|
![]() |
#2191 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Da,CWM je gore,isprobao samo stavim to i deri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav, danas sam malo trčao sa upaljenom aplikacijom RunKeeper, mobitel je Samsung S3 Mini i ovo je rezultat: ![]() Dakle jako loše. Plavo je stvarna putanja, 8 krugova, mob je zabilježio sve samo ne tu putanju. Jel to do moba, roma, aplikacije? I može li se kako popraviti? Na mobu je sve stock. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2193 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Nemoguće da je tako loše ![]() Meni sa SGS kojeg nosin u džepu i trčin kroz šumu (dakle jebu ga stabla) sa GPSon i 3G da nešto ovako . Tlaka mi je sad zumirat, al ono, tu i tamo se zbuca, ode u more, pa se vrati, al više manje je uredno i na kraju ima možda "viška" 200,300 metara, 500 plafon, šta je niti 10% u konačnici...
![]() |
#2194 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa živi očaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 |
Torrent freek
|
A mogu ti samo predložit da idući puit upališ GPS i sačekaš da ga aplikacija "uhvati" prije nego kreneš, ja bi koji put zna krenit ranije pa bi dobija svašta, ne baš ovoliku glupost, al svašta svakako ![]() Sumnjan da je do aplikacije, nema razloga da bude, koriste je milijuni...
![]() |
#2196 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Jel se pojavio android 4.3 u Hrvatskoj? Jel kad na svom S3 idem na aktualizaciju softwarea kaze da je azurirano na najnoviji (citaj: 4.1.2). E sad kako sam gledao po internetu postepeno uvode regiju po regiju. S3 sam kupio kao slobodni aparat tako da nije zakljucan na niti jednog operatera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Znam da nije S3, ali za S4 prijatelju na T-comu doša 4.3, ali prijateljici na Bonbonu nije...
![]() |
#2198 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Za S3 je uglavnom izašao za Vodafone and partners.. Mislim da je kolega coconut instalirao update, pretpostavljam onda na VIP-u.. e sad..kažu da update i nije neko čudo odnosno da ima par većih problema (veliki wakeup lag i battery drain) ali to će bolje reći coconut od mene koji još čekam da izađe za izgleda SEE regiju (tako mi baca mobitel) nadam se da ću dočekat umjesto MJ9 verzije, nešto poput MK2 za Kinu jer je tamo izgleda riješen taj wake up lag, baterija i dodana S4 tipkovnica (premda mi to ne treba).. budem li dugo čekao , samo ću flashat taj MJ9 i Kineski kernel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2200 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Molim za savjet. E o cemu se radi. Prije sam bio vlasnik sgs1, sgs2 i sgs3, sve to uredno r00tao i flashao sebi i drugima. Medutim na poslu sam birao mobitel i uzeo S4, sa mislju stavit cu fino neki custom ili google edition, no kada sam malo dublje usao u njegovu problematiku flashanja i vidio cijelu tu famu oko KNOXa, doslovce sam dobio gorak okus u ustima i rekao nikad vise Samsung. Trenutno imam T-Mobile verziju na 4.2.2. medutim vec imam KNOX bootloader! Zelio sam staviti preko Odina SouthEastEuropean 4.3 verziju da updateam i rijesim se T-Mobilea, hoce li mi to flagati knox? Posto update nije obavljen preko OTA ili Odina? A ako ne ipak ne flaga i update prode u redu hocu li imati OTA kad kasnije dode update ili se ono nesto sa CSC pomrda pa cu nadalje morati opet rucno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
1. Knox se UKLJUČUJE i postaje 0X1 kad zelis staviti ORIGINAL NIŽU verziju od postojece na mobu ili CUSTOM verziju firmware-a.To ukljucuje i samo CF autoroot,custom recovery,unsecured bootloader,kernel ili neki root kojeg moras fleshati s odinom. 2. Knox se NE UKLJUČUJE ako fleshash bilo koju ORIGINAL ISTU ili VISU verziju firmware-a s npr. Odinom ili OTA ili Kies-om. Nije bitno koji je CSC u pitanju,bitno da je ista verzija ili visa od postojece na mobu. 3. KAd se ukljuci 0X1,gubis jamstvo i knox features. I dalje mozes fleshati firmware- s odinom. Navodno se gubi i MHL-HDMI opcija ali to je samo jedan lik naveo pa valjda jos nije potvrdjeno. Mozda je i jest,nisam citao vec par dana nista o tome ![]() Ja sam probao s vipovim firmware-om i onda stavio istu verziju ali englesku. Druge nisam probao ali korisnici masovno potvrđuju navedeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Postoje li 4.3 stock romovi kojima je unaprijed eliminiran knox? Pa da se flashaju odinom bez posljedica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Stavio sam 4.3 SEE i sve je proslo u redu. Bolji je soft nesto i rijesio sam se t-mobile-a. Medutim, sada vise nemam LTE signala, ne prepoznaje LTE. Tako mi je bilo i sa HTC One prije, kad je bio tmobile software radio je kad je bio internacionalni nije radio. Nije neka tlaka na h+ imam 19mbps download 2mbps upload ali draze bi mi bilo da pise 4G gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Znaci koliko sam ja skuzio taj KNOX ce doci na sve Samsungove mobitele koji se updazeaju na 4.3 ili dodu s 4.3 sustavom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
http://omegadroid.co/wanted-knox-void-warranty-0x1/ Hmm, moguće da bilo što custom i garancija ne idu zajedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa da...sad kad to ovak vidim, dodje mi muka. Ovi su sad premašili i Apple u ciganluku i kontroli. Ne zvuči dobro kad i Chanfire zvuči pesimistično, ali nadam se da će netko naći lijek. Inače se Samsung i ja rastajemo zauvijek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Dolazi ovaj tjedan ofišl rom za Note 2, pa samo za one koji svako malo stavljaju custom romove da malo pripaze na ovaj zadnji MK4...... Jednom kad se instalira nema više downgrade-a jer će dobiti poklon od Knoxa.... http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2531363 ![]() Zato čekat custom rom gdje će biti valjda stariji bootloader (MJ5)..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Torrent freek
|
sređeno
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 23.11.2013. u 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imam jedno pitanje u vezi sluzbenog servisa... Radi se o mobu mog frenda, tocnije o S3 mini (JB 4.1.2). Mob je kupljen prije cca mjesec i po dana, te je rootan jedno tjedan dana kasnije. Nedavno je frend isa skinuti neki font sa marketa i nakon instalacije je napravio restart jer je mob navodno sam zatrazio.. Ok, ovaj restarta mob da bi isti zapeo na samsung boot-logou. Od tada svaki put zapne pri loadanju. Probali smo ga spojiti na kies, ali isti ne prepoznaje mob. Odin takodjer. Poslao ga na ovlasteni servis (Mobis) da bi ga ovi vratili opet u istom stanju jer (po njihovom obrazlozenju) u download modu pise status: custom, dok je binary: official... plus uobicajena spika tipa neovlasteno rukovanje... bla bla. Na kraju pise da je maticna otisla te da zamjena iste kosta 620kn + instalacija softwarea 130kn, sve skupa popravak kosta cca 100€ ali na vlastiti trosak naravno. Mene zanima dali se moze ista napraviti da taj servis uvazi garanciju, jer budimo realni maticna je mogla prigoriti i sa rootom i bez njega... Mob nema ni 2mj, rootan je samo da se sluzbeni rom ocisti od glupog t-scumovog bloata i sl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |