|
![]() |
#2251 | |
Guest
|
Dižete tenzije nepotrebno. Hoćete popust u poslovnici sa cijenama kao na web shopu? Zašto nemate članske iskaznice koje vam na licu mjesta daju 5% popusta i eto vam web cijena? Digla se halabuka, sve neki dugogodišnji kupci, vjerne mušterije, svi upućeni, svi u pravu... i svi bi po manjoj cijeni kupovali, a ne znaju osnovno o shopu. Sramite se. ![]() ![]() Ozbiljno sada: ima Links nedostataka, jasno, baš kao i svaki dućan koji pokušava opstati u Lijepoj nam, ali zbilja ste omašili ceo fudbal sa ovim i blatite Links bez potrebe. Da vas zbilja hoće oderat na ovaj način na koji se žalite, ukinuli bi članske i gotovo. Ja neki dan svoju provukao kod ranije spominjane gospodične u OS poslovnici ( ![]() Di je problem? EDIT: Eee, BRAVO wooden, dobar link na "Top lista Moralista", nice catch ![]() ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 18.04.2016. u 11:54. |
|
![]() |
![]() |
#2252 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Nema baš smisla još dodatno rastezati ionako zapetljanu tematiku (za neke). Ako ti stigne takav e-mail, s cijenama koje nisu istinite, to se može shvatiti kao lažno oglašavanje i onda ti je najjednostavnije ugasiti primanje newslettera. To sve nema veze s ovime o čemu se ovdje priča. Ništa Links ne oglašava lažno, stavili su cijene koje vrijede za webshop, a neki vide manipulaciju u tome što oni imaju i fizičke trgovine pa valjda nekim automatizmom ta cijena mora vrijediti i za fizičku trgovinu - a ne mora. Mislim da je najveći problem neinformiranost kupca koji bi dobro sve trebao proučiti prije kupnje, a stoji i ono da su mogli jasnije napisati cijene, umjesto što su onu prekrižili su mogli napisati da ta cijena vrijedi za poslovnicu. Zato sam i rekao da se kupci trebaju informirat, nije internet naručivanje za svakoga, ima tu dosta caka i stvari na koje treba paziti.
... Zadnje izmijenjeno od: wooden. 18.04.2016. u 11:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2253 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
zato sam ti i rekao "znam" na tvoj odgovor što radim već 10 godina (iako je tvoje "žalosno" bilo u drugom kontekstu) jer postajemo ko amerika ako te ne lupi u glavu nećeš ni uključiti mozak na nešto što je očito. Inače za Links imam samo riječi hvale, a kupujem kod njih godinama.
![]() |
#2254 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Imaš li blage veze šta si linkao gore i koji zakon je links prekršio s time što nije na svom websajtu jasno naznačio cijenu u poslovnici koja nema zakonske veze s webshopom?? Evo otvori njihov web sajt: https://www.links.hr/hr/ I sad mi točno navedi gdje je prekršen zakon na njihovom websajtu i kako bi to trebalo zapravo biti pa da ovu raspravu privedemo kraju. Citiraj:
... Zadnje izmijenjeno od: wooden. 18.04.2016. u 13:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Prodajni kanal preko weba i prodajni kanal kroz običnu trgovinu su dvije zasebne stvari. Kako su i zakoni koji se odnose na te dvije stvari drugačiji, tako i kupac treba znati što i kako može i mora. Bi li bilo zgodno navesti cijenu u trgovini, bi. Bi li bilo zgodno navesti da postoje razlike u cijeni i razlike u dostupnosti, bi. No da je negdje zakon povrijeđen, sumnjam.
