Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.07.2025., 22:53   #2251
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
A pošto su bile majice?

Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2025., 10:40   #2252
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Meni osobno šalata je OK, ali dok ideš unutra vidiš onaj derutni bazen desno pa kad uđeš unutra one ruševine koje su nekada bile tribine desno gore. Meni je najveći nedostatak na QOTSA bio broj ToiToi instalacija, mislim da ih je bilo devet što je za krcatu šalatu i intenzivno pijenje razvodnjenog piva koje ne opija premalo. Pola sata čekati red za pražnjenje mjehura je malo previše
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.07.2025., 13:59   #2253
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
A pošto su bile majice?
Haha, nemam pojma
Zapravo nisam siguran jesam li uopće vidio štand, hmm.

@mkey

Nisam baš pola sata čekao, ali da, red je bio popriličan
i na tome bi se moglo poraditi.
Ostalo mi nije bilo previše bitno,
spominje se nekakva renovacija pa je (valjda?) privremeno.

fler je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2025., 14:45   #2254
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
E, mi smo bogami pola sata čekali. Tako da moraš dobro tempirati kada ćeš krenuti.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je online   Reply With Quote
Staro 31.07.2025., 10:15   #2255
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor Piksa Pregled postova
S tim rečenim, ne kužim kaj vas smeta i vrijeđa u postovima spomenutih ljudi.
Apsolutno ništa ne smeta ni vrijeđa već izuzetno nasmijava.
Citiraj:
Kao prvo ovo je forum, svakodnevna stanica za mnoge u pauzama na poslu kad padne koncentracija, za chill uz kavu/pivu i za zajebanciju, pogotovo u Svaštara temi.
Upravo to kolega, upravo to.
Citiraj:
Pogotovo ovaj Taproot7. Brate mili živi u pusti da žive i ne shvaćaj život tolko ozbiljno. Živio
Kao što ste kolega rekli, ovo je forum i usputna stanica. Ako dvije spomenute posvuduše i da ne kažem sponzoruše svakodnevno imaju poriv da kroz sve teme u kojima sudjeluju moraju iskazivati svoj društveno prihvatljivi status, da ne upotrijebim neku težu riječ kao naprimjer preseravanje gdje se jede pije vozi putuje i koje tenisice su u ormaru kraj travnjaka od 1000 kvadratnih metara na kojem osobni prijatelj izbornik Dalić peče pizze u novosagrađenoj krušnoj peći od cigle koju po komadu proizvode ručno od probrane gline, tada iz istog razloga i vaše kolega konstatacije da je ovo forum, uzimam si pravo to ismijavati bez vrijeđanja. Kako ste rekli, kao prvo ovo je forum. Živjeli i vi kolega.
Taproot7 je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2025., 12:04   #2256
Moshus
Premium
Moj komp

Moshus's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Sinoć Atomic Bitchwax u Vintageu.... Vrhunska svirka čitavih 50 min kolko je trajalo. Prvo sam mislio da se zajebavaju, al da, 50ak min je trajalo. Šteta jer je bilo dobro dok je trajalo.
Moshus je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2025., 12:32   #2257
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Moshus Pregled postova
Sinoć Atomic Bitchwax u Vintageu.... Vrhunska svirka čitavih 50 min kolko je trajalo. Prvo sam mislio da se zajebavaju, al da, 50ak min je trajalo. Šteta jer je bilo dobro dok je trajalo.
Ali poznati su oni po tome, čak sam čuo da su ispod 35 min koncerte imali. Šteta, da.

Ali su jeftini oni ako se dobro sjećam, nekad su karte bile po 50kn.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 31.07.2025. u 12:59.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2025., 14:21   #2258
Moshus
Premium
Moj komp

Moshus's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
12€ karta. Nije skupo, ali barem da je još neka predgrupa bila. Ovak prošlo 50 min i gledam šta sad.
Moshus je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2025., 17:24   #2259
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Odeš mokraćit', vratiš se i gotov koncert

Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2025., 08:45   #2260
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Kratki review i izvještaj sa koncerta Iron Maidena 17.07.2025. u Beču.

Što reći, koju posluku porati (kretenska fora ali nisam našao prikladniju). Zvuk zakurac ali dalo se slušat i pjevat. Playlista odlična. Bend izvanredan s obzirom na godinu proizvodnje. Zamjenski bubnjar solidno zamjenio Nicka. I to je to što se tiče koncerta kao koncerta. A sad ono bitno - PUBLIKA.

Kako ovo početi... aha da... krv ti jebem i publici mrtvoj retardiranoj. Sad kad mi je malo lakše, krećemo.

