|
![]() |
#2251 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Čuj, par postova gore je tražio original, zašto bi bilo tak teško insinuirati na original? Da fantastična je, i više od toga, ali naravno da to neće prepoznati netko tko nema nijedan original u kolekciji ![]() Mislim da nijedna igra nije pružala ovoliko zabave. COD4 MP je vrh vrhova, COD 5 MP tu negdje u rangu, a COD6 tek nešto ispod njih, makar je šestica zabavnija od obje navedene, ali nije bolja
![]() |
#2252 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
tocno to, 6ica je za zabavu, 4vorka je za skill/natjecanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2255 |
|
![]() |
#2257 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
http://www.youtube.com/watch?v=ziSCrNeCHBc&hd=1 A loooooooool, pa kolko ce toga jos biti, ja za ovo nisam znao, niti sam ikad koristio taj perk "One Man Army" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
2-ka i skill lol ![]() Svako moze bit dobar u dvojci,mjesec dana publica i ak znas aimat automatski znas i igrat,brain ti netreba jer je igra prespora ![]()
![]() |
#2260 | |
Bazinga
|
Citiraj:
EDIT: Zeznuo se, kriva klasa, jer one man army zamjenuje sekundarno oružje. Tek sam se sad sjetio.xD Ali u svakom slučaju perk nije loš, samo što je sranje jer možeš uzet istu klasu i bezbroj puta. Stvarno fail što se tiče toga.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 13.01.2010. u 14:20. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2261 | |
Guest
|
Citiraj:
"let's give 'em a perk where they can recharge their grenade launchers" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2263 | |
|
Citiraj:
Glupost, lik je retardiran, a i vidi se da igra protiv hrpe maloumnika. Pa yebo me svako ako bi me skinuo 3 puta sa tim GLom. 2 puta i Bože pomozi, ali 3 puta sigurno nebi, ne kužim kak su ti whineri tak glupi da ne skuže ako netko igra iritantno i skine ih par puta i opet letaju ko bezglave kokoši prema njemu ![]() Ne treba ti one man army kad istu stvar napraviš sa (još i lakše) sa Scavenger Pro. A ko hoće igrati tako neka igra, ko mu brani, kuje se žale, ostali igraju ![]()
![]() |
![]() |
#2264 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ono sta je iritantno u igri je spawn. Pa to su napravili UZASNO. Sa chopperom u 40 sekundi mos napravit 50-60 killova bez problema ako ti je chopper na polovici mape di se spawnaju, jer postoje samo 2 spawna,i k tome su jako blizu...
![]() |
#2265 | |
|
Citiraj:
Je da, sure, možda ako igraš debilni Domination ili HQ, i sa Danger Close, jer se na tim modovima na određenim mjestima (HQ location i Domination zastava) skupljaju ko blesavi U HC TDM sigurno nemoš, jer tamo em nema spawn rapinga, em ima random delay u spawnu Igram igru od dana kad je izašla i još nisam doživio da me netko ubije tri puta nakon spawna, jer će igra brzo promjeniti spawn mjesto Spawn sistem na šestici je relativno dobar, bar na TDM modu. COD 4 je i dan danas nakon 7 patcheva majka sveg spawn rapinga. To je strašno koliko si tamo tek mogao nakupiti. Nego, evo ja prešao u drugi prestige, šteta što nisam dobio sedmi costume slot, a i malo mi bed bio... 1800 killova sa M4, 1800 sa ACR, 1200 sa M16, Fall kamuflaže za ACR i M4, malo falilo za Red Tiger M16 i tako... ali eto... neka ![]() Sad neću forsirati kamuflaže i to, samo ću nabijati EXP da što prije dođem do 70.og lvla i odmah ću u sljedeči prestige jer mi je 6 Costume Classova opasno malo ![]()
![]() |
![]() |
#2266 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja nisam niti pomišljao da idem na prestige, opet sve ispočetka... ![]() A i ovako su mi dosta samo 4 slota za klase. Kalaš, UMP, sniper i još eventualno jedan UMP, ali sa perkom lightweight samo za rushanje... Na svakoj klasi rangeri ili modelke kao sekundarno oružje, obavezno ninja, marathon i stopping power i to je to (jedino na rush klasi umjesto stopping powera ide lightweight kao što sam već gore rekao). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
@ cekic a debilni HC TDM je sranje... koliko se tu kampa, to je super ![]() To sta ti neki mod ne volis, ne moras ga nazvat debilim, vec nauci da svak igra sta ga je volja. I igram demolition ![]()
![]() |
#2268 |
|
LMFAO ![]() ![]() Na HQ i sličnim modovima na kojem je cilj označen se kempa 3 puta više nego na TDM/HC TDM. Baš zato jer je nešto označeno svi se skupljaju ko muhe na ... ( ![]() ![]() Igrao sam apsolutno svaki mod i svi su mi zamorni, CTF mi je daleko najbolji non-TDM mod no ne igram ga jer ga nema u HC izvedbi, a ne mislim igrati tako da napunim nekoga u leđa sa 15 metaka 5.56 kalibra da bi se on okrenuo i ubio mene, te lagano odšetao 2 kile teži zbog silnog olova u sebi ![]()
![]() |
#2269 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Vezano uz to, ne sjecam se kada je zadnji put neka igra imala toliko prostora za abuse-anje oruzja, perkova, akimba.... Postoji masa ljudi (bar koliko sam primjetio) sa akimbo P90 + akimbo model 1887 (ili magnum sa nozem ![]() Spoji s njima dezurne GL njubeke i sveprisutne hearbeat majstore i uzitak je zagarantiran. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Ali, naravno uvijek i svugdje postoje iznimke pa tako i ovdje. Tako da nemožeš protiv toga.
![]() |
![]() |
#2272 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2273 | |
|
Citiraj:
To je yebena igra, igra je za zabavu, netko se zabavlja sa akimbo Model 1887, netko sa snajperom, a netko sa spreyanjem ACR-om... svi smo na kraju isti, ovaj kempa, ovaj spreya, ovaj trčkara i sa Uziem skida... ljudi igraju kako oni hoče... dok drugi nikako da skuže to Jok nije ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2274 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Malo ste svi preveć "nadrkani" na te sprejalice i perkove.A kaj se mene tiče izvolte igrat COD1 pa tam rushajte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Bazinga
|
To sam JA i to se ne računa ![]() ![]() Ma to je bio izuzetak jer sam preživio čuvanje HQ-a i zaradio choppera ![]() Ali, ozbiljno inače rusham. To se može i vidjet sa samo sa mojik K/D omjerom. (18456:16802) Jadni 1.1. (točnije 1.098)
![]() |
#2277 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
Bazinga