Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.04.2013., 19:20   #2191
KrpaZG
Brazilian Jiu-Jitsu

KrpaZG's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Onda tako i napravi, reci mu da ti je jedna broj manja, da to nije nigdje pisalo...posalji mu sliku tenisica i vratit ce ti dio love....koliki dio? ovisi koliko se cjenkas sa njim
Staro 16.04.2013., 16:48   #2192
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Jel mozda netko naisao gdje na ebay crni snake skin 20mm ili 18mm al jedno 5 metara...Samo crni, ne neki sa crtama i sl. imam kabal 18mm debljine i htio bi snake na njega. Thx
bego2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.04.2013., 20:27   #2193
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Od kad sam počeo naručivat sa ebay-a, tetka, sestra, strina ova ona me traži da im naručujem svašta i sve ja to njima naručujem na svoju adresu. Jeli se može ikako namjestit da seller šalje automatski njima?
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2013., 20:44   #2194
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Addresses. pa dodaj adrese na koje zelis slat i nakon kupovine kad se pojavi prozor sa shipping adresom jednostavno kliknes "change" i odaberes adresu slanja.
-->
Normalno da moze. My Account-->Addresses. pa dodaj adrese na koje zelis slat i nakon kupovine kad se pojavi prozor sa shipping adresom jednostavno kliknes "change" i odaberes adresu slanja.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2013., 17:41   #2195
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

A sta nije da selleri salju samo na verificirane adrese na paypal-u?
Staro 20.04.2013., 17:46   #2196
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ne, ovo su adrese na koje sam ja slao sa svog ebay acc-a.

Pohrani.com

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2013., 12:20   #2197
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ok, tnx
Staro 22.04.2013., 12:46   #2198
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
dobio sam USPS tracking number, ali kad ga upišem na njihovoj stranici kaže da nevalja. na ips.posta.hr isto nema nikakvih rezultata. Da kontaktiram sellera ili? dosad mi je uvijek radio normalno tracking number
Pepermint je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2013., 14:18   #2199
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pogledaj jel u oglasu seller naglasio da ide tracking number s paketom.
Imao sam ja takvih slučajeva, pa su mi rekli da TN ide s nadoplatom, a ovako samo bezveze upišu neki broj.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2013., 14:55   #2200
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Pepermint Pregled postova
dobio sam USPS tracking number, ali kad ga upišem na njihovoj stranici kaže da nevalja. na ips.posta.hr isto nema nikakvih rezultata. Da kontaktiram sellera ili? dosad mi je uvijek radio normalno tracking number
Probaj Ovdje
Dr_faca je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.04.2013., 19:02   #2201
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Treba nekoliko dana da broj postene vidljiv u ovim trackerima - makar je meni tako bilo..
zupy je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2013., 19:08   #2202
BlackDwarf
BIND SOFT d.o.o.
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Narucio tri stvari za mob prije malo vise od 30 dana i jos nema. Kako kod vas?
BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2013., 19:21   #2203
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
Narucio tri stvari za mob prije malo vise od 30 dana i jos nema. Kako kod vas?
Ovisi od kud si narucio...ali tu nema vise pravila,tamo negdje 3-4 dana prije uskrsa sam narucio auto punjac i dosao mi za 8 dana iz kine,i onda cekam neki drugi paket isto iz kine 42 dana...sve stvar srece i ovisi kad ce poslat,kako brod vozi,da li staje u 17 ili 372 luke...
Staro 23.04.2013., 00:04   #2204
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pogledaj jel u oglasu seller naglasio da ide tracking number s paketom.
Imao sam ja takvih slučajeva, pa su mi rekli da TN ide s nadoplatom, a ovako samo bezveze upišu neki broj.
izgleda da je ipak neki nevazeci, iako je 6 dolara shiping, pise sitnim slovima za first class usps mail nema trackinga... eh nista onda, kad dode dode :P
Pepermint je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2013., 19:29   #2205
robtus
Registered User

Datum registracije: Apr 2013
Pozdrav Ekipo može mala pomoć?

Bok ljudi, ovako ja sam se nedavno regao na ebay.com jel i sad kad god stavim proizvod da prodajem neznam koji shipping odabrat na svakom mom oglasu ima po par pregleda pa ja neznam kaj je to više na njuskalu imam pregleda a ne ebay.. Kako taj shipping naredit ja se mucim već tjedan dana al brate ne ide i u klinac...! :/ Znaći kako napravit dostavu na sve zemlje i da naravno imam pregleda a ne sam da moje broji.!!?

Hvala
robtus je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2013., 23:19   #2206
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Narucio sam tijekom veljace 14 predmeta sa ebaya. Neki su dosli za 7 dana neki za 25 dana... zadnja 2 nisu dosla do danas. Prosli je vise odd 50 dana. Javio sam se prodavacima i jedan mi je vratio pare a drugi kao poslao ponovo. U medjuvremenu sam narucio jos jedan predmet. Sad opet ta 2 predmeta nema nekih 15 dana... sve u svemu ispada da imam problema sa zadnja 4 poslana predmeta. Slucajnost ili ? Inace cijene sitnica sa free shipingom....
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2013., 05:47   #2207
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

To je normalno, zavisi kako ti je poslao, očekivano vrijeme dostave kod vecine je od 7-30 dana... Meni su neke stvari dolazile od istog prodavača, poslane u isto vrijeme a dosle su u razmaku od skoro dva tjedna.
Staro 29.04.2013., 15:31   #2208
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Kako mi je jedan prodavač dignuo živac, kupio neki item i drugi dan skuzim da sam krivo naručio, ok vidim nije poslano, dakle nema problema za refund, nije prvi ni zadnji put da sam pogriješio. Kontaktiram prodavača i ne javlja se dva dana, i kad je poslano onda posalje poruku kako zahvaljuje na kupnji i da nemože napravit refund jer je poslano. Reko ja njemu poslao sam ti poruku a jos nije ni bilo poslano i to će ti bit negativni feedback. Ode 6 dolara
Staro 29.04.2013., 15:50   #2209
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Citiraj:
Autor robtus Pregled postova
Bok ljudi, ovako ja sam se nedavno regao na ebay.com jel i sad kad god stavim proizvod da prodajem neznam koji shipping odabrat na svakom mom oglasu ima po par pregleda pa ja neznam kaj je to više na njuskalu imam pregleda a ne ebay.. Kako taj shipping naredit ja se mucim već tjedan dana al brate ne ide i u klinac...! :/ Znaći kako napravit dostavu na sve zemlje i da naravno imam pregleda a ne sam da moje broji.!!?

Hvala
Imaš tamo namjestit za worldwide...

Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Narucio sam tijekom veljace 14 predmeta sa ebaya. Neki su dosli za 7 dana neki za 25 dana... zadnja 2 nisu dosla do danas. Prosli je vise odd 50 dana. Javio sam se prodavacima i jedan mi je vratio pare a drugi kao poslao ponovo. U medjuvremenu sam narucio jos jedan predmet. Sad opet ta 2 predmeta nema nekih 15 dana... sve u svemu ispada da imam problema sa zadnja 4 poslana predmeta. Slucajnost ili ? Inace cijene sitnica sa free shipingom....
Kao šta rekoh,tu više nema pravila,po mojoj nekoj procjeni,ako ne dođe u roku 30 dana,neće ni doć(pogotovo,ako nema tr. number)...

Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
Kako mi je jedan prodavač dignuo živac, kupio neki item i drugi dan skuzim da sam krivo naručio, ok vidim nije poslano, dakle nema problema za refund, nije prvi ni zadnji put da sam pogriješio. Kontaktiram prodavača i ne javlja se dva dana, i kad je poslano onda posalje poruku kako zahvaljuje na kupnji i da nemože napravit refund jer je poslano. Reko ja njemu poslao sam ti poruku a jos nije ni bilo poslano i to će ti bit negativni feedback. Ode 6 dolara
Znam kako ti je ,desilo mi se to nedavno OPET...ekipa se cigani brutalno...
Staro 29.04.2013., 16:21   #2210
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Od 200 i nesto kupovina ovo će bit drugi put da ću dat negativni
Staro 29.04.2013., 17:15   #2211
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
Od 200 i nesto kupovina ovo će bit drugi put da ću dat negativni
Posalji mu lovu ili feedback
Valjda te nece prijaviti za feedback extortion(nisam ziher da se tak pise )
Staro 30.04.2013., 04:03   #2212
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

nek prijavi, vidi se po porukama kako i što
Staro 02.05.2013., 17:42   #2213
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ovako,kupio sam jedan item 17.veljace 2013. i dosao je na vrijeme,radi se o zmigavcima za LED zmigavcima za motor,nisam imao relej i 2-3 tjedna nakon dolaska isao na redovan servis i da mi stavi zmigavce.
Izricito sam napomenuo da mi trebaju narančasti zmigavci,i u prije kupnje i jos u porukama.
Veli seller nema problema,salje amber ( orange ) i svi sretni,dosli zmigavci,sve super,vidim plavu etiketu na jednom,rekoh valjda nije plave konj poslao kad sam napomenuo da mi trebaju narančasti.
Zove mene serviser i kaze,ovo su ti plavi pulsirajuci zmigavci i u ni u kojem slucaju to montirati,naravno ne bi montirao.

Javio se selleru,objasnio situaciju,rekao da mi da refund ili negativni feedback ostavljam,rekao poslati ce sada prave zmigavce ,prije tjedan dana.
Ja trazio nekakvu potvrdu,dokaz da ce mi poslati,rekao on nema problema poslati cu.
Saljem poruku prekjucer,ne odgovara.
Istekao mi davno rok za otvaranje case,sto mi je ciniti.
Vise ne mogu ni negativni feedback ostaviti,kakve su mi mogucnosti ?
Moze li se preko Paypala nesto ?
Radi se o 50 kn tako da meni nije barem to mala cifra.
Zahvaljujem
blava je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2013., 17:46   #2214
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Ne možeš ništa.
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2013., 18:37   #2215
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Super,ides na postenje kosookoga i on te *jebe.
50 kuna otislo u vjetar,jel ga mogu negdje prijaviti,*ebe mi se za feedback,nego da ga prijavim zbog muljanja i odugovlacenja ?
Staro 02.05.2013., 19:01   #2216
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Nemaš ga kome prijaviti, imao si svoju šansu koju nisi iskoristio na vrijeme, ovo ti je škola.
Kad ti neki seller kaže da će poslati novi item to odma odbiji, traži refund.

Eventualno što sad možeš, opet nešto kupiti od njega, npr. taj isti item, i kad ti stigne, napraviš se grbav, pričekaš da prođe nekih 40 dana i kažeš da ti nije došlo i tražiš refund svojih novaca, dobiješ nazad svoje pare i imaš item besplatno.
Ovo je malo pederski i osobno to ne bi radio ali pošto je on tebe zeznio, sam odluči.
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2013., 21:21   #2217
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Nemaš ga kome prijaviti, imao si svoju šansu koju nisi iskoristio na vrijeme, ovo ti je škola.
Kad ti neki seller kaže da će poslati novi item to odma odbiji, traži refund.

Eventualno što sad možeš, opet nešto kupiti od njega, npr. taj isti item, i kad ti stigne, napraviš se grbav, pričekaš da prođe nekih 40 dana i kažeš da ti nije došlo i tražiš refund svojih novaca, dobiješ nazad svoje pare i imaš item besplatno.
Ovo je malo pederski i osobno to ne bi radio ali pošto je on tebe zeznio, sam odluči.
Kad nisam mogao ranije spojiti niti isprobati,pas mater,inace bi odmah kad je dosao provjerio i to je to.
Inace ne pribjegavam tome,ali kad je netko gad,moram i ja biti gad.
A da on nece skuziti takvu stvar pa prijaviti Ebayu,mislim ne vidim kako moze skuziti,ali opet

Nista,cekati cu njegovu poruku do sutra,napisao sam mu kako je lazov i i varalica,e ako ne odgovori ili nesto,onda cu tako napraviti
Inace do sada sam prezadovoljan trgovinom,ali eto nadje se

Sorry, this item cannot be shipped to Croatia, Republic of.
The seller has specified that this item cannot be shipped to addresses in Croatia, Republic of
You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers.

pa ne znam sto bi mu napravio sad da mi se nadje pred ocima

Zadnje izmijenjeno od: blava. 02.05.2013. u 22:36.
Staro 02.05.2013., 22:41   #2218
lord051
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Pitanje u vezi carine, nije vezano za Ebay, ali vjerujem da mi znate odgovorit, vjerojatno vec postavljeno pitanje , al eto, rekoh da pitam pa da budem 100% siguran... ( ko pita ne skita, ili ovaj put vrijedi staro pitanje nova budala )

Narucio bi neku robu iz USA, nije moguce da mi salju kao gift i umanjuju racun i slicno, vec sam provjerio. Cijena bi bila sigurno preko 1000kn, OK, znam da se na to placa carina, vec sam uzimao i placao carinu. E sad, zanima me, dali je to moguce izbjec kako? Sta je sa onim forama da se paket naruci u Sloveniju(zivim blizu), itd??

Dajte recite mi sta u slucaju da tu robu meni salje neka osoba, znaci, ja narucim robu, ona stignem mom prijatelju u USA, a on onda raspakira originalno pakiranje, izvadi racune, i to onda posalje meni, je funkcionira tako sta??? Znam da je meni sestra slala paket, u 2 navrata iz USA, na taj nacin, a vrijednosta robe je bila preko bar 400kn, i nisam nijednom platio kune carine... ha??

Pozdrav...

Zadnje izmijenjeno od: lord051. 03.05.2013. u 00:00.
lord051 je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2013., 09:31   #2219
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Autor lord051 Pregled postova
Dajte recite mi sta u slucaju da tu robu meni salje neka osoba, znaci, ja narucim robu, ona stignem mom prijatelju u USA, a on onda raspakira originalno pakiranje, izvadi racune, i to onda posalje meni, je funkcionira tako sta??? Znam da je meni sestra slala paket, u 2 navrata iz USA, na taj nacin, a vrijednosta robe je bila preko bar 400kn, i nisam nijednom platio kune carine... ha??
Treba nekad imati sreće (kao kod primjera sa sestrom), ali ovakvo što može još samo zakomplicirati stvar ako se šalje bez računa.
Slovenci imaju isto carinski uvoz iz SAD.
Staro 05.05.2013., 13:53   #2220
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Platio sam item 2.5 i evo seller jos ne salje item.
Sto raditi,koja je procedura,slao sam mu poruku,ne odgovara
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno