|
![]() |
#2191 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
vidis kako city ozbiljno shvaca CC, igraju u punom sastavu protiv arsenala ![]() ali liverpool je igrao dobro, obrana je bila na mjestu, maxi i craig dobro funkcioniraju, steta da se lucas ozljedio, nadam se da nije ozbiljna povrijeda chelsea je bio los, nikakve prave prilike, osim onog Reinog izleta u prazno (opet), curica los, samo par udaraca glavom ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas čitam da Drogba vjerojatno odlazi. Odbio potpisat novi ugovor. Možda se nisu samo usuglasili još. Ako ga puste bojkotiram Chelsea ostatak sezone |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2193 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kad je uprava retardirana, nude mu ugovor na godinu dana i ne jamce mu da ce igrat. mislim je u tridesetima, ali covjek jos sigurno ima godinu dvije kvalitetnog nogometa ispred sebe. nadam se da ce otic u neki manji spanjolski klub ( iako tesko jer ce ic za novcima sad ), ala sevilla, pa da vidis kako se trpa
#2194 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Puno bolji od Torresa koji se još uvijek nije iskazao a sad će godina dana skoro. Spominje se da bio mogao otić u Anži ili LA Galaxy. Za novcima ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2196 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#2197 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zato kaj mislim da bi se tamo savršeno uklopio. ![]() Chelsea je otišao u tri krasna qurca kada je ona curica iz španjolske došla u njega. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
Fresh Juice
|
Lako moguće je i to. A to se slažem za Torresa. Otišlo je sve u ...... Al ja bi volio da sada u siječnju Hiddink zamijeni Boasa za stalno. |
![]() |
![]() |
#2199 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
City će ispast iz Lp, i trebaju ispast jer su em bili loši, em OVE sezone i ne mogu napravit puno u Lp, + svoju su šansu propustili u prošloj tekmi protiv Napolija. Nek se okrenu prvenstvu i ćao, a u euro ligi, isto, ne bitno koji ce zavšit, prioritet EPL !! ![]() I ne pričajte gluposti za Silvu, tj. "da nema njega, bla, bla# ... pratim city već više od 5 godina, svaku tekmu, i onda ovako: da mancinia nema, oni bi ligu osvojili i prosle i ove godine (EPL) , ne ovisno o silvi ... a ako cemo o igracima onda kapu slidam: Džeksonu, Kompanyu, Richardsu, pa čak i milneru, odnosno svima koji daju 100% sebe na teren a ne ovi koji trčkaraju, šetaju, tzv. nezainteresirani sloj ekipe (a to sve zbog trenera) |
![]() |
![]() |
#2200 |
Pod naletima kopita zla
|
Ivan77 brišem ti postove koji su napisani s milijun .... i milijun ,,,,. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Meni je još uvijek bedasto kol'ko vi imate nade u taj City ![]() Napoli im utrpa 2 komada pred 10 dana, a tu se već govori kako će City nakantati Bayern sa 5:0 ![]() A ista je spika bila i prije prve tekme pa smo na kraju vidjeli tko je bio bolji ![]()
![]() |
#2202 |
Pod naletima kopita zla
|
Nema razloga zašto city ne bi dobio bayern. ![]() ![]() Basel - United bu bilo veselo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2204 |
Guest
|
Imam vjere u City. Siguran sam da će dobit Bayern. I United da će se vratit. S više od jednim razlike. Bit će to srijeda , rapsodija engleskog nogometa. City , United. Ostalo je sve neizvjesno. Osim naravno Dinamo-Lyon. |
![]() |
#2206 |
Guest
|
Bit će to izjednačenje do 90 min. |
![]() |
#2207 |
Pod naletima kopita zla
|
Izašao nogometaš, a ušao je baletan. ![]() ![]() Tvoji skilovi počinju biti legendarni. Evo izjednačio chelsea na 2:0. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.12.2011. u 15:37. |
![]() |
![]() |
#2208 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#2210 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Koji likovi, sad oni mesare ovakvim uklizavanjima, u 93.-oj, i još dobije samo žuti za ovo....
#2211 |
Pod naletima kopita zla
|
Pa kaj bi ti više? ![]() ![]() ![]() Ajde neloša tekma ali nije još to to. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Guest
|
oho, znači Chelsea napokon prekinula serija poraza i remija. Sad idu Tottenham, Arsenal , United, City. Bit će ovo dan favorita kod engleza. A i u LP drugi tjedan. Bit će ovo Božić prije Božića ![]() edit : LOL 2 :0 Arsenal , poveo City i Tottenham!! Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 03.12.2011. u 16:38. |
![]() |
#2213 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#2214 | |
Fresh Juice
|
Gledajući samo Premiership, tada nije serija poraza i remija, u zadnjih pet utakmica imaju dva poraza i tri pobjede ![]() Citiraj:
Al netko ipak mora otić. Samo ne znam tko će mu igrat u napadu sljedeće godine ako i Drogba ode. Curica nije od neke pomoći. |
|
![]() |
![]() |
#2215 |
Pod naletima kopita zla
|
Možda tako smiruje situaciju? ![]() ![]() ![]() Terry je legenda kluba i vođa te ekipe. Nije zamjenjiv s alexom. ![]() Napad? Daniel Sturridge, curica, kalou i lukaku. ![]() Mene više zanima tko će igrati obranu. Obrana je full stara. Doduše cijeli klub je malo star. ![]() Ivanović 27 Luiz 24 A.Cole 30 Terry 30 Recimo u omjeru s Arsenalom danas: Koscielny 26 Mertesacker 27 Vermaelen 26 Santos 28 |
![]() |
![]() |
#2216 |
Guest
|
opa danas englezi razvalili! evo i united vodi,svi će favoriti sa 2 razlike danas dobit! |
![]() |
#2217 | ||
Fresh Juice
|
Trenutno sam mislio, ne za stalno. Terry trenutno nije baš ok. Citiraj:
Lukaku je danas bio dobar. Izgleda obečavajuće Citiraj:
![]() Možda u svakom prijelaznom roku planiraju piknut nekog mlađeg i polako ih privikavat na momčad i igru. Eto, Luiz prvi A ima i mladih igrača(Sam Hutchinson, Ryan Bertrand); te bi Gary Cahill trebao doć sada u siječnju. A i ovi imaju još koju godinu dobre forme A kako se bliži rok, sa sve više igrača novinaru vežu klub, Kevin De Bruyne, Cheick Tiote, Higuain |
||
![]() |
![]() |
#2220 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|