|
![]() |
#2221 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja kupio key prije nekih 2 tjedna i igrao sam sad svaku večer online. Uspio sam dogurat do 68. levela. Igra je ono, ok i zna biti interesantna, ali nije to to... GL-ovi, choperi, air strikeovi... neki puta ubija volju za igrom. Zasad su mi najbolje mape Favela, Highrise i Scrapyard ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2223 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ah njube pa mog'o si Steam nick ostavit ![]() ![]() Inače, da, Favela & Highrise, uz Derail i Terminal daleko najbolje mape ![]()
![]() |
![]() |
#2224 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
zato kada se igra turnir u cod-u isključe se svi perkovi, i sve pi***** kao killstreakovi. naravno u cod4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Neka igraju COD2 i amen. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Steam: maXonja555 I ja se isto slažem, al eto, igram se sa susjedima onako iz razonode. Da sam imao namjeru ozbiljno igrat onda bih ostao na CoD2 kojeg sam igrao 3 godine, a možda i više ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Premium
|
E sad da upadnem sa "problemskim" pitanjem,ako neko moze pomoci Naime igra je radila normalno do danas(original naravno),znaci kad udem u igru sve super, louda mi mapu i taman kad treba pocet, znaci kaze ono waiting for other players komp se smrzne na ekranu nekakve crte,ponavljam do danas sve super radilo. Sad mislim da je do grafe nesto(iz siga)pa sam stavio nove drivere,downclockao grafu ali nista nije pomoglo.neke ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2232 |
Guest
|
sto se tice mapa, na nekima stvarno znaju bit epske bitke(mislim na objective modove, ne bezvezni tdm): skidrow, sub base, afghan, highrise. a neke su glupe do bola tipa favela, rundown, rust. |
![]() |
![]() |
#2233 |
Premium
|
kuler radi normalno, temperature su u redu, ne znam sta bi moglo biti,grafa je tvornicki clockana ali sam ju downclockao na 750/900 jer mi je izbacivalo eror "vpu recover has reset your graphic accelerator" koji sam rijesio sa downclockanjem a sad se samo smrzne komp kad ulazi u 3d mod tj kad pocne igra |
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2236 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
jeste skuzili da kada neprijateljski team pozove harrier-a i kad tamo leti i vrti se, nece vas 3 dana pogodit ako mirno stojite tj on puca po vama samo kaj vas nemre zdrmat (bar mu jako dugo treba), a ako pocnete trcat odma vas ubije...
![]() |
#2241 |
Bazinga
|
![]() |
#2242 |
Premium
|
ruski key za cca 120kn na ebayu ili raznim stranicama po netu. sa takvim keyom ce ti na engleskom radit multi normalno, a na ruskom i SP i MP. pa vidi jel zelis ustedit 100kn na tom il ne. inace, ima jedan koji u podforumu prodaja prodaje po 200kn keyeve svako tolko pa provjeri (pretpostavljam da su "nasi", a ne ruski). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://i50.tinypic.com/no6kcy.jpg Zanemarite sto je to 192 verzija i sto je sumnjive legalnosti, ali sam igrao sa frendovima koji nisu u legali pa sam morao pretvorit svoj original u to taj dan. :P Rezultat je svejedno meni predobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Bazinga
|
|
|
Oglas
|
|