zasto, kada bi birao, bi uzeo kiju prije jednog forda. jedini plus je duljina garancije.
Isto tako ne znam zašto bi uzeo Fokusa ili C4 ili 308,...

Odmjerit što mi se više sviđa i uzet.

Citiraj:
ok, ali onda budi fer i priznaj da danas doslovce svaki british auto (iako je njih puno prodano i nije vise true british) se hvali uzduz i poprijeko i najbolji su na svijetu . pljuju po onome po cemu im odgovara pljuvati, ali isto tako pisu hvalospjeve po onome - sto im odgovara .
Koji britanski auto

A vezano za pljuvanje i hvalospjeve, njih se ionako nikad nije uzimalo zdravo za gotovo. Pobogu pa to je zabavna emisija

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 18.02.2013. u 19:56.
Staro 18.02.2013., 21:00   #2263
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Isto tako ne znam zašto bi uzeo Fokusa ili C4 ili 308,...

Odmjerit što mi se više sviđa i uzet.
hm, nemoj mi samo taj dio kvotati bez ovoga ispred . jer je istina, sada je sve to manje-vise isti shit. nece meni kia ili hyundai (dacia ili chervolet su meni danas ono sto je bio hyundai prije 10-15 godina) dati nesto sto necu naci u necemu sto nije made in korea.

ne znam, imam nekako malo negativno misljenje sada prema njima jer mi ne daju ono sto su mogli prije - pouzdanost, jeftino odrzavanje, jednaku potrosnju kao konkurencija, te za istu cijenu manjeg i skupljeg EU ili japanca - korejanca.

ok, citroena nebi nikako uzeo. mislim, slazem se sa ovim odmjerit i uzet sto ti se vise svida, ali ja samo pricam s druge malo strane .

i da, slazem se definitivno ovo sto si rekao za narodno vozilo. kvragu, zbog toga je i lockana tema nedavno, automobili .

Citiraj:
Koji britanski auto

A vezano za pljuvanje i hvalospjeve, njih se ionako nikad nije uzimalo zdravo za gotovo. Pobogu pa to je zabavna emisija
sve prodano, znam......... ali svejedno, kada dode jaguar ili aston, ma ko' da je space shuttle napravljen .

Staro 18.02.2013., 21:07   #2264
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
pouzdanost, jeftino odrzavanje, jednaku potrosnju kao konkurencija
Sad će dat sve to + aktivna i pasivna sigurnost + kvaliteta izrade a u tome se kriju troškovi, pa su sad normalno i skuplji tj jednako skupi kao i konekurencija. A i ne slažu ih više klinci 24/7

btw danas malo švrljao oko Kuruza Karavana. Untisunpora pa to je komad auta. MnogO dobrO autO

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 18.02.2013., 21:44   #2265
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Citiraj:
sve prodano, znam......... ali svejedno, kada dode jaguar ili aston, ma ko' da je space shuttle napravljen .
Dobro te je wolv pitao, koji britanski auto?
Hrpa jaguara popljuvana u top gearu, stariji pogotovo. Sjećam se i zamjerki na unutrašnjost astona itd. Sjeti se što pričaju o bentleyu... S druge strane, koja marka auta nije popljuvana u top gearu?
Ono, uopće nemam osjećaj favoriziranja u toj emisiji. Zna se da May voli talijane, Clarkson mecu a Hammond amere. I oko toga je napravljen show. Ne emisija koja radi recenzije automobila nego show.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 18.02.2013., 22:06   #2266
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Dobro te je wolv pitao, koji britanski auto?
Hrpa jaguara popljuvana u top gearu, stariji pogotovo. Sjećam se i zamjerki na unutrašnjost astona itd. Sjeti se što pričaju o bentleyu... S druge strane, koja marka auta nije popljuvana u top gearu?
Ono, uopće nemam osjećaj favoriziranja u toj emisiji. Zna se da May voli talijane, Clarkson mecu a Hammond amere. I oko toga je napravljen show. Ne emisija koja radi recenzije automobila nego show.
koji? khm, koji su ono jaguar uz jebeni spektakl i zastavama i avionima i ne sjecam se vise ono, sjecali se samo? svaki aston martin unazad 10 godina je najbolji od svih auta, range rover je jedini terenac sposoban biti terenac, bentley kao i rolls je zanemaren (ali ne popljuvan). jaguar je dosta hvaljen da je bolji (ili tako nesto) nego prije i sada je ok, svaki ford (koji se uzima dijelom kao britanski valjda) ima hvalospjeve (sjeti se samo fiestice i focusa)..........

uglavnom, jako jako su britanski zastitnicki. pljuju po starim britancima i svejedno prikazu kako marina pobjeduje, ne sjecam se u tocno kojoj emisiji. sto mi jest donekle logicno, ali ne mozes nikako reci da ne favoriziraju........

i da, jako dobro znam koliko dugo gledam TG da je to zabavna emisija. stvarno to moras napominjati, iskreno?

wolv, sve to 5 sto pises. samo kazem da je drugacija perspektiva danas i prije 10-15 godina bas sto se korejanaca tice. kruza karavana nisam vidio, iako mi je on malo ipak prevelik. no kraci lacceti bi mi danas najvjerovatnije bio pick, ili cak skoda duster. da, ona mi nije prevelika . naravno da jest, ali cca 120k kuna za toliku autesnicu i jos dizel.......... na mojih 191 cm dobro dode toliki prostor i ima mjesta za jos par mene . ono, dobra cijena s obzirom na to sto dobivas.

i da, moram te pitati. jesi mislio na ono "koji britanski auti" da britanci vise nemaju svoje tvornice ili da zaprave TG pljuje britanske aute?

Staro 18.02.2013., 22:25   #2267
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Znam jedino da su otkad ja to pratim (otpočetka) jedini auto nahvalili na sva usta - novi Nissan GTR.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2013., 22:32   #2268
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
neš ti posla nekom osporavati da hvale jaguare i aston martine

stvarno neočekivano pohvaliti auto od pol milje do 2-3-4 milje kuna.

kad su pohvalili rovera ili vauxhala ili neko tako narodno vozilo... za ford se zna da je oke auto, da ima super podvozje i generalno se dobro vozi, pa šta to ne pohvaliti.

sjeti se kad je bila recenzija jaguara xfr-a kojeg su usporedili sa m5icom i na kraju rekli da je dobar skoro kao m5 i da je to sama po sebi dovoljno dobra preporuka jerbo je m5 kralj.

dačia je jednom bila cool car čak debelo prije ove marketinške kampanje jer je jednostavno bio - piece of car za male pare.

@dizel... mislim da su jednom rekli da je prejednostavan za velike jurnjave, kao da fali malo tu emocija ili tak nekaj je bilo.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2013., 22:33   #2269
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nissan GTR je auto koji izuzetno dobro ide, ali iz druge ruke znam da ima problema s hrđanjem i da nije jako pouzdan. Navodno se dosta kvare.

Anyways, došao sam napisati da mi je zadnja epizoda TG-a bila predobra
Staro 18.02.2013., 22:41   #2270
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
neš ti posla nekom osporavati da hvale jaguare i aston martine

stvarno neočekivano pohvaliti auto od pol milje do 2-3-4 milje kuna.

kad su pohvalili rovera ili vauxhala ili neko tako narodno vozilo... za ford se zna da je oke auto, da ima super podvozje i generalno se dobro vozi, pa šta to ne pohvaliti.

sjeti se kad je bila recenzija jaguara xfr-a kojeg su usporedili sa m5icom i na kraju rekli da je dobar skoro kao m5 i da je to sama po sebi dovoljno dobra preporuka jerbo je m5 kralj.
alles gut i slazem se sa svime. no britanski auti su znas, svejedno ipak bolji u necemu . to hocu reci, ne moze mi auto od toliko novaca biti los........

ja se slazem da su britanci bili pioniri u mnogo mnogo cemu i svakako su uvelike zasluzni za jako puno danas. no samo kazem da su u svojim emisijama rijetko kada (ili se ja ne sjecam) ili nikada popljuvali koji novi britanski auto i da su uvelike zastitnicki prema made in britain. necu dalje razglabati, ja imam takav pogled i ponekad mi smeta i dobro. EOD od mene na tu tematiku.

no da se vratimo na TG kao takav, meni su dobre i zadovoljan sam sa sve tri dosadasnje epizode . jel ima specijal u ovoj sezoni, ako da, zna se koja epizoda?

