|
![]() |
#2221 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Preskup je kod nas. Ako je u USA 230$, onda će u EU biti 230 EUR što potvrđuje cijena u UK od 200 GBP (230 EUR). http://www.bestbuy.com/site/searchpa...aas&st=nexus+7 http://www.androidcentral.com/new-ne...-mid-september
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Slažem se. Naši su ga digli za 30-50% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Premium
|
Cijena kod nas je 100 EUR veća nego vani. Za tu lovu mi se isplati skočiti do Trsta po njega.
![]() |
#2225 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
mal mi danas slavi 6. rockas pa sma joj jucer uzel ovaj tabletic https://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Mišljenja? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mišljenja? Žao mi je što sam uopće navučen na tehnologiju.. Bilo bi bolje da što više vremena provodimo vani.. Ali tako je kako je.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
uglavnom nije da sam u nekoj mrtvoj lovi pa sam dosta trazil, proucaval razmisljal i vagal..reko hocu onog jeftinog kineza pa me bas briga ili konkretnu stvar. 1200kn, za te novce kod nas nemres bolje u ducanu.. stvarno je odlican. preporuka ako ne znate kaj kupit za te novce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Guest
|
Ja sam sa od 3. imao 286 i pristup Amigi 500. Tablet po kojem lupaš prstima samo nije niš za osobu od 6 godina. |
![]() |
![]() |
#2230 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Pozdrav hakeri, evo jedan teški zadatak ![]() Tablet u rasponu od 1500 - 2500kn - BT, GPS, 9-10'' i najvaznije od svega 3G i usb utor da mogu internet stik ubacit u njega i surfat. Za ostalo vise manje nije vazno....trenutno sam na kraju svita i nemam mogucnost surfat i trazit tablete pa molim pomoc. Srdacan pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2231 |
dark paradise
|
Jel more neka sugestija za tab u cjenovnom rangu 1500-1700kn. vidim da se gore spominje Acer Iconia Tab A1-810(1490 kn)...meni je za oko zapeo prestigio multipad 10.1 ultimate(1600kn)..ali ne znam jel ima još nešto vrijedno spomena. Ili je bolje naručiti izvana - samo me muči rizik od neimanja garancije. Bitno mi je da je čim bliže 10" i naravno hardver. Ili nešto s njuškala? Zadnje izmijenjeno od: Enter Sandman. 29.07.2013. u 13:35. Razlog: edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Premium
|
@sth00ligan Ako ima ugrađen 3G modem, ne treba ti usb stick za internet. Ubaciš SIM karticu u njega i surfaš. Mogu preporučiti Galaxy Tab 2 10.1 P5100 (NE P5110 jer on nema 3G modem u sebi!). Jedini je minus da nema usb port, ali se to lako riješi adapterom od 99c na ebayu. @sandman Vivax TPC-97150?
![]() |
#2234 |
Premium
|
Slažem se da je reza mala jer konkurencija obično nudi Retina rezoluciju na toj dijagonali (npr. Onda V972/973 koja nije dobavljiva kod nas).
![]() |
#2235 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
@coconut Zahvaljujem puno, zivija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
izvana - kinez? pipo, onda, ainol... svi ti oni imaju garanciju, samo je pitanje kako ju iskoristiti. slanje u kinu, čekanje, slanje iz kine, još malo čekanja... pa barem 3-4 mjeseca bez tableta. no, nitko ne kaže da će ti uopće trebati. vidi si malo pipo m1 u čipoteci (ako ih imaju) ili ga uzmeš vani, a servisiraš kod njih. može i tako. ili nešto malo podignuti budžet, pa uzmeš samsunga p5110 ili u trgovini ili na njuškalu, za kakvih 1900-2100kn, pa si na miru. imaš nešto stariji model, ali je i kupljen kod nas zbog garancije i neće patiti od grešaka koje imaju kinezi. jedino ako ne "briješ" na gigaherce i brojke, pa će ti njegovi rezultati u testovima biti slabi. u tom slučaju, tegra3 (ili 4, za koji mjesec) ili rokchip 3188 ili exynos 4412. a to već ima i nešto višu cijenu. ili pak za još manje od 1500kn uzmeš nešto ovakvo: http://www.centro.hr/detalji_proizvo...93C3C3D29.aspx imho bolji izbor od vivaxa, ako ništa drugo onda zato što yarvik ima službene stranice, forume, updatee firmvera itd. ne znam kako to ide kod vivaxa. do sada-nikako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ne pratim baš tablete, pa da pitam malo znalce...ima li kod nas nešto bolje u cjenovnom rangu od asusovog fhd memo pada novog...dakle nešto sa ips 1920x1200, 10" poštenim procesorom, pristojnom baterijom, jb, sd, hdmi i otg poželjni? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Kako vam se čini ovaj Point of View, trebam 4:3, a 2048 x 1536 IPS mi zvuči solidno http://www.ekupi.hr/Point-of-View-Mo...et-280571.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Premium
|
Isti klinac kao i Kinezi tipa Onda v972/973 & co. Samo što njih dobiješ duplo jeftinije. Na temi o Kineskim mobitelima imaš linkove na te stranice pa si baci oko.
