|
![]() |
#2191 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Da , ja sam mislio na plexus 😊 @goodlooker al ti imas onu "pravu" verziju m8s jel? Poslano sa mog HTC Desire EYE koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#2192 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma ne postoji prava-originalna i kriva verzija, M8S je oznaka za generičke kineske boxove koji se tu i tamo razlikuju po brendu ugrađene memorije, wifi čipu i još par detalja. Dakle sve su to originali koji nisu svi isti. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2193 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Koji Openelec radi na ovom 4335 ili koji već wifi čip? I na kojem je to dijelu matične, na ničemu mi ne piše ni ap6335 ni ovo 4335 ili koji već... |
![]() |
![]() |
#2195 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@goodlooker ma jasno je meni to, pod "pravu" sam mislio na sve one koje nisu dosle sa ove posiljke aliexpresa :-) Poslano sa mog HTC Desire EYE koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#2196 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ovaj tip ima najbliži čip našem: http://freaktab.com/forum/tv-player-...ethernet-pulse Neki MURATA XJ-A KM3201... pita boga šta je to.. ni sam google ne zna ![]() Mogao bi biti BCM4335 https://chipworks.secure.force.com/c...s?sku=MUR-XJ-A http://freaktab.com/forum/tv-player-...owners-warning |
|
![]() |
![]() |
#2197 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Na bcm4335 je meni radio uredno openelec 6.0.0.2 (ne rade wifi i bt na tom openelecu) Verzije novije od 6.0.0.4 mislim da nikome tu nisu radile, neovisno o boxu. |
![]() |
![]() |
#2198 |
Premium
|
Pa kak je to onda "uredno" ak ne rade wifi i bluetooth? |
![]() |
![]() |
#2199 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#2200 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo sinoc mi stigao novi receiver pa pospajao sve na brzinu jer me zanimalo da li radi passthrough sa ovog Kangarooa kroz kodi. Ne radi :lol: I jos kedan ogroman nedostatak, cudo nema headphone izlaz, tako da zaboravk spajanje na nesto sto nema zvucnike u sebi, tipa pc monitor |
![]() |
![]() |
#2202 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kao sto rekoh ... Citiraj:
![]() |
#2204 | |
aka Edo, aka Syncros
|
Citiraj:
Dakle, uspio sam zbrikati svoj M8S ![]() Sry Gabre ![]() Znači stavljao OE 6.0.1 i sad samo svjetli crveno, ne radi. Ajde vi koji ste ga vračali iz mrtvih koju metodu da koristim? Imam zadnji firmware od sellera baš za taj moj model M8S-a. |
|
![]() |
![]() |
#2205 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nemoj ovo shvatiti kao provokaciju, ali je li tebi nekad na necemu proradio taj passthrough? Koliko se sjecam, na svim uređajima do sada si imao taj problem. Mozda je do necega drugog? |
![]() |
![]() |
#2206 |
aka Edo, aka Syncros
|
Passtrough jedino radi na Wetek Core i Minix U1, drugo je sve APP. Navodno je trebao raditi na Tronsmartu kojeg je imao sa VidonME XBMC-om ali to se plaća i nije baš 100%. Sutra uzimam Minixa U1 pa ću napraviti detaljan review. Uspio sam pokrenut ovaj Burn tool ali dođe na 2% i izbaci error. Ima ko ideju kaj sad, radim po ovome: https://youtu.be/zGtnzlJcxD0 |
![]() |
![]() |
#2207 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
naravno vuce film sa drugog kompa na kojem je podjeljen disk sa filmovima |
|
![]() |
![]() |
#2209 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
ovaj kangaroo ne, samo tisina, a kada ugasim "enable passthrough" onda salje zvuk, a Kodi cak moze poslati i sam dekodirati u PCM signal.. Citiraj:
Upravo na wetek core i minix boxu NE RADI passthrough, u biti mozda radi ali samo za DTS, no ne i za lossless (DTS HD MA i True HD) Tronsmart radi sve, a isto nije istina da se Vidon XBMC placa, vec ako si kupio Tronsmart Telos, dovoljno se samo regati na Vidon stranici, i logirati na Telosu sa tim podacima i dobijes dozivotno licencu za taj uredjaj - dzabe. |
||
![]() |
![]() |
#2210 |
aka Edo, aka Syncros
|
Gabre, za U1 sam vidio na svoje oči da radi HD audio passtrough, i DTS-HD MA i TrueHD. Moja greška je bila šta nisam naveo ovaj HD. Evo pročitaj i tu: http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=250284 http://forum.kodi.tv/showthread.php?...007#pid2189007 Istina, uz Tronsmart se dobije doživotna licenca ali pogledaj im forum pun ljudi kojima ne radi. Wetec Core ima s812-H CPU koji ima plaćene licence za DTS i Dolby i na njemu radi passtrough, očeš običan ili HD. |
![]() |
![]() |
#2211 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2214 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Oces reci da je nekom magijom pretrpani osijek build popravio box?! Stavi cisti kodi i addone koje trebas i to je to ... Keep it simple Nema to veze s kodijem. To je iskljucivo problem intelove grafike i windows drivera. Preletovao sam sve ti sumnjive slojeve. Zamjenio kabel od wifija. Izbacio onu zvaku i stavio jež hladnjake. Mada ja nigdje nisam rekao da passthrough ne radi, nego; Citiraj:
Da je za njega openelek to bi bila prava stvar
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 13.04.2016. u 21:10. |
|
![]() |
![]() |
#2215 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
može preporuka dvbt playera za droid? imam stikić kojeg bi probao dal radi na droid boxu, ali nisam našao niti jednu konkretnu aplikaciju za to. |
![]() |
![]() |
#2216 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2217 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2218 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
#2219 |
Premium
|
Isti je postupak za sve M8S, razlika može biti u img fajlu. |
![]() |
![]() |
#2220 |
Premium
|
Ja to radim s aml_upgrade_package.img, e sad nisam siguran hoće li raditi s tvojim. Imao sam isti problem kao i ti, stane na 2%. Tu malo pretraži: http://4pda.ru/forum/index.php?showt...#entry45955912 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|