Staro 18.02.2013., 23:34   #2271
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
koji? khm, koji su ono jaguar uz jebeni spektakl i zastavama i avionima i ne sjecam se vise ono, sjecali se samo? svaki aston martin unazad 10 godina je najbolji od svih auta, range rover je jedini terenac sposoban biti terenac, bentley kao i rolls je zanemaren (ali ne popljuvan). jaguar je dosta hvaljen da je bolji (ili tako nesto) nego prije i sada je ok, svaki ford (koji se uzima dijelom kao britanski valjda) ima hvalospjeve (sjeti se samo fiestice i focusa)..........

uglavnom, jako jako su britanski zastitnicki. pljuju po starim britancima i svejedno prikazu kako marina pobjeduje, ne sjecam se u tocno kojoj emisiji. sto mi jest donekle logicno, ali ne mozes nikako reci da ne favoriziraju........

i da, jako dobro znam koliko dugo gledam TG da je to zabavna emisija. stvarno to moras napominjati, iskreno?

Moram napomenut da je show, pošto tu cendraš zbog gluposti. Da, bila je ta prva epka sedamnaeste sezone u kojoj je obilježena 50 godišnjica jaguar e-typea, jednog od najljepših auta u povijesti. I bili su avioni i điđe miđe. I naravno, nakon što su avioni preletjeli preko hrpe e-typea posloženih da čine slovo E, Clarkson sjedne u jag i nemre ga upalit. U 4 epki iste sezone, na samom početku Clarkson nabraja za što je sve Jaguar sinonim. Za sve živo, osim za kvalitetu. U istoj epki, GTR razvali XKR-s, i Clarkson veli; This is not a win, this is demolition!
Range Rover ima renome vrhunskog terenca, Aston Martini jesu bolidi za slinit, što bi trebalo pljuvat po njima? Ljudi tamo testiraju aute za koji bi većina nas dala lijevo jaje. I sve što oni mogu je tražit dlaku u jajetu. Što i rade. Sve da i favoriziraju britansku autoindustriju (neš ti industrije), ko im to može zabranit? Što se mene tiče, zabole me dokle god rade odličan show.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 18.02.2013., 23:45   #2272
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jel ovo top gear tema ili? :kava:
Staro 18.02.2013., 23:48   #2273
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Što se mene tiče, zabole me dokle god rade odličan show.
i to je sve. EOD, ne moraju se svi slagati u misljenjima.

Staro 18.02.2013., 23:52   #2274
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

True.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 19.02.2013., 00:50   #2275
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
range rover je jedini terenac sposoban biti terenac,

i da, moram te pitati. jesi mislio na ono "koji britanski auti" da britanci vise nemaju svoje tvornice ili da zaprave TG pljuje britanske aute?

I onda uzmu Daihatsu Terios i njime se ganjaju po livadi (Fox hunt)
A za Range rover su rekli da je jedan od najnepouzdanijih automobila ikad (mislim da je to bilo u Bolivia specialu).

Vezano za britanski auto, mislio sam na to da ekšli nemaju više vlastitu auto-industriju.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 19.02.2013., 00:57   #2276
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Citiraj:
A za Range rover su rekli da je jedan od najnepouzdanijih automobila ikad (mislim da je to bilo u Bolivia specialu).
Za v8 s fergazerima
Staro 19.02.2013., 08:49   #2277
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Općenito nisu baš na glasu i redovito su na samom dnu ljestvica po pitanju pouzdanosti.
Također vezano za pljuvanje, više ni ne pamtim koliko su se puta ulovili za pouzdanost TVR-a. Pljuju ga praktički koliko i Alfu

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 19.02.2013., 09:04   #2278
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Popljuvali su već i Alfu 4C u ovoj epizodi.

Iako je od karbona, naći će način da istrune. Nešto su još spominjali da će Alfa vjerojatno uzimati jeftini karbon od Rusa, samo da može trunuti

Ne kužim što se toliko uzbuđujete oko njih. Zabava i samo zabava. Doslovno su izmislili zabavan način da aute približe ljudima i to funkcionira već 20-ak godina. Tko je očekivao 100% objektivne testove, nek gleda drugdje.

Ja se ne sjećam da postoji jedan proizvođač čiji model nisu popljuvali u nekoj od epizoda (ne računam McLaren i slične "proizvodnja po komadu" proizvođače)

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2013., 10:19   #2279
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
napokon i ja pogledao, odlična epizoda... iako je kia već godinama s njima i brijem da daju ogromne pare, rivju je zapravo prilično dobar.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2013., 14:57   #2280
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Od 3 hot hatcha, Megane mi izgleda najprirodnije na onoj stazi.
Ceed ragbi mi je bio full zabavan
Sto mislite dali je stadion ionako trebao novu podlogu pa su im pustili da ga uniste?
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno