|
![]() |
#22531 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22532 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22535 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
@rak21 slažem se loš film ( 12 Strong (2018) ) imate na kraju filma slika sa originalnim vojnicima pa tipični ameri http://www.historyvshollywood.com/reelfaces/12-strong/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22536 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Deadpool 2 - preporuka fanovima. Glupa priča, dobar humor, u početku malo naporan, ali kasnije urnebesan. Najjači dijelovi filma su oni u kojima se (samo)ozljeđuje.
![]() |
#22538 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
The Lost City of Z https://www.imdb.com/title/tt1212428/ Ne znam koji me qurac prisilio pogledat ovaj film uopce, kamoli do kraja. Toliko ispreskakanih i ubrzanih radnji, toliko usranog dijaloga koji satro treba bit ozbiljan, a ti se puknes smijat koliko je sve bezveze, ne znam kako je ikome palo na pamet uopce ic snimat ovakav uzas. Bozemesakloni ovakvog smeca kakvog u zivotu vidio nisam. Najgluplje potrosenih 2 ipo sata ikad ![]() Izgleda da cu ubuduce prvo citat komentare na film pa tek onda ic gledat, koliko god da riskirao sa spoilerima samo da mi se ovakva pogresja vise ne desi. UZAS! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22539 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Deadpool2 7.5/10 a prvi 8.5/10 Nije loše za mozak na pašu i ima dobrih fora ali prvi mi je bio bolji |
![]() |
![]() |
![]() |
#22540 | |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Vezano za "terorizam" pogleda san i Hong hai xing dong - Operation Red Sea (2018) Neću dati ocjenu, ali bolji je od onih 12 silnih. Terminal (2018) zanimljivo i zabavno za pogledati onom tko ne sluša i ne pamti (ono kad si zatupljen i kad ti se spava, a nesmiš zaspati). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22541 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Deadpool 2 je jedan od rijetkih filmova za koje sam primjetio više različitih plakata. Jedan parodira scenu iz Flashdancea, drugi scenu sa Sistinske kapele,..
![]() |
#22542 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kad smo kod terminala - https://www.imdb.com/title/tt0362227/?ref_=nv_sr_6 nemojte ovo propustiti svakako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22543 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
film u kojem c z jones izgleda bolje nego ikada |
![]() |
![]() |
![]() |
#22545 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Deadpool 2 Znači meni je film brutalica. Isto k'o i prvi dio. I to zbog svega. Od brejkanja "fourth walla", do referenci drugih franšiza i likova (Wolverine, Batman, drugi Xmeni), općenito scene di se ozljeđuje (Xforce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22547 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Deadpool 2 je baš ono što želiš, prostački crni humor, napucavanje.. priča je ionako sporedna... Ja sam se zabavio, kome je prvi bio dobar, bit će i drugi.
![]() |
#22549 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao Deadpool 2.
U kontekstu superhero filmova, da se pripadnici akademije ovdje ne nađu opet uvrijeđeni, dao bih mu 9/10 Ne mogu mu dati 10 jer će vjerojatno biti i 3, pa da ima prostora, a bolji je od prvog dijela, kojeg onda moram spustiti na 8/10 ![]() Enivej, smijeh od početka do kraja. Proletilo...za razliku od Avengersa ![]() P.S. - ne morate ostajati SKROZ do kraja creditsa, iako ima više od 2-3 scene ![]() Soundtrack je opet vrhunski
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 24.05.2018. u 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22550 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
A Quiet Place
Dugo me nije... zapravo jesu Avengersi u kinu ![]() Ako imalo volite horrore svidjeti će vam se. Trenutna ocjena na IMDBu je 8.0/10 i fakat je zaslužuje. Definitivna preporuka, nadam se da će biti još filmova iz ovog serijala. EDIT: sad sam malo pogledao na drugim forumima, razne negativne komentare i nelogičnosti. I dalje mi je dobar, to je samo film. JEdan od tih najboljih nelogičnosti je: Zadnje izmijenjeno od: pogi. 24.05.2018. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22551 |
Premium
|
Annihilation Prva polovica odlična, druga polovica koma, kraj predvidiv. Sam kontakt s "njima" je užasno odrađen. 5/10 samo zbog drugog dijela i kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22552 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
#22553 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22554 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
uzasno los film. A ja volim taj djir. za ovo je Arrival remek djelo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22556 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
12 strong kazete da je to americka propaganda. Pa ovaj glavni heroj nije ni do koljena pravom horeju, pogledajte slike na kraju, ti ljudi su imali glavu ut orbi i boljela ih je kita. Ali slazem se da je slabo to prikazano, a i tesko je to sve snimit s konjima, enma vise toliko dobrih glumaca jahaca.. EDIT: Ako vam je dosta ovog trasha s tim superherojima i zelite pogledati jedan film o kojem cete duuuuuuugo razmisljat: Wheels - https://www.imdb.com/title/tt2170667/ Film ima ocjenu 9.2/10, ja sam mu dao cistu 10tku jer duuuuuuugo nisam vidio film o kojem bi tako dugo razmisljao. A razmislja, WTF sam to gledao, nadam se da nije true story movie...
![]() Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 26.05.2018. u 10:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22557 |
Premium
|
Murder on the Orient Express - meni je film sjeo. Uz neke propuste, film je sasvim solidan za one koji vole takvu tematiku i Agathu Christie. Solidna sedmica od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22558 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
uh. ti si prvi koji je dao zeleno svijetlo za taj film. do sada je bilo jako loše. na čekanju je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22559 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
bolje pogledaj original https://www.imdb.com/title/tt0071877 Murder on the Orient Express (1974) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22560 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ili poirot epizodu iste tematike koja je po meni imho jedna od najboljih u cijelom serijalu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|