|
![]() |
#2221 |
Guest
|
Uf hvala na iskustvu. A koliko je trebalo cca da stigne iz kine ? |
![]() |
![]() |
#2222 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2224 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Jel itko uspio dobiti refund za proizvod koji je fejk? Kupio sam Xiaomi Umbrella, samo što to nije Xiaomijev kišobran. U opisu stoji da nema loga na proizvodu ali da ga je proizveo Xiaomi, i u naslovu piše Xiaomi, što je glupost sama po sebi, mogli su reći i da ga je proizveo Apple. Znači nema baš nikakve oznake, niti od Xiaomija niti nekog njihovog podbrenda, konci vire na sve strane, ukratko - fejk. Kupio sam hrpu Xiaomi gadgeta i to je sve vrhunski i uvijek stave logo. Sad sam poslao par poruka trgovcu pa ću vidjeti šta će odgovoriti, ali možda ću morati dizati dispute pa ne znam kako aliexpress gleda na ovakve stvari.
![]() |
#2226 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Ma tako će i biti, odo sad fotkat i slati, ne možeš prodavat proizvod pod imenom Xiaomi, a ni jedne oznake na njemu, niti kutije za proizvod niti bilo kakvog papirića ili etikete. Svašta...
![]() |
#2230 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2231 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Da, aliex u ovom slučaju ne računa pdv. Kad stigne do nas, pošta će te tražit račun, a možda i neće. U 5.mj sam frendu naručivao one “toki voki-e” koje suci koriste. Jedan paket mi je prošao bez da su me tražili račun, lupili su nekih 40-50 kn carine, a za drugi su me tražili račun i na osnovu tog naplatili pdv i onih 18.50 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
50% da nece, 100% da oce. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Premium
|
Nema to veze sa aliexpress standard shipping. Meni su sve narudžbe zadnje vrijeme došle za 10-12 dana, bilo aliex standard ili saver ili onaj cainiao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
jučer došao item od cca 12 kn i prvi put odrapili carinu i poštu - još 24 kn... izgleda da bum smanjio te naruđbe... ![]() sad očekujem još jedan, pa da vidim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Premium
|
24,5 kn plaćeno poštaru...na paketu ima nalja "ocarinjeno" EDIT: kupio sam nalje za kuh. elemente https://www.aliexpress.com/item/3273...21111802zZ1Ov6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
To ti nisu smjeli naplatiti jer pise "Price includes VAT" znaci da si kinezu uz cijenu vec platio pdv. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 | ||
Premium
|
Citiraj:
ma neću se điberit za taj mali iznos ![]() Citiraj:
da, imam u planu naručit našto za cca 300kn, pa što ako opet bude isto. dosad odkad je uveden harač nisu mi nikad naplatili duplo. znači može se i to istjerat na pravdu? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
da i meni brzo dolazi 2 tjedna ili manje,samo danas došo overseasom paket što je bolje,jer prošli paket koji je došao od pošte je završio u pošti,dobio obavjest u pon 14.11 da teče 5 dana od 11.11 poštar zaboravio. hehe,čim vidim cainao ne kupujem,jer nema trackinga naručio frendu neki tepih haloween ćemo vidjet kad će doć. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 16.11.2022. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2249 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Kak izgleda tracking broj pošiljke, jel stiglo preko Vanuatu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Guest
|
evo i meni po prvi put naplatili 49kn za dvije pošiljke... ![]() obje pošiljke su tipa: LP005XXXXXXXXXX treća pošiljka je UAXXXXXXXXXHU, i za nju nije ništa naplaćeno. međutim za ove dvije za koje je naplaćeno baš gledam pošiljku i obje pošiljke na njima piše: IOSS number: *****-2567 uopće ne piše cijeli broj, i na obje pošiljke piše isti broj... tako da vjerujem da je greška kineza, pa ću tražiti povrat novca od aliexpressa samo me zanima dali netko ima iskustva po pitanju povrata love od aliexpressa, u ovom slučaju ? hvala |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|