|
![]() |
#2252 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Yup, R* Social Club stranica je isto offline . Bas zbog ovih sranja pod hitno treba dedicated serveri, a ne da ovisis o kretenima u Microsoftu i "njihovim" "serverima". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2253 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
meni sad na ovoj trenutnoj konfiguraciji zastajkuje igra dosta pa me zanima jel to zbog neoptimiziranosti igre ili mog lošeg hardvera? nemogu normalno igrat na najnizim detaljima a imam najnovije ati drivere i patch ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() EDIT:bero me preduhitrio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
kakve su to GLUPOSTI da treba imat 4 gb rama, evo ko god to kaže ja njemu kažem da je idiot kakvog nema, ja imam 2 gb-a rama u sklopu e8400 i hd4850 toxic i nema TEORETSKE šanse da mi ijedna igra uključujući gta4 danas zašteka, naravno od viška glava ne boli al u ovom slučaju stvarno nema potrebe, tih 4 gb-a ram nek si uzmu ljudi dovoljno glupi da se igraju na visti (da,dobro ste pročitali) ili ljudi koji nisu čuli za faking xp...a ti sh0kre bolje bi ti bilo da umjesto u ram malo ulažeš u druge komponente...i pozdravi baku... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2262 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
SC 1 dan posla i evo rama. Mislim ako mogu ja za svoje pizdarije raditi, mozes i ti. Djelomicno se slazem sa sokreom. 200kn za ram i nije neka lova, pogotovo studnetima i ucenicima koji imaju SC. Tak da... Ako si IMALO sposoban uz fax si mozes zaraditi za auto, a ne da nebi mogao za ram. A ovakve izjave kupi mi kupi probaj starcima provaljivati. Nije ti rekao da kupis grafu od 3000kn (sto bi bila glupa izjava jer 3k kn dat za komad hardvera koji ce za pol godine biti Pogotovo ako mozes imati 8800gts512, a ne za ram. To mi je ko kad vidim nekoga da fura qvada, 8gb rama, 3tb diskova, grafu zadnje generacije i bulji u CRT monitor iz doba franje josipa. Taj covjek je za mene odma u startu niskointeligentan i nema mu pomoci. Evo mojih 5 lipa. I da, igra je neoptimizirani šit i kod mene na 4 rama i XPima. tak da... Ide... Al ide slabo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
lud76...bench govori za sebe Statistics Average FPS: 42.14 Duration: 37.54 sec CPU Usage: 85% System memory usage: 81% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (85 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 40 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series Video Driver version: 6.14.10.6879 Audio Adapter: Realtek HD Audio output Intel Pentium III Xeon processor i to je još prije patcha na 8.11 driverima, isti mi je fps i na 1600x1200 rezi, promet je isto stavljen na 100, isključen samo clip capture i to je to, jedino sam imao problema sa corrupt texturama al to sam riješio patchem, igrica ide glatko bez problema...proc radi na 3.6 ghz, grafa tvornički overklokirana...vidim dosta ljudi ovdje ne zna pravilno instalirat windows da radi kako spada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 | ||
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Višak rama mi nije dalo niš FPS-a više samo vše ne nestaju texture i igrica ne šteka nakon 20min...i ide fluidnije, al FPS-i su isti, kaj me i nezanima ak sve radi, nisam FPS-oman! ![]() Citiraj:
Nisam imal potrebu prije za ramima, evo sad sam ih uzeo i eto, sretan sam da vidim razliku....i kaj sad, zato kaj su sad jeftini treba ih odma nabacat u komp 100giga? A nije ni SC kaj je nekad bio...slabo se plača ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Uffff, zbuksao se u Hitnu i tamanim sve što prođe kroz vrata, nakupio se oružja i oružja (najviše M16 i sačmarica od onih SWAT-ova.) I taman hoću krenuti u bijeg i okušati sreću prema car paintu i izletim kroz vrata kad ono pam! Jedan puta me shotgunom drito pogodio i ja punog healtha padam ko pokošen ![]() Pogledajte samo trupla tu na ulazu ![]()
![]() |
#2268 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() pa naravno da TEORETSKE sanse nema da tvoja masina zasteka. ali prakticne. pa sanse. pa tu ima svega. a ponajvise zastekavanja. no ti si teoretski igrach..ko i jebac. prema knjizi i teoriji, zapravo si super jebach..no prakticno ti keramika losa u kuponici ![]() praxaj zlato dedino..praxaj..ak s nicim onda s praxitenima..al daj ne trkeljaj ![]()
![]() |
![]() |
#2269 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo ja jucer u bacio jos plocicu od dvije gige u komp, uglavnom igra radi glade, prije nikako nisam mogao igrati na texturama na high i render qualityem na highest bez uzasnog usporavanja do granice neigrivosti i odvratnim popupovima.... Sada bez problema na 1600x1200, texture na high, render na highest, draw distance 28, detail distance 45, traffic density 100 i shadows na 3... bez i najmanjeg problema, jedino sam primjetio usporavanje po noci u kombinaciji sa maglom ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 15.12.2008. u 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@skyman ja sam reko da meni igra pojede 95% rama a zato ima i razloga reza je 1920x1200 i sigurno da vise rama trosi... a moguce je da mi neki program iz pozadine mazne tonu rama makar sumnjam jer meni hladan start mazne 43% rama tj oko 1.7Gb ![]() Da ti kazen jos nesto dragi prijatelju na xp ne bi nazad ni da mi plate... Xp mi se rusio bar 2x tjedno a vista mi radi vec 1god bez i jednog crasha... a sad sto vista nosi vise rama i vise drugih stvari bas me zaboli lijevo jaje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
slazem se ja sam jedno vrijeme non stop gledo FPS i kako sam vidio po danu kad imas tonu prometa oko sebe imam mozda 20FPS.ova ako ne i manje... a po noci kad nema puno prometa 30-40FPS.ova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#2275 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ljudi može pomoć? probam uključiti onaj clip capture ali mi javlja da nemam dovoljno "system resources" za to pokrenuti u single playeru. ima li načina da ja to ipak pokrenem? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
jel se ovo za 4 gige rama odnosi na rezolucije vece od 1680*1050? Recimo ja imam sad u planu kupit 4850 pa cu je probat tjerat na 1680*1050 valjda ce ic na nekim srednjim detaljima.... Sto se tice patcha dobije se par fpsa...nis posebno mogli su i to bolje napravit..Ali uz sva sranja i neoptimiziranost igra je predobra, kao i svaki gta do sad.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Cini mi se da je velika razlika potrosnje rama izmedju 1024 i 1680 i vise. Meni su nakon nekih 2h texture kompletno nestajale i treperile, ono vozis i nestane zgrada ili cesta ispred tebe. A sada igram i po 4h bez ikakvih problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |