|
![]() |
#2252 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kolega, bolje da dođe kasnije i bude ispeglan (sony to dobro napravi uglavnom) nego da dođe brzo pa onda razno razni pečevi. Na XZ sam se na to naučio tako da i to kašnjenje ima pozitivnih strana ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2253 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
E ovaj mob(Z3C) je živo zlo na glatkoj podlozi...kliže ko Idora Hegel u najboljim danima. Bila je akcija spašavanja s vešmašine. Odložih ga tamo i odem obavit kaj se obavlja u WCu kad neko kreno u džihad po Whatsappu. Paradirao sam ko Rene Higuita da spriječim padobranski trening i susret s pločicama u kupaoni ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jesi probao nexus 4 - neznam kojim milokliznim premazom su ga premazali ali klizljivijeg moba ne imah. Odletio mi je sam od sebe nakon sto je stajao jedno dobrih pola sata na novčaniku na jednom pregradnom zidu i naravno ode ekran ![]() |
![]() |
![]() |
#2255 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Da, nikako se Xperije Zx ne preporučuje stavljati na glatke površine koje pritom nisu ni u vagi. |
|
![]() |
![]() |
#2256 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Sony Xperia M2
Imam sljedeci problem http://prntscr.com/5q3cy2 Je li to voda i ako da , sto mi je ciniti . Vidljivo je samo kad je ugasen mob . i na svjetlijoj podlozi . Ne smeta touchu . Unaprijed zahvaljujem ! |
![]() |
![]() |
#2258 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ljudi, ima li pucanja stakla na vašim xperijama z3 compact kao što čitam po internetu ili sam newb? i kako da ga otključam za sve mreže? Zadnje izmijenjeno od: stipe_k. 12.01.2015. u 19:09. |
![]() |
![]() |
#2260 |
Antimićanin
|
Pucanja stakla ima na svakom mobu ako mu pomogneš npr čučnjem, udarcem, u ljeti na plus 40 uroniš ga u birtiji u ledenu limunadu da ispadneš kul i tako. Samo od sebe ne puca. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2261 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Hahahaha brko legendo ![]()
#2262 |
Antimićanin
|
To su istiniti događaji ![]() Rezultat, paukova mreža na ekranu i 2 pukotine na leđima. Nisam vidio na svoje oči, ali vidjeli su pouzdani izvori. A takve probleme je imala i Xperia Z. Majstor je preko noći ostavio na mramornoj površini mob, ekranom prema dolje. Ista stvar, kao da je implodirao. Temperaturne razlike i to nagle nisu zdrave za mobitele. Ali dobro, treba imat i malo soli u glavi ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Premium
|
a što je s izlaskom iz stana koji je na +20 vani gdje je -20? :P |
![]() |
![]() |
#2265 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Nije nagla promjena temperature na površini ekrana. Kad izađeš iz stana, mob se postepeno hladi. Uranjanjem u hladnu tekućinu, dolazi do nagle promjene temperature. Npr. Peka od gusa. Speci nešto u njoj i nakon par sati kurenja u vatri, stavi je van na -20 da se ohladi. Nikom ništa. Isto to napravi na kupanju negdje uz rijeku, ali je onda baci u vodu da se ohladi. Samo ćeš čuti "tong" iz vode i peka is no more ![]() Da se vratim na Sony. Imao Xz, sada Z1, vjerojatno uskoro i Z3. Normalnim korištenjem nema mehaničkih oštećenja, pogotovo ne ja ekranu i zadnjem staklu. Ima primjera da se odlijepi zadnje staklo na xperiji Z, ali jako malo. Ti ljudi koji su radili na slaganju tih Xperija su sada dobili otkaz i zaposlili su se u iNew firmi na slaganju V3 i V3 plus modela. |
|
![]() |
![]() |
#2266 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2267 |
Premium
|
a ono, stiže mi z3 compact za par dana, ali na nekom su forumu cijelo istraživanje proveli o tim spontanim pucanjima stakla pa sam se zabrinuo Zadnje izmijenjeno od: stipe_k. 14.01.2015. u 09:57. |
![]() |
![]() |
#2268 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozz svima, na XZ mi rikava zvučnik... stara je godinu dana... nisam testirao nepropusnost na vodu for the record ![]() u razgovoru mi zna na pocetku radit normalno i nakon tipa minutu odjednom muk... ponekad i prije pozivanja ne radi zvučnik (i odlazni i dolazni pozivi)... a nekad radi normalno danima... neznam jel mi garancija istekla ili ce taman sad isteći... ima tko preporuku sto da napravim??? |
![]() |
![]() |
#2269 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#2270 |
našikan pravim haos
|
isuse nikakvo staklo ne puca,letio mi je par puta sa stolića di ga punim(malo poviše razine kreveta) i ni crticu nije dobio a kamoli pukotinu. Za svaki slučaj sam se žđiberio za najeftiniji tempered glass sa ebaya(red dve funte il tak neš) da sam miran |
![]() |
![]() |
#2271 |
Premium
|
samo provjeravam, zadnji put sam za mobitel dao više od 200 kuna prije 10 godina ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kraj za Sony mobove? Following Vaio, Sony's phone and TV businesses may be next for the chop |
![]() |
![]() |
#2274 |
našikan pravim haos
|
Otom potom...Vaio je bio marginaliziran i preskup. S mobovima i telkama su i dalje u vrhu. Pa kaj bu proizvodili... PS4 i igrice? Pa samsung je u ozbiljnijom gubicima pa ne pomislja na isto. Ispod clanak da ce se orijentirati samo na proizvodnju samo high end mobitela i treba tako. Tu se slazem s brkom. |
![]() |
![]() |
#2277 |
Antimićanin
|
Time štite da se ne porta Bravia Engine/XReality i DRM keys na druge non-Sony uređaje (tako barem vele). Unlockat bootloader možeš poprilično jednostavno, ali ovo gore navedeno gubiš. A to što na carrier-based uređajima je Bootloader lockan i neda se unlockat, to je do pružatelja usluga, barem kako to Sony kaže jelte... Dok Android više nije ono što je bio na početku i kako je zamišljen da bude. Sve više i više je zatvoreniji i sve je teže i kompliciranije rootati uređaje (uglavnom), ali to je za neku drugu temu. |
![]() |
![]() |
#2278 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Po meni oni pod hitno trebaju novi Skin i novi tim za razvoj istog. Ovo mi izgleda isto vec 100 godina, puno je Sony blootwarea i nema npr. multitasking na razini ostalih, opcije za kustomziaciju tipki i slicno kaj kod drugi ima. Jbt. samo da stave IC za daljinac, dobili bi gro novih kupaca jer puno ljudi odustane bas zbog toga. Nebi im bilo zgorega da i malo spuste cijene. |
![]() |
![]() |
#2280 |
našikan pravim haos
|
Bože ne opet. Od 1000+ kuća koje sam opremio sa home entertainment opremom nitko,ama baš nitko me nije tražio da mu podesim upravljanje sa mobitelom. To je najnelogičnija stvar koje se ikad pojavila u čovječanstvu od plana Fiata da Punta izbaci u 4x4 varijanti. Ne kužim logiku,osim što je maksimalno nespretno se koristiti(isprobao) jer su ljudi naviknuti na osjetilne tipke na daljincu,logika je koja? Pospremiti sve ostale daljince u ladicu,tak da ostatak familije nemre ni temperaturu u sobi podesiti bez tvog blagoslova? Ili daš ženi univerzalac,a ti joj sa mobom šaltaš sa Plesa sa Zvijezdama na Turski Kup i Bešiktaš u nadi da će ti hebati majci sve po spisku samo da bi joj mogao zadati kroše večeri i učiniti je mirnom? Više logike vidim u mačkama ko kućnim ljubimcima nego IC portu kao bitnoj stvari na mobitelu... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|