|
![]() |
#2251 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Išao ujutro u 7 u borbu za udarnom u Lidl. Dobar fight je bio, došao u 7:10, već je bogami nestalo jedno 20 komada. ![]() Isto tako u Kauflandu, uzeo 850W ubodnu, došao 1h nakon otvorenja, zadnju upecao. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.08.2021. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
danas parkside alat u lidlu pa ko treba
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2253 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Je li vidio itko u svom Lidlu aku kompresor, kod mene nema. Nema ni praznog mjesta na policama ni označenog artikla pa se mislim je li ih uopće bilo. Udarnih i štemalica ima masu u Makarskoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Imam kompresor 25 litara(pretezito kupljen za ciscenje PC-a), e sad bi htio uzet udarni pistolj za skuter da mogu vadit variomat, kvacilo i sl. dal da uzmem pneumatski jer vec imam kompresor ili elektricni/aku? do 500 kn +-? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Premium
Datum registracije: Sep 2016
|
Jeste li vidjeli još gdje kompresor? Jučer sam bio u oba Lidla u Sl. Brodu i nema ni u jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja sam u Zg, usput kad sam se vraćao sa posla, obišao pet Lidla, ni u jednom nisam našao. Onda sam zvao Lidl info broj gdje su mi rekli da ih nema više. Moramo čekati slijedeću akciju i biti spremni u jutro na dan akcije. Ja mislim da su ove aku kompresore imali prvi put u prodaji pa se razgrabilo, a i možda nisu imali velike količine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
lidl uvijek sve, ama bas sve naručuje da proda, da ništa ne ostane tako da nema povrat prema proizvođaču, al očito još nisu shvatili da treba 10 šlepera više što se tiče parkside alata, i da če hrvat to kupit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2262 |
Premium
Datum registracije: Sep 2016
|
Jel postoji neki sličan kompresor ovome iz lidla? Za bicikl, napuhanac i ispuhati kućište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
https://www.alpen-drills.com/en/prod...s-shanks-1810/ https://www.bosch-professional.com/m...593267-ocs-ac/
![]() |
![]() |
#2264 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Super, hvala, budem nabavio ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Vjerojatno ima, Einhell ima nešto slično. No meni bi ovo bilo idealno jer imam tri kompatibilne baterije i punjač. Imam neko s*anje za dušeke od intexa, prije toga slično iz Jyska, to su baterije od 200-300 mah, premalo... Već jučer ga nije bilo u ponudi ni na webu, da ima sa lidl.de ili .si naručio bi otamo no ovo je bilo izgleda samo kod nas... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
O kojem vi aku kopmresoru pričate ako se smije znati? Tražim na stranici ali nemogu naci.... EDIT; našao u katalogu, nevermind...
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Premium
|
LIDL strujni puhač i sakupljač Zaobilatiz na široko, ili sam ja loše sreče.. nemožeš 1/4 torbe napunit, više ne vuče Ako usporedim od punice, šta imam na posudbi .. napunim torbu do ubera i on bi još, a ne stane .. diže i kamenje E sad, povrat nikad nisam radio, baš me zanima šta bude iz toga .. A dvoumio sam se, dal da potegnem u VŽ po neki ili kupim u lidlu ![]() Sad cu svakako u VŽ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2269 | |
Premium
|
Citiraj:
nemam pojima, al po riječima .. neki jeftinjaker .. usina cijev je manjeg promjera, al bogme vuče i vuče a ovako mi se sviđa taj lidlov, velika vreča, ispuh vreče na kontra stranu od tebe, mada si prašnjav svakako, lagan .. hebiga .. očito moram po bosh ili neznam nit sam .. bauhaus sad gledam . dal kupi ovaj za 280 kn .. ili bosh 850kn ? našao sam što punica ima . potpuno isti https://www.bauhaus.hr/usisavaci-i-p...300/p/23110924 Zadnje izmijenjeno od: dadoremix. 27.08.2021. u 19:23. Razlog: dopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Premium
|
Ja da uzimam sada samo bi gledao gdje ga najlakše vratiti ukoliko se pokaže mućkom. Ali sam odustao od puhala/usisavača. Lišće skupljam kosilicom s košarom :-)
![]() |
#2272 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kupio sam udarnu aku bušilicu u lidlu prije 2-3 tjedna. Standardno je ona SDS plus, ali ima adapter za "obične" borere s time da se taj adapter ne smije koristiti za udarno bušenje. Zanima me postoji li neki takav adapter koji dozvoljava udarno bušenje? Za zavrtanje koristim aku bušilicu, ovo mi je dobro za bušenje manjih rupa da ne moram vući kabel.... Volio bih iskoristiti i obične borere koje imam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2273 | |
Premium
|
Citiraj:
Unatoč što na webu i dalje stoji info kako u roku 30 dana možeš vratiti ... bla bla bla .. ode na servis, što i svi znamo ovdje koji pratimo LIDL i parkside Došao, dobar jutar .. nisam zadovoljan .. i onda krene blagajnica .. e kad ste sad sve usisali, sad bi vi vratili , e zbog takvih smo uveli servis jer ste bezobrazni Odmah mi puko film i reko .. ajd uzmi onu paletu tih puhalaca i ajmo na poso kod mene, jer lišća još ima, pa koji napuni torbu .. moj je a ostalo si vozi. Prebacila me dalje nekom dečku, koji isto veli da si kupio, i da vreču napuni, da je ok .. i jebaj ga .. kao 3tj pa ču dobit drugi .. pa opet novih 3tj ako nebude dobar ili radit kemije na torbi, jer mi vuče da torba duši motor i nejde dalje .. Eto kad si lijen i potrošit 1h više, i još ušparat 50kn , koje bi naravno potrošio na gorivo za VŽ Al da .. i ja sam razmišljao o nekoj električni kosilici, da pokupim lišće i bok .. ostalo odrađuje husqvarna 315x i za sad nema još neki robot koji bi odradio lišče ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo udaraj i sa onim nastavkom . jel si ti kupio nju ili ona tebe ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Nemoj udarnu sa nastavkom. Raspadne se brzo. Unutra je prsten koji pukne kad se udarna koristi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne kužim zašto bi se nastavak raspao, ima iste žlijebove kao i normalini sds borer. Kupi si sds borer i stavi ga normalno, bez adaptera. I najjeftiniji će odradit posao.
![]() |
#2278 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Apropo ove puhalice/usisavača. Stari je prije 10ak god kupio neki (saznam kasnije ime ak bu kog zanimalo) na struju. Vreća je nakon 2 god pukla na mjestu di ulazi lišče u nju jer je jak ![]() Mislim da je 1700W i uredno vuče i kamenje. Ovaj od 3000W bi trebao usisavat malu decu ![]()
![]() |
#2279 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2280 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Gdje kupiti produzni kabel al na kolut tako da se namotava odmotava? Nasao sam 25 m u pevexa 250 kn. Ok cijena ili?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|