|
![]() |
#2221 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2222 |
Guest
|
zanimaju me razmišljanja za sutrašnju tekmu Fulham - Liverpool? To Liverpool dobiva bez problema? Pa Fulham je truba za njih zar ne? |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2223 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Liverpool može pobjediti svakog, ali može i izgubiti od svakog. Skoro u svakom derbiju pobrišu pod sa protivnicima, posebno su nabrijani, onda dođe Stoke, Hull i slični koji parkiraju autobus pred svoj gol i još iz jedne kontre zabiju. Nadam se pobjedi ali nebi se kladio protiv Fulhama. Dajte nam Manchester da se igramo!!! ![]()
![]() |
#2224 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() To kaj je trenutno malo lošiji ne znači da ga treba torpedirati. ![]() Od kud naši novinari čupaju ovakve gluposti? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2225 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2226 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#2227 |
Guest
|
Pranjic, 30, can operate at full-back or midfield and is high on AVB’s wanted list. Sretno onome tko ga iza stavi ![]() |
![]() |
#2228 |
Pod naletima kopita zla
|
Sutra nastavak lige prvaka. ![]() Chelsea - Valencia - odlučujuća tekma i nadam se da će chelsea odigrati na razini. ![]() Genk - B.Leverkusen - švabe moraju ići na pobjedu jer bi ih X chelsea i valencie i slučaju izgubljene utakmice mogao izbaciti van Olymp - Arsenal - Arsenal zicer ide dalje, a olympiacos ima šanse isto kao i Marseille. Bude bila vesela tekma. B.Dortmund - Marseille - francuzi će ići na pobjedu protiv švaba koji su loše krenuli ove sezone ali su se sada dignuli. ![]() Porto - Zenit - važna tekma. Tko dobije ide dalje. X vodi zenit dalje. Apoel - Shakhtar - Apoel ide dalje kako god. Shakhat ove godine loš. Barca - Bate - barca ide zicer dalje. Bate zadnji i vjerujem da će barca dobiti ovo. Viktoria Plzen - Milan - milan ide dalje kako god da bilo. City - Bayern - ovo bu bilo veselo kao i chelsea-valencia. ![]() Villarreal - Napoli - vjerujem da će napoli dobiti. Lille - Trabzonspor - grda skupina i odnosi. Može biti svega. Inter - CSKA - inter zicer ida dalje. CSKA treba pobjedu FC Basel - M.United - vjerujem da bi basel mogao iznenaditi. Ako united izgubi leti van. Benfica - Otelul Gelati - benfica. ![]() Dinamo - Lyon - lyon će nas dobiti. Treba im za prolaz. Ajax - Real - real...iako im ne treba. Doduše možda puste tekmu ajaxu čisto da izbace lyon. |
![]() |
![]() |
#2229 |
Guest
|
ja mislim ovako. Dobija Napoli ,Villareal je dobar al napoli je bolji, United (ako ne dobiju nek idu kvragu onda ni nisu za LP, al mislim da neće Ferguson dozvolit cirkus ovdje) , Leverkusen dobiva Genk , Genk je katastrofa skoro na razini Dinama , Lyon i Barcelona , sve je jasno. Milan pobjeda ili bod. Plus , nije LP , ali Liverpool danas pobjeđuje . ZA City i Chelsea...nisam pametan tu je sve moguće. |
![]() |
#2230 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() nadam se da napoli nece kiksat, ali s njima nikad nisi siguran, igraju izvrstno u derbijima i onda kiksaju protiv slabih ekipa. cavani/lavezzi/hamsik su mi izvrstni trio i uzivam ih gledat, i biti ce stvarno steta sta ce oni ili city ispast |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2231 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Genk - Leverkusen = vjerujem da će to biti pobjeda Leverguzena, i da, kako god bilo, oni nemogu ispast iz LP (jedino ako Chelsea i Val odigraju X, jer su onda svi na 9 bodova, ali Chelsea i Valencia imaju bolju gol razliku, ali svejedno vjerujem u pobjedu švaba) City - Bayern - reko bih da će City tu igrati full speed ahead, što će Bayernu sigurno dati šanse za kontru, znam ja da je većina već otpisala Bayern iz ove tekme, ali ja i dalje vjerujem u njih ![]() Villarreal - Napoli - Napoli FTW! Dinamo - Lyon - lyon će nas zgazit 100%, treba im pogotovo gol razlika za prolaz Ajax - Real - ovo će biti zanimljivo ![]()
![]() |
![]() |
#2232 |
Guest
|
Čvrst je ovaj Fulham.. |
![]() |
#2233 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
#2235 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Izut ce me Liverpool za 5000 kn kako je krenulo, držite fige da opere Fulhama Eto ga, crveni karton, aj ća...
Ja i Corleone šoramo morone Hrvatska nije najljepša u zoru Zadnje izmijenjeno od: Starsailor. 05.12.2011. u 22:31. |
![]() |
![]() |
#2237 |
smeghead
|
treba ga pratit u kladionicu ![]() inace sudac pravi mucki provokator nedosudeni penal, ponisteni cisti gol, i nezasluzeni crveni ![]() klasika, dobijemo klub iz top 5 i onda kiksamo protiv klubova s dna ljestvice ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Premium
|
nezasluženi crveni? pa izmesario ga je skoro |
![]() |
![]() |
#2239 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Prvo treba pobjedit i one 13-e na tablici da bi se igrali sa nekim tko ima 15 bodova više ![]()
![]() |
#2240 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2241 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#2242 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#2243 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
http://www.slike.hr/slika/untitled-19767.jpg.html Ovo je moj sastav u ovakvoj formaciji ![]() Dreamteam :P Za messija nisam namjerno glasao, jer on je klasa za sebe ;D
#2245 |
Pod naletima kopita zla
|
http://www.pohrani.com/f/1u/ap/2fIrypYh/tim.jpg Mmmm nadam se da bu večeras dobra tekma. ![]() Come on chelsea!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
smeghead
|
|
![]() |
![]() |
#2247 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#2248 |
Premium
|
Jos malo i pocinje tekma, nadam se da ce biti odlicna predstava, i ipak bi da chelsea prode ( zbog torresa i mate ![]()
#2249 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
DROGBAAAAA! |
![]() |
![]() |
#2250 |
Premium
|
mata i drogba <3