|
![]() |
#2251 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Z370 je 400 tisuca, GT86 je 260 osim ak ne zivis u Engleskoj a i tam bi ti se krvi napili na osiguranju. 215/45R17 su dimenzije gt86 kod nas a to bas nisu neke gumice. Ja ipak vise cijenim feeling, volan, balans i karakter auta od samog izgleda tak da mi je gt 86 visoko na listi. I moze se vozit ravno i koso i brzo, polako, kak se god hoce. To kaj Clarckson nemre vec spada u profesionalnu deformaciju. Brijem da ce taj ugovor spasit Subaru od propasti. Kad bi se svi modeli prodavali u tom omjeru Subaru bi dobio krila i to velika. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 12.02.2013. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
A cuj ak kupujes auto valjda planiras da imas za osiguranje, benzin i sl A i mislim da nije tako velika razlika , neznam kako se kod njih racuna |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2255 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Lewis Hamilton pokušava objasniti da prelasku u Mercedes nije kumovala lova nego eto čovjek voli pomoći ![]()
![]() |
#2256 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
OMG..... iako sada kada vidim Kiju kako ju hvale, uvijek se sjetim kako su pljuvali po korejancima....... isto, kao domoljubi i british je uvijek najbolje itd itd. no, meni dobra epizoda, nekako su mi opusteni i fino se zezaju u studiju sa vijestima, produkcija je ova bila nenormalna (samo si razmislite i Kia i oni koliko su dali para za ovakvu prezentaciju) ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gle mogu ljudi pljuvat koliko god hoće po Hyundai-Kia koncernu no činjenica je da to nema veze sa prijašnjim modelima iako niti oni nisu tada bili loši (u mehaničkom smislu). Mene je iznenadilo da od svog onog silnog lomljenja niti jednom se nije sasulo staklo ili puko far. OK nisu to sad ne znam kakvi udarci bili ali opet. Jedino je bad kaj su oni sad otišli toliko daleko da jednostavno ne mogu biti jeftini. Ono što je Clarkson reko stoji. Ranije si mogao razmišljat hoćeš uzet neki europski auto ili za broj veći korejski. Danas nula bodova.
![]() |
#2259 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2260 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ali opet zašto onda dati lovu za Koreanca ako moš uzet evropski auto za sličnu lovu + bolju preprodajnu vrijednost. Ovako bar potičeš "lokalnu" ekonomiju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2261 | ||
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
prije se kod hyundaija, kije i deawooa znao sto se dobiva i koliko se placa. danas su mi cijene ono, niti najmanje toliko privlacne kao prije 10 godina. slazemo se, puno su poradili na dizajnu, sto iznutra, sto izvana. ima i lijepih dodataka, sve 5. ali nema dobre cijene. i doslovce ne znam zasto, kada bi birao, bi uzeo kiju prije jednog forda. jedini plus je duljina garancije. Citiraj:
![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2262 | |||
Moderator
|
Citiraj:
![]() A vezano za prodajnu vrijednost to je samo nama u glavi, jer dok će god polovni golf star 20 godina s 450k km ''vrijedit više'' od upola mlađeg koreanca s četvrtinom njegovih kilometara, ekipa će gledat kako kupit golfa. To je balkan stil jebat ga. A vezano za stvarnu tabličnu vrijednost, drže oni cijenu bolje od nekih razvikanih europljana ![]() Citiraj:
Odmjerit što mi se više sviđa i uzet. Citiraj:
![]() A vezano za pljuvanje i hvalospjeve, njih se ionako nikad nije uzimalo zdravo za gotovo. Pobogu pa to je zabavna emisija ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 18.02.2013. u 19:56. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 | ||
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() ne znam, imam nekako malo negativno misljenje sada prema njima jer mi ne daju ono sto su mogli prije - pouzdanost, jeftino odrzavanje, jednaku potrosnju kao konkurencija, te za istu cijenu manjeg i skupljeg EU ili japanca - korejanca. ok, citroena nebi nikako uzeo. mislim, slazem se sa ovim odmjerit i uzet sto ti se vise svida, ali ja samo pricam s druge malo strane ![]() i da, slazem se definitivno ovo sto si rekao za narodno vozilo. kvragu, zbog toga je i lockana tema nedavno, automobili ![]() Citiraj:
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Moderator
|
Sad će dat sve to + aktivna i pasivna sigurnost + kvaliteta izrade a u tome se kriju troškovi, pa su sad normalno i skuplji tj jednako skupi kao i konekurencija. A i ne slažu ih više klinci 24/7 ![]() btw danas malo švrljao oko Kuruza Karavana. Untisunpora pa to je komad auta. MnogO dobrO autO ![]()
![]() |
#2265 | ||
NITKOV
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Hrpa jaguara popljuvana u top gearu, stariji pogotovo. Sjećam se i zamjerki na unutrašnjost astona itd. Sjeti se što pričaju o bentleyu... S druge strane, koja marka auta nije popljuvana u top gearu? Ono, uopće nemam osjećaj favoriziranja u toj emisiji. Zna se da May voli talijane, Clarkson mecu a Hammond amere. I oko toga je napravljen show. Ne emisija koja radi recenzije automobila nego show.