Ušli na stadion, tribina sektor E (zelene stolice) i sjeli. I kako se to lagano punilo, dolazi plejada likova. Navest ću samo najupečatljivije.
Nama s lijeve strane sjeda par, tip i ženska, skupa imaju 0,3 tone, živi 3D modeli maskote HypoAlpeAdria banke, obučeni ko da idu kod bake na ručak odmah nakon nedjeljne mise - i mislim si boktenejeba jel ovi znaju kamo su došli.
Meni s desne strane dolaze 3 lika čupava, propisno odjeveni, tetovaže po rukama - i mislim si super, ovi će se razbacat pa bude zanimljivo.
Povrh nas je neka mlađa ekipica, isto propisno obučena - i mislim si ajde, ima nade za mladost ovdje.
Podno nas dolazi par, totalni kontrast ovoj krmadi s lijeve, 2 kišne gliste; neki očalinko grbavi i đevojka mu u nekakvoj recikliranoj opravi i dinamovo plava boja kose - i mislim si, lakši ste od ovih lijevo za 0,22 tone, ali pitanje je isto.

I sad prođe cca sat vremena i netom pred početak svirke grupe (kr)Avatar, krmad s leva je pojela i popila tov u vrednosti 100+ EUR, tj. barem smo brojali do 100 EUR, pereci, pivo, sok, sladoled, kokice... više manje sve kaj su autohtoni austrijanci s obronaka južne Himalaje nosili po stepenicama blizu nas. Ovi ostali oko nas su samo trošili na pive i vodu. Krene predgrupa... i završi predgrupa. S leva i dalje jedu i piju, ostali naravno drkaju po mobitelima. Čekamo "Doctor, doctor".

I eto ga, 20:55, kreće Doctor Doctor. Ustanemo se frend i ja....iii... jedini smo koji smo ustali. I opet si mislim, ljudi ako niste znali koncert počinje. Ako već niste zaključili da je ta pjesma uvijek intro, mogli ste skužiti po tome što ju je netko pojačao. Dobro... odsvira to, pa The Ides of March... i dalje nitko ništa... pa intro od Murders in the Rue Morgue... pa Maideni izlete... pjevamo, ruke u zraku, a kraj nas svi navedeni i puno šire sjede kao da smo na koncertu Luke Balvana. Šok i vjeverica. I opet si mislim - ajde, ta pjesma, pa Wrathchild, pa Killers i nisu "popularne" pjesme pa mnogo ljudi ne zna, krenut će kasnije. Kreće Phantom of the Opera, meni jedna od top 3 njihove pjesme ikad, frend i ja na nožnim prstima, urlamo, ruke u zraku. Ove mrtvokurčine i dalje sjede, a krmad nama s lijeva počinje lagano negodovat jer očito smo im preglasni bili što pjevamo.

Sad se koncert konačno "komercijalizira" i kreću hitovi. Reko ide The Number of the Beast, ak se sad mrtvokurčine ne pokrenu, jebat ću im svima mater retardiranu. Ajde de, malo, ali maaaalo su se pojedinci dalje od nas trgnuli no nisu ustali nego su sjedeći to ispratili. I tako koncert traje i Maideni skuže isto što i mi - publika je kao i njihov kompletan orginalno austrijski muški narod - erektilno disfunkcionalna i počnu odrađivati koncert sa sve manje interakcije sa publikom. Eh da ne zaboravim, "čupavci" s naše desne strane, sjede, bulje u prazno, natežu pivu i drkaju po mobitelu. Isti oni za koje sam mislio da će se razbacat kao i mi.

Kulminacija moje netrpeljivosti prema mrtvokurčinama dolazi krajem meni odličnog hita Powerslave gdje kraj pjesme završava sa stihom "...slave to the power of DEEEEEEEEEEATH!!!!" i baš tako kako piše, ja sam to odurlao. Tada mi se mužjak nosoroga obratio da se stišam. Kroz glavu mi prolazi scena kako kanađani tuku letvama one sirote tuljane na ledu u određeno doba godine ali nemam letvu. Skuliram se i pokažem mu srednji prst ali sam iziritiran i pun mi kitone svega više. Ne znam njemački pa ga nemrem uvredit pa reko, bit ćemo još žešći i glasniji.

Konačno ide druga iz mojih top 3 pjesmama; Rime of the Ancinet Mariner. Dođe dio "Sailing on and on and north across the sea, Sailing on and on and north till all is calm" i taj dio odurlam 30 cm od ušiju nilskih konjeva. Iziritirani, dižu se, doduše teško i polako te napuštaju stanište parenja i odlaze nepovratno. I opet da ne zaboravim, ekipa iza nas, ta dečurlija, pola na mobitelima, svi sjede i vidno im frend i ja smetamo i pokušavaju GLEDAT koncert između nas jer im smetamo što stojimo. Naravno, boli nas karina. Sretni i zadovoljni što su Žak wannabe i fat Berta otišli, nastavljamo uživati u koncertu.

Stižemo do The Trooper i krene galop. Slučajno, ali slučajno rukom trknem sjedećeg metalca čupavog, onog s desne za koje sam mislio da će biti u najmanju ruku aktivni ko mi. Ispričam se, lik kaže OK, ustane se i ode sa svog mjesta kao i njegova 2 pajdaša. Odu i ne vraćaju se. Mislim si, jel ovo neka skrivena kamera.. totalni disbelief. No ajde, imamo prostor oko sebe, slobodan, blizu smo stubištu, super.

I eto "kraj" koncerta, pjesma Iron Maiden završava i Brus kaže "Good night Wien bla bla..." i pjesma završi. Kišne gliste podno nas i još jedno 300tinjak ljudi oko nas se ustaje i tutanj. Nadrealan prizor. Bjeg sa stadiona jer je koncert "gotov". Ja velim "idu još 3 stvari, ja ne vjerujem". Frend u šoku. Prazni se i parter dolje. Mi i neka grupica povrh nas ostala. Pre stra šno.

Kreće Churchill's Speech i zna se da ide meni i treća od Top 3 stvari ikad Aces High. Dok je trajao intro sa scenama iz Bitke za Britaniju i dok je Cruhchil izgovorio "... we shall never surrender", pol tribine je bilo čisto. Naravno, mi smo propisno odradili tu stvar. Isto tako Fear of the Dark odma nakon i tu se vidjela sva tuga, ćemer i jad austrijskih cuckova. Na refren kad i dede na bini skaču, u fan pitu skače 5 i pol ljudi. Ostali nepomično stoje i drže mobitele. Dobiješ poriv da bacih kašikaru međ' nji'.

Wasted Years i bogu hvala, pođimo u miru. Pri izlasku sa stadiona frend i ja komentiramo i ja kažem na glas "znaš kaj, i drago mi je kaj budu ove papke austrijance u vlastitoj zemlji izgurali migranti islamske vjeroispovjesti jer drugo i ne zaslužuju, jer koliko su zainteresirani za ovakav spektakl, toliko su zainteresirani i za opstanak vlastitog naroda i države." To je čuo neki lik, nasmijao se i na ekavici rekao "brate sve si dobro rekao to se već dešava, takvi su ti svi koncerti ovde".

Očekujem da u 2026. dođu u Arenu ZG da malo popravimo gorki okus u ustima. Također, kupljene su i karte za Metallicu u Budimpešti za Jun 2026, pa se nadam da će Mađaroni biti kudikamo bolja publika od ovih cuckova, majke im ga nabijem nezainteresirane.

Huh... sad mi je lakše

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.08.2025. u 08:52.
Brko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.08.2025., 09:26   #2261
Tex Willer
Premium
Moj komp

Tex Willer's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Brko Pregled postova
Kratki review i izvještaj sa koncerta Iron Maidena 17.07.2025. u Beču.

Što reći, koju posluku porati (kretenska fora ali nisam našao prikladniju). Zvuk zakurac ali dalo se slušat i pjevat. Playlista odlična. Bend izvanredan s obzirom na godinu proizvodnje. Zamjenski bubnjar solidno zamjenio Nicka. I to je to što se tiče koncerta kao koncerta. A sad ono bitno - PUBLIKA.

...

Huh... sad mi je lakše
U potpunosti se slažem s ovim napisanim, publika je baš zakurac bila, ja i buraz smo se ustali kad su Maideni izašli na pozornicu pa su se neki iza nas žalili zaštitaru koji je bio u blizini, pa nas je opomenuo, tako da smo na kraju sjedeći proveli cijeli koncert.
A za Metallicu u Budimpešti se nadam da će biti bolja publika.
Staro 01.08.2025., 09:29   #2262
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Tex Willer Pregled postova
U potpunosti se slažem s ovim napisanim, publika je baš zakurac bila, ja i buraz smo se ustali kad su Maideni izašli na pozornicu pa su se neki iza nas žalili zaštitaru koji je bio u blizini, pa nas je opomenuo, tako da smo na kraju sjedeći proveli cijeli koncert.
A za Metallicu u Budimpešti se nadam da će biti bolja publika.
boktenejeba, znači da smo još dobro i prošli. Ovo što sam ja izvodio, možda bi trebao dobiti dvogodišnju zabranu ulaska u Osterajhstan.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nekad je sramota za svakog čru metalca bila uopće pomisliti na kartu za tribinu.
Ako nisi bio zaliven s barem litrom pive, završio pod pazuhom nekom Chewbacci od 2 metra i 120 kila, bio opečen s barem tri čika i dan poslije imao plave noge i ruke od poganja…nisi bio na metal koncertu

Jebiga, tribine su takve uvijek bile. Pored mene je frajer mrtvo hladno izvadio Sony kameru (ne fotić, ne mobitel…video kameru), namontirao si gore mikrofon i CIJELI koncert snimio.
Srećom, nemam često tu sreću imati ovakvo iskustvo, ali dobrodošao nam na tribine-koncertnu gerijatriju
Nekad... da, nekad da, u kasnim tinejđerskim i 20-tim godinama bez problema u prve redove. Sad kad su 40-te zapravo nagrizle i kad su u cijeloj priči životne obaveze malo ozbiljnije, ipak su mi tribine draži izbor. Ali velim ti, u fan pitu je bilo mrtvilo. Užas jebote. Fear of the Dark, Arena 2022 se tresna i tribine su se uvijale, prosinac 2020 i potres-vibe sam imao tada bokte. Ovo sad... ma pobit.

I nekako se nebi složio da su tribine oduvijek takve. Vjerojatno ovisi o podneblju. Na hrpu koncerata zadnjih 10-tak godina, na tribinama je bilo čisto OK i zabava, barem na sličnim koncertima na kojima sam bio. Da se u tvom i Mommijevom stilu odkurčim "bijo sam na jako puno koncerata i nemojte mi pričat..." no, šalu na stranu, ako je istina to što pričaš, onda je to fakat tragedija. Meni je ovo šok, jer ovo što sam doživio u Beču, doživio sam po prvi puta na takvom spektaklu i sad još kad pričate da je to novo normalno na SVIM koncertima, demotiviran sam ko iranski nuklearni program i najradnije više nebi išao na koncerte. Za koji kurac je onda sve rasprodano i karte se moraju kupit 6 godina unapred? Za koji kurac ljudi davaju 100+ EUR za ulaznicu? Šta, da mogu reći "bijo sam, evo i fotka, evo i video, dajte lajk, a za 3 lajka i malu pivu pušim..."? Boktenejeba, ali fakat.

Doduše čitao sam slične komentare za G'N'R u Beogradu što mi je za braću srbe isto čudno budući su tamo koncerti isto uvijek veseli. Isto su neki popizdili da je hrpa ljudi se tam došlo slikat. Jebote život takav koji živiš za druge. Ono, kupite si S/FTP kabel i okačite se o luster majke vam nabijem jadne.

I onda kad gledam publiku po Južnoj Americi ili Meksiku, plače mi se što nisam tamo

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.08.2025. u 12:47.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2025., 09:30   #2263
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Klasika... Općenito je takva publika na zapadu.
nub je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2025., 10:04   #2264
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Sto vise idem na koncerte u zadnje vrijeme, to mi manje smeta sto je princeza Maynard pizdio na mobitele i uveo zabrane istih na koncertima.

Inace sam u Becu pa sam bio tu vec na dosta koncerata, sto manjih sto vecih, i uvijek je ista prica cim je koncert u Stadthalle ili na stadionu. Bude hrpa ljudi koji su dosli tamo uslikat se za instagram i to je to. Eventualno ako se ide na neka manja mjesta tipa Arena Wien i slicno, onda dodju ljudi koji to stvarno slusaju i ne smeta im ako ce netko zapjevat, skakat i slicno.

Nije AT, ali vodio zenu nedavno na Dua Lipu u pulskoj Areni. Tamo 80% ljudi ne zna ni pjesme njene, nit plese na to nit ista. Samo stoje ko panjevi i mobitel preko publike da uslikaju da su bili tamo. Iza nas stajala neka djevojcica od 7-8 godina, urla svaku rijec, plese non stop, a ne vidi od ljudi nista. Na kraju ju digli na ramena pa se zahvaljivala, al naravno ovi debili s mobitelima od iza nje odmah krenuli prigovarat i prskat ju vodom da se spusti. Ljudi su jednostavno glupi ko qurac i idu na takve stvari samo da mogu objavit da su bili tamo
Staro 01.08.2025., 10:06   #2265
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Nekad je sramota za svakog čru metalca bila uopće pomisliti na kartu za tribinu.
Ako nisi bio zaliven s barem litrom pive, završio pod pazuhom nekom Chewbacci od 2 metra i 120 kila, bio opečen s barem tri čika i dan poslije imao plave noge i ruke od poganja…nisi bio na metal koncertu

Jebiga, tribine su takve uvijek bile. Pored mene je frajer mrtvo hladno izvadio Sony kameru (ne fotić, ne mobitel…video kameru), namontirao si gore mikrofon i CIJELI koncert snimio.
Srećom, nemam često tu sreću imati ovakvo iskustvo, ali dobrodošao nam na tribine-koncertnu gerijatriju

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2025., 11:07   #2266
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
A gle, to je jedan od bendova koji su žarili i palili 80-ih. Najžešći fanovi danas imaju koliko, 60-ak godina?

Još Iron Maiden i odlično odradi koncert s obzirom na staž, za razliku od mase bendova iz tog perioda koji bolje da ostanu doma nego da se takvom jadnom izvedbom poseru na cijelu karijeru.

Sekiralo me prije ko i tebe, ali jednostavno prestaneš doživljavati više ljude oko sebe i oko što rade/ne rade za vrijeme koncerta. Odvagnem jel me više živciraju pijane gorile u parteru i da više moram paziti na to da me netko ne odvali u glavu, i to da neću vidjeti ništa od mobitela u zraku vs to da imam pogled na pozornicu i totalno indiferentne zombije oko sebe. Biram zombije svaki put

Imao sam sreću vidjeti toliko toga ne zato što imam kako platiti (pre)skupu kartu nego što sam odradio brdo foto/video/organizacijskih stvari u zamjenu za to da imam prilike biti na koncertu.

Evo, koncertna kultura u UK je začuđujuće odlična iz dosadašnjeg iskustva. Mrtvilo sam jedino doživio na Motley Crue i Def Leppard. Toliko loše i odrađeno preko kurca, nismo mogli vjerovati. Highlight je bio Tommy Lee koji je jedini pokušavao dignuti publiku, a onda je jedan tata dobio od svog malog pitanje: a tko je ovaj striček koji se dere.

Uključilo se dosta ljudi oko nas koje je malog na cenzuriran način uputilo u avanture dotičnog s jednom tetom spasiocom koji su se voljeli družiti na brodu

Baš sam se sjetio. Prvi koncert na kojem sam otišao na tribine je bio AC/DC u Udinama 2010.
Karta me koštala 50€ plus put i crnčio sam ko student u skladištu da si to mogu priuštiti. Dugo još nisam bio na skupljem koncertu.
Na tribini ista priča kao kod Brke. Ekipa zuji u prazno do refrena od kojeg znaju tri riječi i onda opet muk ostatak pjesme i tako cijeli koncert. Ništa se nije promijenilo, sad samo imaju mobitele

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 01.08.2025. u 12:02.
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2025., 14:40   #2267
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Kakvo doba takvii ljudi neidem više doživljaj je nula.

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2025., 13:25   #2268
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
U Padovi su tribine bile na nogama i pjevale na sav glas. Baš se vidjelo da masa ljudi gušta.
Staro 02.08.2025., 18:28   #2269
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Austrija je oduvijek mrtvo puhalo za koncerte, tamo ne idem nema sanse. Istocni blok moze, ali kako kaze moj frend koji je mejdenovac teski i ima financije za ispratiti veci dio turneje , ove godine 11 koncerata, nista ne moze zamijeniti juznu ameriku.
vex je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2025., 08:36   #2270
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Brko Pregled postova
Kako ovo početi... aha da... krv ti jebem i publici mrtvoj retardiranoj. Sad kad mi je malo lakše, krećemo.
Ah da evropčanski židovi su poznati kao uštogljena smeća tako da ništa durgo nisi mogao ni očekivati.

Os supera buraz je u kanadama i veli isto da na proper metal koncertima ekipa sjedi ko u kazalištu.

Na zadnji paganfest u tvornicu nisam išao jer su iznad SVEGA napominjali da je zabranjeno pušenje.

Opaki strašni pagan metalci ubiti će vas malo dima pička vam materina popederena. Tak da mislim da je neko doba koncerata iza mene, a eventualno dolazi u obzir neki open air ili tak nekaj.

Boogaloo prije dvije godine soilwork vokal počne srati nekaj oko pušenaj samo buuuuu i zvižduci iz publige i SHUT UP FAG AND PLAY.
Hamm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno