|
![]() |
#2191 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako taj system kazni zbrajaju, zar nije Bottas 2+5 = 7 a ne 6 ? Nije li Bottas trebao biti iza Pereza tj. na 7 mjestu a ne 6?
#2192 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Neznam.Ali merc ubija kad ne kuha gume ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 07.10.2017. u 13:42. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2193 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sainz od US GP u Renaultu. Honda se sramoti na svojoj stazi, 35 mjesta back za Alonsa. Nažalost, dogodilo se ono kaj sam rekao. Hladan i vlažan zrak, nema sparine kao u Singapuru i Maleziji i Mečka ubija. Dobro, i Hamilton vozi taj stroj tako da je to nepobjedivo ovaj vikend. No čuda su moguća, sjetimo se Singapura... @mob |
![]() |
![]() |
#2194 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Ako ga nitko na startu ne rijesi, provozat ce se od prvog do zadnjeg kruga solo na prvom mjestu. Ferrari ne da nema pace, vec su u kurcu na ovoj stazi totalno. Kako draksa kaze,sutra ocekujem da neko kimija pobere u prvom krugu. |
![]() |
![]() |
#2196 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Wolff i Lauda su po tom pitanju pouzdani ko pop na oltaru u predizbornoj kampanji... Više puta ove sezone smo vidjeli da Ferrari nije uspio pratiti Mercedes do DRS-a, a ni to nije garanacija za pretjecanje, ako ga već ne uzme na startu. Eventualno dobar undercut.
#2197 | |
Antimićanin
|
Mislim da ako bude clean race, 1-2 za Merc. Bottas se bude došetao do 2. mjesta. Inače, ovaj vaš misterij kako to da Bottas nije 7. Nije jer je Raikkonen bio 6. ali isto je kažnjen sa 5 mjesta unatrag. I starta 10. A trebao je biti 11, no Alonso je dobio 35 mjesta tako da je to tako. Start će biti super, ali mislim da ne budem gledao live. Nema šanse da se probudim u 7 ![]() A Honda misli nagodinu napasti Mercedes: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 08.10.2017. u 01:05. |
|
![]() |
![]() |
#2199 |
Je suis Schumi
|
Maloprije se ustanem i jos kazem, mamicu im ako se nesto sjebe. Mogao sam komotno spavati. Ode prvenstvo Hamiltonu. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2200 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Koliko Hamilton ima sreće, da više i ne vozi do kraja prvenstva, Vettel ga ne bi prestigao. Još jedno uzaludno buđenje. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kakav usran kraj prvenstva. U 3 utrke Hamilton napravio oko 60 bodova prednosti |
![]() |
![]() |
#2202 |
Je suis Schumi
|
Ferrarijev zadnji cavao u lijes je zabio Luca di Montezemolo, sad vec davne 2006. Od tad su osvojili poklonjeni vozacki i konstruktorski zbog McLarena i onaj slucajni 2008. zbog panja Kovalainena. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2203 |
Premium
|
Ovaj novi motor od Ferrarija izgleda solidno, Kimi je bio 20kmh brži na onom pravcu prije 130R od Renaulta (nema DRSa) i jedno 4 desetinke na istom pravcu od Williamsa |
![]() |
![]() |
#2204 |
Je suis Schumi
|
Nabrijali su motor, ali zato kvaliteta svega ostaloga pati. Ako sam dobro razumio Croftya i Brundlea, svjecica ga ja zajebala. Kao par puta u Red Bullu. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#2206 |
Premium
|
Sad sam pratio onu grafiku o korištenju ERSa, Kimi ga potroši 10% do onog hairpina nakon degner 2 ,a Perez je već bio na 40%. I onda na pravcu valjda iskoristi ostatak i zato je toliko brži |
![]() |
![]() |
#2207 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#2210 |
Premium
|
Na kraju Alonso pa Massa sjebali borbu za prvo mjesto. Prošli tjedan Alonso uzeo Vettelu 2 kruga za napad na Rikarda (Vettel nije imao goriva za više) |
![]() |
![]() |
#2212 |
Lika u mom srcu
|
Ma koji talijanski fuseraj I jebo ih Massa koji konj, bio bi Max roknuo Hamiltona, ali se morao Massa I Alonso tu mijesati Prvenstvo gotovo, Jos ce bottas uzet drugo mjesto u prvenstvo do kraja. |
![]() |
![]() |
#2215 |
Antimićanin
|
A dobro... nadao sam se napetom završetku sezone ali sam se isto nadao da Vettel neće osvojiti prvenstvo tako da je barem jedna želja ispunjena ![]() No, još nije matematički gotovo. Raikkonen je imao 17 bodova minusa od 20 maksimalnih, pa je uspio ![]() A za Maxa recite kaj oćete, lik je budući prvak. On će za godinu dvije moći birati momčad kamo želi ići (ako RB opet ne bude dominant force). |
![]() |
![]() |
#2217 | |
Guest
|
Citiraj:
sto se tice maxa, zajeban je lik. samo sto nece bas moci se proguravati na silu kad ce trebati skupiti bodove za prvenstvo. Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#2218 |
Lika u mom srcu
|
Max je sljedeci schumacher, mogao bi porusiti rekorda i rekorda u F1. A ovu sezonu je JAKO napredovao u korektnosti na stazi, jos dobio na brzini, zaista ima jako puno potencijala. On I Daniel cijede taj red bull maksimalno |
![]() |
![]() |
#2219 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Gotovo je, sezona je naprasno odlučena u 3 utrke. Šteta, Ferrari je imao solidan paket, ali nije bilo dovoljno sreće, a u Seba ponekad ni dovoljno pameti. Kimi, Masa i Alonso u penziju. Pod hitno.
#2220 |
Je suis Schumi
|
08.10. na Suzuki je za Ferrari uvijek zajeban. 2000. Schumacher na vrhu. 2006. Schumacher zbog motora pusi 8. naslov. (Prvi kvar mehanicke prirode nakon Francuske 2000.) 2017. Vettel pusi 5. naslov. Valjda ce iduci 08.10. na Suzuki za Ferrari biti dobar ![]() Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|