|
![]() |
#2191 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 | ||
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Micro USB imaš posvuda i ako i zagubiš kabel, novi ćeš naći za par kuna na svakom uglu. Ako zagubiš taj jedan koji si dobio, šanse da ćeš novi nabaviti unutar tjedan dana su stvarno minimalne.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2195 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Povremeno gasenje ekrana na L830
Jedan lik je imao srece pa je snimio tu misterioznu, ali poprilicno rasirenu pojavnost, i objavio video kako to izgleda na L830 sa najnovijim verzijama WP10 (buld.36). Isti bug prijavljuju i vlasnici L640 i L930... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prezadovoljan. Da mogu iskopati kameru iz bivše 1020 i staviti je u sve kako je ovdje, bila bi savršena. S druge strane, da je 1020 imala takav hardver i sve ove senzore koje joj fale da iskoriste ono što su novije verzije WP8.1 podržavale, ne bih je mijenjao. Citiraj:
Kažem, popustio sam znatiželji i odlučio staviti Insider verzije, jer sam imao par dana slobodno da se s time igram, pa bih imao vremena i vratiti WP8.1 čim naiđem na ovakve dealbreaker probleme. Eto, dosad nijedan. Malo su promijenili princip rada s mailovima, ali naviknuo sam se. Ono što me užasno smeta je što su mi maknuli jednu jedinu melodiju koja me mogla probuditi, a to je "alarm6". Ako mi to netko može izvući van i uploadati negdje, bio bih zahvalan. (Prošao sam cijeli Souncloud account njihov, nema je) EDIT Našao file sa svim Windows Phone 7 zvukovima i tamo se nalazi. Link ispod za one kojima možda zatreba. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1703577
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 19.12.2015. u 22:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Potpis, taj Microsoft ako želi opstati na tržištu smartphonova mora komotno skinuti gaće i snizit cijene mobitela za 30% minimum. Pa oni drže promil tržišta, i još lupetaju ovakve cijene za snapdragon 400 koji ima moja motorola 1st gen stara 3 godine. WTF? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Realno jedino kaj se isplati je 640 ili 950 pa čak i sad kad nije cijena dole jer to je ipak super kamera pa može zamijeniti idiot fotić a još je i smartfon. Sve između je preskupo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Jedino im se ove L640/640XL zbilja isplate. L830 je stari model pa zbog toga ima nesto visu cijenu, i meni se svidja njegova izrada (IMHO najljepsa Lumia ikada), ali je jednostavno preskup. Za te novce (2000kn+) bi trebao biti neki L830 nasljednik sa bar Snapdragonom 615 i 2GB RAM-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2203 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kakva je ova fora sa family safety acc? I roditeljska zaštita? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da nebi "djeca" mobitelom potraživala Rebeccu Linares po internetovima ![]() To su sad nove fore od kojih nikakve koristi jer dovoljan je jedan u ekipi koji već ima nešto na mobu i bude šerao BTom ili neči.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Sremium
|
To i one fejsbug "safety" pizdarije i age restriction oznake na telki su čiste pizdarije. U doba kad djeca "jebu majku" starcima, premlaćuju se do smrti, dilaju s 10 godina i puše s 9 te gledaju kojekakve skrivene manijake u nekim "gamerskim recenzijama2 po jubitoima - oni prodaju ove fore. Nije lako danas biti roditelj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Mozda cemo ipak vidjet lumiu 650 pocetkom godine.. ![]() http://windowscentral.com/exclusive-...soft-lumia-650 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Premium
|
Ali kako kompletno maknuti roditeljsku zaštitu? samo ja koristim taj mobitel. Dodam se kao user,dodam kao dijete. Opet isto. Postoji li neki tweak da bez tih bespotrebnih đinđa skidam aplikacije? Znači,imam novu Lumiu 925,nisam niš dirao (vratio na tvorničke postavke i registrirao novi mail sa outlook.com) i kad god želim skinuti nešto kaže mi da nemogu zbog te roditeljske zaštite) Da li se mogu prijaviti sa gmail acc? Zadnje izmijenjeno od: Astra. 22.12.2015. u 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 | |
Sremium
|
Citiraj:
probaj ovdje: http://windows.microsoft.com/hr-hr/w...-uninstall-faq |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Premium
|
Napravio sam mail na outlooku samo zbog tog. Sa gmail acc mogu se logirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Sremium
|
Možeš posredno. Probaj si regati (sign up opcija) novi microsoft account i tamo kao user name/email stavi svoj gmail. I onda nakon hard reseta (koji si valjda već napravio) se logiraj. https://login.live.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Premium
|
Riješio sam. Nego,sad imam drugo pitanje. Dali je ikako moguce premjestiti adress bar u Internet exploreru da nije dole nego gore. Nikako se priviknut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ne. Tako je fiksno odabrano kako bi bilo jednostavnije dohvatit sve jednom rukom/palcem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Pitam samo za mišljenje, još sam neodlučan što kupiti. 640 sam probao, i jednostavno mi nije to to, od kučišta, a i dosta mi je čudno što je visok jako, a tipke su svejedno na ekranu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Pričekat ću da, i da vidim za 650 koliko će koštati, i hoće li izgledati kao što je na renderima, a i možda isprave neke ove probleme što W10 ima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Potvrđeno je postojanje L650 http://www.nokiapoweruser.com/micros...-alive-coming/
![]() |
#2220 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Da, sa 5-5.2" 1080p ekranom i 2GB RAM-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|