|
![]() |
#2221 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Nisam znal da kod nas ima SanDisk kartica od 32GB -cijena 859kn . Nije bas jeftina ,vise se isplati uzet dve od 16gb po 300kn neg ovu jednu. Jel valja taj SanDisk u usporedbi sa ostalim proizvodjacima? |
![]() |
![]() |
#2222 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
sandisk kartice koliko znam su među najboljima ako se nevaram... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2224 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Koji vi browser koristite na svojim telefonima? Na Galaxy Tabu defaultni browser je kriminal (mislim da je to defaultni browser na svim Androidima). Skyfire nije ništa bolji dok je Dolphin možda malo brži ali ništa značajno. Jedini fluidni browser je Opera Mobile ali je zato podrška za Copy/Paste u njemu žalosna. Jel ja tu propuštam nešto očito ili da se pomirim da ne postoji dobar browser za Android?
#2226 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Desire SLCD - 1.5-2 dana (2 dana i 1 noc izmedju njih) sa upaljenim HSDPA Oba vrte defaultni Android 2.2 ![]()
![]() |
#2227 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Koji sense ROM bi preporučili za Desire? Probao sam obični Froyo, Starburst, SupeROM, InserCoin HD, probao i Cyanogen koji nije Sense, niti jedan nije valjao - ili je sve usporeno do bola ili se smrzava mob. Jedino GingerVillain 1.6 radi kak spada. Ne znam jel to do mog Desirea, ali nisu mi baš nešto custom ROMovi ![]()
#2228 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni je oxygen radio dobro ali pazi na kernel. Kernel dosta znaci sto se baterije i sve ostalog tice. cm7 je dobar ali ne sve verzije- sto se sense rom-a tice,nijedan ne valja. svi su usporeni nakon nekog vremena. Opcenito,desire mi nije valjao,stalno neki lagg bilo koji soft. Zamijenio za hd2 i za sada mi radi dosta bolje. Treba se malo poigrati sa custom romovima i drugim launcherima i opcijama i vidjet ces da stock rom ne valja a ne custom ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 21.03.2011. u 19:11. |
![]() |
![]() |
#2229 |
the letter
|
Jesam i nije los sto se tice brzine ali je malo twitchy. Osim toga koliko sam skuzio uopce ne podrzava copy paste teksta. Opera se barem trudi i brza je ![]() Pomirit cu se sa Dolphin browserom cisto jer je malo optimiziran za tablet ali sve to je jako daleko od ugodnog browsanja kakav se moze naci na iDeviceima. A nazalost sve je to do softwarea jer galaxy tab je po hwu nesto jaci od ipada (1) ali ga ovaj pojede u svakom pogledu ![]()
#2230 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma, idealan bi mi bio neki sense rom jer sam se navuko na sense fore ![]() starburst je još najviše ok, ne ruši se, ali je totalno usporen. Na default romu mi je sve radilo ok, bez lagga, samo što mi se nisu svidjele neki default programi,a bome ni ono što sam našao na marketu (mislim na dialer, program za kontakte i sl). U nekim custom romovima su ti programi bolje složeni, ali kad mi ne rade kak spada ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2231 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
LeeDroid je najbolji Sense ROM. Svi ga hvale.
![]() |
#2233 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
#2234 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2235 | |
Premium
|
Citiraj:
Možda Desire ide na kvasinu...
![]() |
#2236 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2237 |
the letter
|
Cisto jer sam u ovom topicu pisao o browseru cu i ovo ostaviti ovdje. Izasla je Opera 11 i do sada je ovo definitivno najbolji browser za Android. Podrzava i flash. Ako nekome smeta ugradjeni browser, sad imaju pravu alternativu. Na Tabu je osjecaj browsanja fantastican.
#2239 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#2240 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali doduše, moraoo sam ga rebootat je rmi je pobrkao shortcute na home screenu - ja tapnem sms, a on otvori kalendar ![]() No, dosad na mom desireu najstabilniji custom rom uz GV 1.6. Dobro drži bateriju i sve radi ok, jedino dialer ima lagani lagg, ali ništa strašno... Ne znam, čini se i da mene kartica zeza, jučer na večer mi je na gv 1.6 cijelo vrijeme u pozadini vrtio sd card error check i niš na kartici nisam mogao otvoriti. Danas sve ok, slušao sam mjuzu sa SD-a dva sata bez beda.
![]() |
#2241 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Uf zna biti bagova ako ti je nešto na kartici koruptano, been there done that. Ili je poskeniraj i fixaj ili bekapiraj i preformatiraj (pod uvjetom da sumnjaš na karticu). Ako često spajaš mob na usb, zna se desiti.
![]() |
#2242 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozdrav. Pojavio se problem na Desireu (unrootan, FroYo 2.2, tvornicki otkljucan). Naime, proteklih sam se nekoliko dana uredno spajao na hostelski WLAN (WPA2 enkripcija), da bi mi se jutros dogodilo sljedece - uredno se spoji, ali svaka aplikacija koja zahtijeva vezu (YouTube, Opera, weather widget...) javlja gresku da nema konekcije, dakle, kao da WiFi nije ni ukljucen. Kasnije sam probao na jos pet razlicith javnih mreza iste enkripcije, potpuno isti problem. Pokusao sam (ovim redom) reboot, soft reset, hard reset, bez ucinka. Trenutno nisam kod kuce niti blizu neke bezicne mreze, no ako ista prica ispadne i preko mojeg routera, sto dalje (osim servisa)? Prosli sam ga cetvrtak updateao na verziju OS-a 2.29.405.5 i sve je najnormalnije radilo do jutros. Bluetooth i mobilni internet najnormalnije radi, kao i sve ostalo, samo WiFi steka.
#2243 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Po meni je prije do ROMa, makar i original bio... Probaj neki custom ROM staviti pa probaj.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
#2244 | |
Premium
|
Citiraj:
No, svejedno, formatirao sam karticu nekoliko puta, iz Win7, i iz samog androida. Zadnje sam formatirao s Gparted Live Cd-om i napravio FAT32 + EXT3, i svejedno nije bilo promjene. Evo, doduše, Amethyst custom rom se dosad nije smrznuo od jučer ujutro, jednom sam ga rebootao kad je pobrkao shortcute...
![]() |
#2246 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ako ne bude šljakalo vraćam se na origigi i točka. Glavni razlog za custom rom mi je bila nada da ću produžiti trajanje baterije, ali ako ne bude išlo, opet ok, punit ću svaki dan... Hoće li honeycomb uskoro na smartphone? Mada, kolko čitam, ne donosi ništa značajno...
![]() |
#2247 | |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Za ubuduce - ne raditi hard reset bez isprobavanja svih opcija ![]() Srecom, kostalo me samo izgubljenih SMS poruka i pokoje aplikacije do koje lako ponovno dodjem...
![]() |
#2248 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel probao netko "Mobyler" ? Vidim da ima za Android (beta u marketu) i iPhone a Viber koji je puno rasprostranjeniji zadnjih 6 mjeseci pise "soon" za Android pa mozda nikad ni ne izadje ako je to uskoro ![]()
#2250 |
Premium
|
Svi eto iscekujemo viber da se konacno pojavi za android mobitele, takodjer sam se prijavio za beta testiranje.... ![]() Jedno pitanje, kako spojiti android telefon (Htc Desire, gore je 2.2) na internet preko iskon carnet ruter-a (Siemens Gigaset SX 763) koji je naravno u bridge modu. Znaci spojim se bez problema na ruter no da bih se spojio na internet moram napraviti posebnu konekciju tj. spojiti se preko WAN miniporta (PPPOE). |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|