|
![]() |
#2191 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
sve lijepo piše http://press.nokia.com/2013/07/09/he...8-smartphones/ |
![]() |
![]() |
#2192 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2194 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Hvala. Nisam bio siguran jer sam naišao da su neki korisnici skidali HERE preko proxya pa mi nije bilo jasno o čemu je riječ. |
|
![]() |
![]() |
#2196 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ekipa imam par pitanja WP8 znalce. ![]() Ovaj Samsung Ativ S za 200 eura na amazon.de se čini dobra kupnja (ili se ja varam?). Ima li tko kakvih iskustava sa navedenim mobom? Je li to itko naručivao sa amazona i dostavljaju li u hr? |
![]() |
![]() |
#2197 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
@Necro - prođi malo temu gore, ima kolega koji su je naručili Da, mob je za te novce odlična kupnja (u rangu s l920, osim slabije kamere i, eto, dizajna ako preferiraš polikarbonate)
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 01.10.2013. u 16:29. |
|
![]() |
![]() |
#2198 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@necro Netko ga je nabavio i napisao kratki review par stranica ranije. Ukratko (po sjećanju): iako ima nekih bugova, čovjek je bio zadovoljan njime.
#2199 | ||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala! Našao sam fini review kolege AtOmIc. ![]() ![]() Inače mob uzimam za ženu koja je nakon starog HTC 7 Trophy-a probala Android i već nakon jednog dana rekla ne hvala. ![]() Možda bi njoj bilo i bolje nešto manje kao HTC 8S ili Huawei W1 ali nekako mi to glupo uzeti radi skoro nikakve razlike u cijeni... |
||
![]() |
![]() |
#2200 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2202 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
ili 620 |
![]() |
![]() |
#2203 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ono sto se može napraviti je proxy hack/fora i kroz to instalirati drive/drive+ na bilo koji wp uredjaj. Ja recimo imam Samsung Ativ S i uspio sam skinuti Nokia Drive+ i mape za Hrvatsku,BiH,Sloveniju,Austriju,Mađarsku. |
|
![]() |
![]() |
#2204 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Slažem se sa ekipom Lumia 520 ili ukoliko joj je bitno imati prednju kameru Lumia 620. Nema razloga da se uzima nešto drugo za prosječnog korisnika. Ukoliko je cijena preko 1400 kn onda bih razmišljao o naručivanju Ativ S ako tih 200tinjak kn nije problem. Evo nakon dužeg malo korištenja baterija izdrži cca 34 do 36h (od toga 7h airplane moda) normalnog korištenja do jačeg korištenja. Znači baterijom sam poprilično zadovoljan. Od tog zadnjeg reseta kojega sam napravio 1 dan kada sam ga dobio telefon predivno radi i poprilično sam zadovoljan(toliko da sam odustao od prodaje istog i kupnje L920/925) razmotriti ću mu nasljednika kada kod nas dodju Lumije sa Snapdragon 800 i 1080p ekranom. Iako zamijerke na kvalitetu izrade i dizajn ostaju i dalje se držim da je ovo definitivno best buy wp mobitel, čak bih rekao i best buy mob točka. p.s. imate ga sada i u Hrvatskoj u jednom web shopu za čini mi se 1650 kn |
|
![]() |
![]() |
#2206 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
HTC je postao smeće što se kvalitete tiče ... koga god čujem da ima HTC hoda po servisima ... |
![]() |
![]() |
#2207 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Pitanje za vlasnike Lumie 920 - kakvo vam je trajanje baterije sa uključenim Nokia Glance-om? Mislim, kužim da stvar funkcionira na AMOLED zaslonima no zanima me kakva je situacija sa LCD zaslonom ![]()
#2208 |
Premium
|
Stiže zamjena za L520 - L525: Qualcomm MSM8227, dual core 1GHz, Adreno 305, 800x480 https://twitter.com/evleaks/status/384706337134747648
#2212 |
Premium
|
@don kihoty Probaj Mah Jong. Ne znam koliki je izbor na WP8, ali na droidu ih ima k'o u priči.
#2214 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Usput - nema Bele kao na Androidu - ima nekakvo francusko smeće, em je sve na francuski (govnari ne znaju engleski), em su karte a poker, ne za belu. Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 02.10.2013. u 11:02. |
|
![]() |
![]() |
#2215 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#2217 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
prilično zanimljiv koncept, neke slične varijante postoje u onim mozgalicama na papiru također i Word Search, ako te ta varijanta interesira Jewel^3 je klasik Contract Killer tu i tamo bacim kad mi se headshota ![]() nego daj mi reci kakva ti je kamera na 620? edit: hvala Ivo_AK47, previdio sam ![]()
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 02.10.2013. u 13:14. |
|
![]() |
![]() |
#2219 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Imaš cijeli review moj na prethodnim stranicama o Lumiji 620, uključene su i slike tamo, pa možeš provjeriti. http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=719 S tim da moram dodati da se nakon amber update-a kamera poprilično poboljšala. Postam par slika tu. EDIT: evo slika (ima i panorama) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 02.10.2013. u 13:23. |
![]() |
![]() |
#2220 |
Premium
|
Evo javlja se još jedan korisnik HTC 8S, koji je jako zadovoljan mobitelom. Jedina mana koju mogu istaknuti je premalo memorije za pohranu, samo 4GB. Ako se uzme u obzir instalirani sustav gore, u startu od toga mi ostane oko 1,3 GB. To čak i nebi bio problem, ali aplikacije mogu instalirati samo na memoriju telefona, a na SD kartici mogu biti samo slike, filmići i muzika. I plus toga, s vremenom se užasno počne gomilati "other" folder, gdje se valjda skuplja cache od svih aplikacija i nakon par mjeseci do godine dana, napuni se cijela memorija i mobitel se mora formatirat da bi opet bio uporabljiv. Budući nisam lijen, napravio sam već jednom format mobitela, i sad sam rezerviro 300MB memorije preko aplikacije Shrink storage, tako da se nadam da nikad neće otić ispod toga. Osim toga, mobitel mi je predobar i nemam nikakvih zamjerki. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|