|
![]() |
#2252 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
S ovime se potpuno slažem i po meni bi trebali staviti u ponudu "nexus" software u ponudu telefona. Npr da stave HTC One T-mobile branded ili HTC branded sa BWARE-om i na kraju "Nexus" model koji bi imao čisti android na tom telefonu. njega bi mogli komotno naplatiti dodatnih 25$ koje bi korisnici pretpostavljam prihvatili bez problema... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2253 |
Fresh Juice
|
Isto kao i posljednjih nekoliko modela iz htca. Unlockas bootloader, flashas custom recovery i spreman za romove. Samo ako ce se htjet dobit s-off, e to je problem. Pitanje jel ce ga i bit uopce. No na kraju, nije ni bitan toliko. |
![]() |
![]() |
#2254 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
isuse kakvih ovdje komentara ima, people get a life pljuvanje po One-ovoj kameri, a ono, kao da postoji neki mob aktualni koji ima daleko bolju kameru. NEMA. priča gotova. drugo, pri slabom svjetlu je odlična u odnosu ne svu konkurenciju. treće, pa shutter se složi na Volume tipke, u čemu je problem? meni je volume up okidanje fotki, a volume down pokretanje snimanja videa. (oneX mob) |
![]() |
![]() |
#2260 |
Guest
|
Ovo je najveća glupost ikada. Mislim da prodaja S3 govori sve. Hrpetina ljudi je više nego zadovoljna kako im uređaji rade. Kada sam dao svoj S2 sa JB-om u ruku frendu, a u drugoj je držao S2 od cure sa Stock Samsung ICS-om nije znao baš koja je razlika osim vizualno tu i tam nečeg. Očekivati od bilo kojeg mobitela da odgovara ethusiastu sa zahtjevima out of the box i još da je sve prilagođeno tebi je zapravo jako razmaženo. Da imam Nexus 4 umjesto S2 istog dana bi ga "rootao" i stavio neki custom ROM nevezano kaj dotični dolazi sa vanilla androidom. Običnog usera zaboli neka stvar dok neš lijepo izgleda. Nefunkcionalni without true multitasking bez widgeta iOS je dokaz tome. |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2261 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni definitivno ide root na uređaj zbog adblocka i mogućnosti micanja bloatwarea. O drugim mogućnostima da i ne pričam... Sa custom ROMom ću počekat još, jer stock radi savršeno. P.S. 30-dnevni osvrt: Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 12.04.2013. u 00:08. |
![]() |
![]() |
#2262 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2264 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Ozbiljno razmišljam o kupovini prvog smartphone-a. Vidm da HTC, isto tako i kod nekih drugih marki imaju ugrađenu bateriju koja se ne može izvaditi. Koliko takva baterija traje? Da li to znači da ću morati nakon 2,3 ili 4 godine mobitel morati baciti? |
![]() |
![]() |
#2265 |
Fresh Juice
|
Kako koji model ima ugrađenu bateriju. A i sami mobiteli danas nisu kao nekad napravljeni da traju 4 godine, mijenjet ćeš i prije. |
![]() |
![]() |
#2266 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali te sve fiksne baterije su jako djubretarski potez. Pogotovo kaj danas su mobiteli (barem android based) sposobni da traju bar 4 godine. Jedan HTC Desire sredjen radi super i danas. Da ne pričam od dual core mobovima (igre sa strane) |
|
![]() |
#2267 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Duke, pretpostavljam da si vidio ovo ? Nemoš One-a tek tako "otvoriti i zamijeniti bateriju". Moj savjet je - rješavaj ga se nakon 2 god. ![]() EDIT: Digital Photography review kamere. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 13.04.2013. u 15:16. |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2269 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Osobno nisan ima niti jesan SP više od godine (čak i manje), ne iz hira, nego jer mi dosadi, spor je i sl. Ovo o desireu se da raspravit, ima san Sensation koji je klasu jači s clean romom i diza mi je živce koliko je spor prema One Xu, koji mi je opet diza tlak s animacijom koja je trzala... Isto tako vridi za Ajfone, 4 > 4S > 5, trenutno san na 5, čisto jer mi je povoljno izletio i garancija je na prijašnjem Su bila pri kraju. Šta se tiče baterije, pozdravljan da je uređaj "iz komada" jer puno manje škripi, klapa i sl. |
|
![]() |
![]() |
#2270 |
Premium
|
mislim da ja svoj htc evo 3d necu tako skoro zamjeniti.... ovo su sve sranje mobiteli. nemos ga rastavit da zamjenis bateriju uzas doslovno te tjeraju da nakon 2 godine kupis novi telefon i ponovo das 4500kn |
![]() |
![]() |
#2272 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
#2273 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni to nije jasno, pljuvanje po One-u jer mu se ne može izvaditi lako baterija... big deal.. ne moš ni iphoneu pa šta sad.. ima i drugih mobova, a i ja na nijednom mobitelu do sada koji sam imao nisam imao potrebe mijenjati bateriju. Eno u ladici mi stoji još stari Alcatel OT525 koji je star brat bratu 7-8godina, i dan danas ga znam koristit ako sam bez moba, i baterija drži bez problema 2 dana.. nego, uvijek postoji ovalšteni servis gdje se može platiti zamjena baterije, ne vidim problem. kupuju se mobovi za 4-5000kn i onda se neće platit nakon 5 godina neko 100-200kn da ti lijepo promijeni bateriju... |
![]() |
![]() |
#2274 |
Fresh Juice
|
Vise se aludiralo na to da se poneki dio mora "strgat" da bi uopce dosao do baterije i izvadio ju. Osim ako ima neki drugaciji nacin rastavljanja oni u HTCu a ne ko ovi s ifix-ita, al tesko |
![]() |
![]() |
#2275 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ovo mi je u rangu, mobitel 4k kn, a teško izdvojit 100 kn za uplatit par aplikacija od 1-5$ ![]() Da negovorin koliko je moj One X bio robusniji od Sensationa... |
|
![]() |
![]() |
#2276 |
Fresh Juice
|
Daj pogledaj link od Nea, fizicki se strgaju neki dijelovi kada se rastavlja One. Tako da izmjena baterije nije samo izmjena baterije, nego se na kraju moze svest na zamjenu kompletnog uredjaja. |
![]() |
![]() |
#2278 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Htc One SE NE MOŽE RASTAVITI. Jel sad jasnije? Znači, istekne ti garancija, želiš promijeniti već iscijeđenu bateriju od svakodnevnog punjenja, ali ne, to je nemoguće, jer se mobitel pri pokušaju otvaranja da bi se došlo do baterije TRGA. Dakle nije slučaj kao sa npr iphone-om ili xperiom P, da je moguće rastaviti mobitel normalnim putem i doći do baterije, ugraditi drugu i ajmo dalje. Nadam se da ti je sad jasnije, mada čisto sumnjam s obzirom na dosadašnje izjave i ispade....
![]() |
#2280 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Proizvođači očekuju godinu - dvije i onda zamjena. Samo, mislim da su u najvećem dijelu hardverajem došli do kraja (Full HD 5` displej, procesor, memorija). Ostaju poboljšanja kamere, interni storage (on se ionak riješi SD-om) i baterija. Ak se ne pojavi neka uber nova funkcionalnost, ne znam što bi netko za godinu dvije uzimao novo. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|