![]() |
#2241 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Loša stvar je 1000kn veća cijena i puno lošiji procesor (1ghz A7 vs 1.6GHz A9) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
eKupi daje 10% popusta na Zaba kartice, ali u pravu ste, još je to puno. Uzet ću ja za sada Pipo S2 za 1100kn dok se ne pojavi nešto normalno za normalnu cijenu :-) Zadnje izmijenjeno od: nino_z. 02.08.2013. u 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 | |
dark paradise
|
Citiraj:
Priča ide ovako: odlučio se za yarvika, dođem po njega, dođem doma upalim kad ono bijeli ekran...sutradan ga odnesem na reklamaciju. Isti dan uzimam drugi palim ga i sve 5. No nakon 2h tablet se 2 puta smrzne i bez reseta ništa. Dodatno na smrzavanje idu ogrebotine sa strane konektora te zijevanje plastike na jednom rubu. Reklamiram ponovno i odustajem od yarvika. Tražim 9.7 ultra duo jer je najbliže bio po cijeni i perf. (isprobao ga u dućanu i 6 koplja bolja izrada od yarvika) No nijedan dućan ga nema kao ni uvoznik, bit će da se povlači.. Na kraju balade mislim da ću se odlučiti za web shoping i to za pipo m9. Pa što bude bude. Eto možda sam nekome pomogao, barem oko yarvika ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Premium
|
![]() |
#2245 | |
Premium
|
Citiraj:
žao mi je. ali, ne bih ni preporučio da ih nisam osobno vidio. a za pipo, m8 ti uskoro dolazi u čipoteku. a ako budeš uzimao izvana, pazi prilikom narudžbe da dobro pogledaju koji strujni adapter ti daju! jedno vrijeme su davali 9V umjesto 5V. i ljudima su masovno krepavali tableti. pa sad ispada da sva ona priča o bateijama i blokiranju ide na račun krivih adaptera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Šta mislite o onom Forcebook tablet iz Hgspota? Sad je cijena pala na 1600kn https://hgshop.hr/artikl.aspx?pid=15174 Na drugom forumu ga je netko otvorio, iznutra sve puno izolir trake... Ima neka preporuka tableta oko 10" za 1600kn, nije mi toliko bitna brzina, ali mi je jako bitna prednja kamera jer tablet kupujem starcima za Skype. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Premium
|
To su novi uređaji na našem tržištu i u principou se radi o Kinezima na koje su šrotovci nakeljili svoju naljepnicu. Za tu lovu se nađu quad core Kinezi.
![]() |
#2248 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ekipa, sto imate od tweakova ili programa instalirano na svojim tabletima, imam HP Touchpad, gore stavio CM 10.1 4.2.2. android, fino radi, no sad e smeta sto su mi notifikacije i settingsi na gornjem dijelu ekrana, a ne dolje ko prije.... ujedno, s cim pratite koliko trenutno vuce baterije, meni izdrzi 15-20h tablet sa dosta upotrebe.. oko 4 sata screen on time-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nedavno sam iz usluge pokusao popraviti frendu jedan kineski tablet koji je poceo gubiti ekran kupljen ima neko vrijeme. Dual core , ips 10 inch etc.. onako solidno na papiru. I tako rastavio ja to cudo i ono gledam i ne mogu vjerovat. Kvaliteta izrade jako losa da budem blag. Fletova skoro da i nema nego su zicice terminirane konektorima koji na moje cudo stoje fiksirani silikonom WTF !? ![]() Ljepljive trake na svakom koraku ,za vecinu lemova mi izgleda da je neki nesretnik dobio zicicu od 2 centimetra kositra da sve polemi s njom ![]() ![]() Ima sam se prilike nagledati rastavljenih stvari pa i ponekog tabletica Samsung , Ipad pa cak i Huawei :-) sve je to space tehnologija izrade za za ovog. Moj savjet ekipi je da nije sve u specifikacijama na papiru nesto je i u kvaliteti izrade koja se mozda i ne vidi na prvi pogled a ako je suditi po ovom primjerku tu su ovi jace brandovi miljama iznad barem za sada. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Premium
|
da, to se dešava, ali bilo bi dobro da si napisao o kojem se modelu radi. ili barem brandu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|