![]() |
![]() |
#2266 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
uglavnom, jako jako su britanski zastitnicki. pljuju po starim britancima i svejedno prikazu kako marina pobjeduje, ne sjecam se u tocno kojoj emisiji. sto mi jest donekle logicno, ali ne mozes nikako reci da ne favoriziraju........ i da, jako dobro znam koliko dugo gledam TG da je to zabavna emisija. stvarno to moras napominjati, iskreno? wolv, sve to 5 sto pises. samo kazem da je drugacija perspektiva danas i prije 10-15 godina bas sto se korejanaca tice. kruza karavana nisam vidio, iako mi je on malo ipak prevelik. no kraci lacceti bi mi danas najvjerovatnije bio pick, ili cak skoda duster. da, ona mi nije prevelika ![]() ![]() i da, moram te pitati. jesi mislio na ono "koji britanski auti" da britanci vise nemaju svoje tvornice ili da zaprave TG pljuje britanske aute?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
neš ti posla nekom osporavati da hvale jaguare i aston martine ![]() stvarno neočekivano pohvaliti auto od pol milje do 2-3-4 milje kuna. kad su pohvalili rovera ili vauxhala ili neko tako narodno vozilo... za ford se zna da je oke auto, da ima super podvozje i generalno se dobro vozi, pa šta to ne pohvaliti. sjeti se kad je bila recenzija jaguara xfr-a kojeg su usporedili sa m5icom i na kraju rekli da je dobar skoro kao m5 i da je to sama po sebi dovoljno dobra preporuka jerbo je m5 kralj. dačia je jednom bila cool car čak debelo prije ove marketinške kampanje jer je jednostavno bio - piece of car za male pare. @dizel... mislim da su jednom rekli da je prejednostavan za velike jurnjave, kao da fali malo tu emocija ili tak nekaj je bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Nissan GTR je auto koji izuzetno dobro ide, ali iz druge ruke znam da ima problema s hrđanjem i da nije jako pouzdan. Navodno se dosta kvare. Anyways, došao sam napisati da mi je zadnja epizoda TG-a bila predobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() ja se slazem da su britanci bili pioniri u mnogo mnogo cemu i svakako su uvelike zasluzni za jako puno danas. no samo kazem da su u svojim emisijama rijetko kada (ili se ja ne sjecam) ili nikada popljuvali koji novi britanski auto i da su uvelike zastitnicki prema made in britain. necu dalje razglabati, ja imam takav pogled i ponekad mi smeta i dobro. EOD od mene na tu tematiku. no da se vratimo na TG kao takav, meni su dobre i zadovoljan sam sa sve tri dosadasnje epizode ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() Range Rover ima renome vrhunskog terenca, Aston Martini jesu bolidi za slinit, što bi trebalo pljuvat po njima? Ljudi tamo testiraju aute za koji bi većina nas dala lijevo jaje. I sve što oni mogu je tražit dlaku u jajetu. Što i rade. Sve da i favoriziraju britansku autoindustriju (neš ti industrije), ko im to može zabranit? Što se mene tiče, zabole me dokle god rade odličan show.
![]() |
![]() |
#2273 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 | |
Moderator
|
Citiraj:
I onda uzmu Daihatsu Terios i njime se ganjaju po livadi (Fox hunt) ![]() A za Range rover su rekli da je jedan od najnepouzdanijih automobila ikad (mislim da je to bilo u Bolivia specialu). Vezano za britanski auto, mislio sam na to da ekšli nemaju više vlastitu auto-industriju.
![]() |
![]() |
#2276 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#2277 |
Moderator
|
Općenito nisu baš na glasu i redovito su na samom dnu ljestvica po pitanju pouzdanosti. Također vezano za pljuvanje, više ni ne pamtim koliko su se puta ulovili za pouzdanost TVR-a. Pljuju ga praktički koliko i Alfu ![]()
![]() |
#2278 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Popljuvali su već i Alfu 4C u ovoj epizodi. Iako je od karbona, naći će način da istrune. Nešto su još spominjali da će Alfa vjerojatno uzimati jeftini karbon od Rusa, samo da može trunuti ![]() Ne kužim što se toliko uzbuđujete oko njih. Zabava i samo zabava. Doslovno su izmislili zabavan način da aute približe ljudima i to funkcionira već 20-ak godina. Tko je očekivao 100% objektivne testove, nek gleda drugdje. Ja se ne sjećam da postoji jedan proizvođač čiji model nisu popljuvali u nekoj od epizoda (ne računam McLaren i slične "proizvodnja po komadu" proizvođače)
![]() |
#2280 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Od 3 hot hatcha, Megane mi izgleda najprirodnije na onoj stazi. Ceed ragbi mi je bio full zabavan ![]() Sto mislite dali je stadion ionako trebao novu podlogu pa su im pustili da ga uniste?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|