![]() |
![]() |
#2258 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#2259 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Postupak je ovakav - pobacaš u košaricu (i pritom biraš samo dostupne artikle kao kad ideš u trgovinu), odabereš preuzimanje i plaćanje u toj poslovnici gdje si namjeravao ići i po primitku maila odeš tamo. Ne moraš uplaćivati unaprijed. Zadnji put im je za obradu trebalo 13 minuta, a predzadnji put naručio u sitne noćne sate u 8 i pol spremno na izdavanje. Ne kupujem tamo toliko često, ali kad mi treba brzo ili su cijenom ok znam naručiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Samo kod nas.. kupac se osjeća prevaren zato jer se on osobno nije dovoljno informirao. I ne samo osjeća prevaren, nego ide on sad prijave štancat ![]() ![]() Funkcionirate po sistemu od prije 10+ godina kad nije bilo webshopova nego su na webu bile samo objavljene cijene i onda po istoj navici očekujete da je tako u trgovini. Ironično, još tada je bilo navedeno da su cijene podložne promjeni, pogotovo u IT sektoru gdje se mjenjaju doslovno svaki dan, i ako želite točnu informaciju provjerite u trgovini. Digneš fino telefon i kad ti prodavač potvrdi, napravi ponudu/rezervaciju na tvoje ime i dođeš ko gopsodin kad ti odgovara i platiš ono što si unaprijed dogovorio. I gdje je problem? Mislim da je svima jasno.. dobro ajde, sigurno ne baš svima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2261 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
imam takvih barem par komada svaki dan... :/
![]() |
![]() |
#2262 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
..2 različita inspektora za istvu stvar mogu donesti 2 potpuno različite odluke/kazne.. pa ovo je HR.. jednostavno nije pametno ih izazivat ![]() ..kako mi je bosanski policajac jedanput rekao - sigurno cu ti nesto naci, ali kod nas das deset maraka i to je to. ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2264 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Ali istina.. kad razmisliš. Na ponudu sam pristao kad sam platio, a to je bilo u poslovnici. Da sam za sebe kupovao uplatio bi unaprijed pa podigao u poslovnici da si ostavim pravo na 14 dana povrata "no matter what". Ali realno, to je politika firme da ti omogućuju popust kad naručiš preko webshopa, a ne traže i uplatu preko iste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
neznam frend se opekao na taj web popust gluposti znači naručio je preko neta i rekao da mu dođe u poslovnicu da će pokupit, zaposlenici su ga uredno zvali da je DIO koji je naručio stigao kada je došao u poslovnicu naplatili su mu po cijeni koja je bila u poslovnici ne ona koja je bila na netu uz objašnjenje da 5% dobije ako mu dođe doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Registered User
|
zeznuli ga. ja sam tako kupovao više puta i svaki put platio po ponudi koju dobiješ i u pdf formatu i piše za naplatu xxx kn (web cijena). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Premium
|
Kad je to uzimao, ako je u vrijeme kad je postojao Portio, moguće. Nakon njegovog zatvaranja politika im se promijenila. Dakle ja sam naručio laptop i periferiju i sve platio za 5% manju cijenu u poslovnici. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Ovo je iz prve ruke ![]()
![]() |
![]() |
#2270 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Tvoje rate links koštaju cca 3-5% zavisno kako su pregovarali, tako da nekako sumnjam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#2273 | |
Premium
|
Citiraj:
ali dobro pošto se bio bunio ono balkanski dali su mu 5% popusta na foru da su stavili ime od nekoga člana (koji imaju uvijek 5%) i opet dobro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
da bi ostvario plaćanje na rate moraš imati payway. nije mi se dalo s tim zezati pa sam rekao kolegi nek ode tamo i spegla amex na 12 rata i bok.. neznam u čemu je caka kod tog webshopa? znači dofuraju ti doma i platiš jeftinije nego da dođeš tam i platiš. nikad mi to nije bilo jasno, uvijek volim pogledati robu koju kupujem prije neg bubnem par tisuća kn za nešto. osim sa ebaya a i kontaktne leće sam naručivao sa optikaonline i najprije sam naručio jednu kutijicu a kasnije 10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Cekaj jel se Vi stvarno cudite zasto je nešto putem weba jeftinije nego u poslovnici? @imart - nisam shvatio ovo moraš imati payway? Payway je servis koji ti nudi mogućnost plaćanja online bilo to na rate ili jednokratno, najpopularniji je t-com payway. Dakle Virtualni POS uređaj. Za Amex ti cak niti ne treba sigurnosna lozinka ili token koje traži e-commerce na primjer. E-commerce ti nudi mogućnost plaćanja ZABA ECMC na rate - t-com payway u pravilu Amex i Diners na rate Zadnje izmijenjeno od: m&n. 28.04.2016. u 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
Premium
|
Da, uvijek zaboravim na kupce koji svojim stručnim okom skeniraju proizvod, njegovu ispravnost, izdržljivost i sve ostale kvalitete. Ne bi da je u pekarnici, pa kupuje manje ili više pečeni kruh, pa mu je bitno da je to ta ista kartica, monitor, miš etc. koju je pipkao i gledao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Primjetio sam da su cijene na Hgspotovom webshopu izjednačene sa cijenama u samoj trgovini barem što se tiče matičnih i rama koje sam provjeravao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|