|
![]() |
#2252 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Mali off, al da ne otvaram novu temu. Stoji mi doma COD: Modern warfare (ovaj koji je prošle godine izašao), nikad igran. Kolko se može dobit za to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2253 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
150-200kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Premium
|
Odradio TLOU na 2. po redu težini od najteže. E to je čelinđ. ![]() Gotovo 90% igre imaš 2 strijele i svega 10-tak metaka sveukupno raspodijeljeno po svim oružjima plus si 80% vremena s 10% healtha. Jedan metak, jedan dodir, mrtav. Uglavnom, 2. prelaz, spreman za TLOU 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Premium
|
Kad sam vidio Rockstar logo, rekoh a daj me nemoj j*** kad ono kifla LOL xD Poslano sa mobilnog aparata |
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nisu se baš proslavili, na pola su prezentacije i tjeram se da ne zaspem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2270 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Premium
|
Nakon što sam odspavao i prožvakao sve misli jedno 10 puta, mogu napisati riječ, dvije... Uglavnom, izživciran i ljut na ovo jučer... Ništa vrijedno spomena nismo vidjeli. Sat i pol dosade, svaki gameplay sam htio fast-forwardati. GTA V - proširen i "enhanced".. Fakat su se pretrgli od posla da izbace tako nešto... GT koji izgleda identično kao Sport i Horizon bez gameplay-a. Ostalo nije vrijedno spomena. Najgore od svega, Rachet je još najbolje izgledao... Samo su platformeri i GT najavljeni za 2020., tako da se nadam da ovo nije sve. Jer ako je, nema smisla uzimati PS prvih godinu dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Sve u svemu, i nisu se baš proslavili. Na stranu ružna mi konzola (ukusi ..), par igara koje su mi zapele za oko izlaze i za PC; jedino sam nabrijan na DeS, no ipak nisam siguran da mi se samo zbog toga daje brdo para na samom izlasku. Eh. Možda negdje kasnije, tko zna .. HZD 2 još ni nema datum izlaska, garant neće prije druge polovice 2021. ili tako nekako.
![]() |
#2275 |
Premium
|
Vidio sam visoku travu, crawl, šuljanje ležečki, to je ono što se čeka za jednu zombie igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mislim da to nije nikome jasno, ni njima, ni nama ![]() Ako im je ovo najbolje što imaju za ponuditi, onda je to žalosno. Ovo im je bio trenutak da se isprse i pokažu te eskluzive ili što god o kojima se toliko bruji uvijek. Samim time i da pokažu što PS5 može. Subjektivno gledajući, igre koje su pokazali su ok i veselim se nekima od njih, ali to su sve nastavci i remasteri uz možda dva nova IP-a. Ali gdje su "the big guns"? Ono što bi me potaknulo na kupovinu PS5. I sve osim 2-3 igre izlazi 2021 ili kasnije. Izgleda da će se ponoviti ista priča kao što je bio slučaj i sa PS4, a to je nedostatak igri na izlasku konzole. Novi Xbox će po samom hardveru biti nekih 30% jači od PS5 i pleyci trebaju igre da zasjene te hardverske zaostatke. I ne mogu vjerovati, ali Microsoft za sada puno bolje to sve hendla, nego Sony ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja kad sam vidio rockstar logo, srce na 300 isti moment, reko to je to kad kurac, remaster remasterirane igre, samo i isključivo da nitko ne kupuje to bi pomoglo gaming industriji, pa neka remasteriraju remastere al prodavat će se ne sumnjam
![]() |
#2279 |
Premium
|
Ja sam tokom cijelog tog prvog clipa, gdje je gore u lijevo kupu pisalo PS4, mislio, sad će s GTA V samo priča skočiti na 6, kad ono... Enhanced ![]() Btw. nitko ne spominje Spiderman novi. Ako će biti kao 1. dio s boljom grafom, meni je to sigurna kupnja. Meni je prvi dio bio odličan. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.06.2020. u 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko sam shvatio, bit ce neka kratka verzija sa Moralesom |
![]() |
![]() |
|
|