|
![]() |
#2251 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
pozdrav.gdje bih našao coolpad f1 najpovoljnije i sa najbržom dostavom?valjda me nebudu opet banali... |
![]() |
![]() |
#2252 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa imaš dosta shopova, Banggood, Minideal, TO2C, etc, pogledaj gdje je najjeftiniji, koji shop ti se sviđa i odaberi. Možda ti je poruka bila obrisano ili što već jer bi na tebi trebalo biti koji da odabereš jer na forumu postoje pristrani ljudi koji (ne)vole određeni shop pa bi dobio svakave odgovore.
|
Oglas
|
|
![]() |
#2254 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
![]() Nadrealno!
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2256 |
Registrirao User
|
??? kakvo njuškalo, pobogu brodjo?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2258 |
Registrirao User
|
Neam pojma. Za ljubitelje qualcomm kineza obavijest da dolazi novi Zte v5. Cijena će bit oko 180 usda i sve pet osim procesora. Unatoč bombastičnim najavama qualcomm nije sastavio čipset koji bi razbucao mediatek u srednjoj klasi. Ubojica MTK mobitela je bio najavljen za 3. kvartal 2014. ali se nije pojavio...
![]() |
![]() |
#2259 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2260 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2261 |
Registered User
|
Kakvo "navikavanje" na MIUI? Android ko android. Glup razlog za odbacivanje odličnog branda. Za nju bi Hongmi 1S bio savršen. |
![]() |
![]() |
#2262 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2264 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo i nekaj zanimljivo kod nas rvata u retajlu. ZTE Blade L2 http://www.gsmarena.com/zte_blade_l2-6367.php 995kn na bonove u Tele2(unlock ne vjerujem da je više od 100kn). Probao malo telefon i djeluje jako dobro za 1k kn. Jedino kaj mi je upalo u oko je da bi display mogel imat i vecu rez za 5", ali kad stavimo u kontekst da je telefon 1k kn to baš i nije neki nedostatak. |
![]() |
![]() |
#2265 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
za iljadu kuna ova rezolucija ti nije neki nedostatak?! sorry al... ne znam. ne bih se slozio, uglavnom |
![]() |
![]() |
#2266 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
S obzirom da je telefon 1k kn u paketu, a ne na čajna shopu (znači 2 godine garancije ostvarive tu), ima quad na 1.3 i 1gb rama, mogu mu oprostiti malo premalu rezoluciju za 5". Tak i tak kad kupuješ jefitni smartphone svjestan si da neku manu mora imati, ali nekom nezahtjevnom korisniku za fejs i gluposti bude telefon čist fajn. Sebi ga nebih kupio, ali mislim da zaslužuje da ga se spomene u temi jer je kinez i stvarno puno nudi s obzirom na cijenu. Pogotovo ak pogledaš kaj se još nudi u paketima u tom rangu kod nas. Moj post je bio čisto za ekipu kaj prate temu, a nebi naručivali uređaj iz vana već bi si kupili nešto tu bez web shopova i sl.... |
![]() |
![]() |
#2267 |
Premium
|
ma sve pet, samo i sam si rekao da je zakljucan na tele2, a otkljucavanjem se gubi jamstvo, pa ko ima neki drugi broj osim teleta, na kraju mu i taj izade 1100 bez garancije. a toliko kosta coolpad recimo. ili neki drugi od 150 dolara, a ima ih stvarno solidnih |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
P.S. Sjećete li se Malate i8 na 2-jezgrenom 6577 i 1MB RAM-a? Malata priprema par novih modela a ovaj bi trebao bit najjači: ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 24.10.2014. u 12:02. |
|
![]() |
![]() |
#2269 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 24.10.2014. u 12:37. |
|
![]() |
![]() |
#2270 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
znaci da gleda redmi 1s, ovaj zopo 1000s , kakav je hongmi note? mozda se protegne jos 300kn pa ono,cini mi se najbolji izbor thl t11? bitno je da sve radi out of box |
|
![]() |
![]() |
#2271 |
Premium
|
pa da mi lova (i veličina) nije problem uzel bi hongmi note, imaš recenziju tu na forumu.. |
![]() |
![]() |
#2272 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni je veličina ipak bila problem, pa sam brata nagovorio da uzme a806 umjesto notea. Stic će za koji dan pa ćemo vidit jel čemu |
|
![]() |
![]() |
#2273 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Veličina zimi nije bitna dok se nosu jakete, kad utepli vraćamo se na 5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2275 |
Registrirao User
|
U biti da, ali 380 transakcija u posljednjih par mjeseci od kojih je par stotina Nubia Z7 mini i ima samo 2 negativne ocjene: 1. Kupac je čekao 20 dana 2. Kupac nije zadovoljan Nillkin maskom Dakle nije prodao par stotina adaptera po 25 centi nego par stotina kvalitetnih mobitela diljem Europe uz prosječni feedback kupaca od 99.3 posto Nisam ga preporučio napamet ![]() Mensčini da je 14 USD razlika, s PDV-om je to oko 100 KN Di si vidio 2 USD? P.S. Dila i original Xiaomi majice ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 24.10.2014. u 18:10. |
![]() |
![]() |
#2276 |
Registered User
|
U Apollo shopu je bio zadnjih par dana 162 USD. Sad je druga cijena. |
![]() |
![]() |
#2278 |
Registrirao User
|
![]() |
![]() |
#2279 |
Registered User
|
Opet se dvoumim između ZTE NUBIA Z7 mini i Xiaomi MI3. Ne znam, koji uzeti? |
![]() |
![]() |
#2280 |
Premium