|
![]() |
#2192 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2196 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni je možda najfascinantnije da je uz bok metalici na vrhu nitko drugi nego linkin park a ispod njih bezveznjaci tipa Machine Head, Cradle of filth, Napalm Death, Static X, Tomahawk i slični. Bog te mazo.
![]() |
#2197 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Jbg, ciljaju na mase, a LP je nemetalcima zvučno ime (pogotovo sad kad opet krenu s novim vokalom, kontroverzama unatoč). Kao da je to bitno - mene bi više naživciralo što bih svašta propustio jer bi se nastupi preklapali, kako to već na festivalima bude. Ipak, ne tangira me posebno jer nema ni teoretske šanse da odem, pa ono ![]()
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 17.10.2024. u 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 17.10.2024. u 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Pink Floyd fan
|
Iskocilo mi na YouTube. Nisam jos vidio da pingivine kako hangbangaju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Frendovi su odustali od odlaska na koncert pa imam tri ulaznice za današnji paganfest. ako je netko zainteresiran pišite na pm. Znam da je ot ali ne bi da propadnu ulaznice tj. da izgubim lovu ![]() https://glazba.hr/event/paganfest-20...ture-9-2-2025/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#2203 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Ne znam jeste li već u temi stavljali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ekipa sorry na OT, ali ako neko planira kupit kartu za Lindemanna, evo imam ja jednu tribinu za prodat, jako blizu stagea. A i usput će me spasit jer nažalost propuštam koncert (srećom ulovit ću ga na Hellfestu), odo na kraj svijeta u to doba. Tribina dolje, sektor 102, red 3, mjesto 13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Pink Floyd fan
|
https://www.loudersound.com/music/tr...t-judas-priest Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#2209 |
Premium
|
Moguće da si bio i na "krivoj" lokaciji na stadionu. Mi smo imali loše iskustvo na Maidenima u ZG pred par godina, bili smo ispred s lijeve strane, ozvučenje katastrofalno. Dakle, nije to sad pitanje ukusa bilo, nego doslovno se dosta toga nije čulo a dio je bio iskrivljen. Dok su svi ostali iz autobusa bili zadovoljni. Generalno se najpametnije smjestiti negdje oko tonca ![]()
![]() |
#2211 | |
These go to 11
|
Citiraj:
![]() Obzirom na godine - sjajan nastup, kao kakvi mladići. A bome se i bubnjar dobro snašao. Obećao je Bruce povratak, rado bih na koncert bar još jednom.. Maideni su uvijek doživljaj. Nego, Gojira kroz koji dan - nisam još na Šalati bio, što očekivati od prostora? Kako je s parkingom?
![]() |
![]() |
#2212 |
Premium
|
![]() |
#2213 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sam bio na Springsteenu pa na Pearl Jamu na tom stadionu u Padovi, 2 najbolja koncerta, zvuk fantastičan. Ali isto potvrđujem da su Maideni kiksali zadnji put u Areni. Bio sam na Maidenima 4 puta, na Poljudu je bilo najbolje ali ovaj zadnji 2021 u Areni koma, kao da sam slušao na nekom starom boomboxu. Da ne znam sve te pjesme napamamet, morao bih se dobrano namučiti da razaznam koja pjesma je svirala u kojem trenutku. Tako da mislim da nije do stadiona u Padovi po meni, nego su Maidenivi tonci možda počeli kiksati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam isto bio na Pearl Jamu u Padovi, zvuk odličan. Ali ipak, Budimpešta mi je najdraža za koncerte zadnje vrijeme. Prošao sam svašta, imam sigurno 100 koncerata iza sebe, ali Coldplay ipak digne to na razinu više (a nisam baš neki fan). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Na snimci mobitelom bolje zvuči nego što je uživo bilo. Valjda će iduće godine na Metallici u Budimpešti biti bolji zvuk.
![]() |
![]() |
#2216 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
@mkey @vlatko27 @Tex Willer bio sam na desnoj tribini, moguće da je lokacija i/ili loši tonci. @fler iznenadio me sa najavom da će se vratiti, mislio sam da im je ovo zadnja turneja. I slažem se za nastup, oduševljen sam bio, starci rokaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
These go to 11
|
Ma da, nisu oni još za otpis.. vrhunska forma za te godine, fascinantno. Kažem, nadam se bar još jednom koncertu (i albumu, jasno). A zvuk generalno: dobio sam savjet od lika koji se bavi koncertima, idealno sredina negdje kod tonca - držim se toga već desetljećima, u pravilu se ne razočaram. Iako, nisam objektivan kod bendova koje volim jer poznam repertoar, i kako god da zvuči, znam što je, pa ne registriram loše postavke ![]() Usputno pitanje: koliko vas koristi (koncertne) čepove za uši? @mkey Hvala, imat ću na umu, dolazimo nešto ranije pa ćemo valjda uhvatiti nekakav parking. Ne očekujem od Šalate previše, pokoje pivo i kako god ispadne ![]()
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 22.07.2025. u 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja se isto uvijek držim sredine, kod tonca naravno logika nalaže da je najbolje. Ali evo prije mjesec dana bio na Slipknotu u Italiji. Bili dead center, odmah desno od tonca. Zvuk koma. Samo bubnjeve čuo i bass. Na pol koncerta se povukli iza skroz i zvuk “prodisao” čuli se i gitara i vokali i sve. Bio je otvoren prostor neki trg sa zidinama koji su imitirali tribine. Poanta, sve ovisi o prostoru i koliko si daju truda da se prilagode za isti. Npr. predgrupa od Slipknota je zvučala fenomenalno kad sam stajao pored tonca, Slipknot bome nije. Očito su imali drukčije podešene slidere i možda su mali dečki koji se probijaju si dali više truda za pripremu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Odradio nedavno Maidene na West Ham stadionu ![]() Dečki malo pretjeruju s cijenama. Cijene mercha i cuge/hrane su bile otprilike 2x skuplje nego na bilo kojem koncertu na kojem sam ovdje bio, a bio sam na dosta. T-shirt - od 45 funti... a cijenu vidiš tek kad dođeš na red (oko 45 min čekanja). ![]() ![]() ![]() Uglavnom, da. Arena Zagreb i općenito sportske dvorane su katastrofa za koncerte, a toncima se većinom ne da, pa poslože da zvuči dobro samo oko njih, iako je i to nekad meh. Kod stadiona i koncerata na otvorenom je skoro pa svejedno gdje se sjedi/stoji. Kod sportskih dvorana obavezno negdje oko sredine, a od dvorana oko HR, preporučam Wiener Stadthalle. Tamo nisam bio na loše ozvučenom koncertu, ali je to baš koncertna dvorana. Slušao Kiss tamo i onda u Areni Zagreb. Kod nas su zvučali kao da im je netko stavio kante na glavu. Svaka čast Maidenima, odradili su ovo kao u najboljim danima što je rijetkost danas.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.07.2025. u 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Pink Floyd fan
|
Metallica je baš imala razumne cijene za majice, skoro čabe ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|