|
|||||||||||
|
|
#2191 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
to mi nije jasno, na apple app storeu ima stvarno kamera aplikacija koje su daleko bolje od stock, više mogućnosti, a da na playstoreu nema nešto bolje od Sense, ili barem istih mogućnosti. tipa, odabir scena, panorama, itd. ovo pitam jer ću stavit vanilla AOSP rom, a on ima stock android kameru koja je bazična da ne može bit bazičnija. |
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima nekej u toj Sense kameri. Meni su fotke uvijek bolje s njom (Desire HD). Vjerojatno je do frameworka i njihove dodatne obrade slike. Nemreš baš tak uspoređivat, pogledaj na playstore i traži kameru koju uspoređuješ s AOSP kamerom. Sense kamera nije "stock", zapravo i je, ali samo ako imaš HTC.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2193 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Stavi Camera Zoom Fx ili camera 360 |
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2196 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
imam jedan problemcic, mozda je to i normalno, neznam.. evo jedna slika http://i.imgur.com/pxsDy1l.png na njoj je recimo whatsapp, koji kad se klikne pokazuje da se koristio 2 minute, a ubiti koristio sam ga 40ak minuta, tako za još par aplikacija isto ispada da uopce ne koristim mobitel jer krivo prikazuje statse, neznam jel to android ili nexus 4 issue, anyone?
|
|
|
#2197 |
|
49%winner
|
Krivo čitaš statistiku. Whatsapp je tako mali potrošač da je njegov udio potrošnje u ovih 56min koliko ti je mob na bateriji svega 6%. Znači od 9% koliko si potrošio baterije, Whatsapp je mogao potrošiti niti 1% tog iznosa - sâm! To komotno možeš ignorirati. Drugo, CPU time nije mjerilo potrošnje baterije. Bitniji je keep awake time koji ti u slučaju Whatsappa isto iznosi vrlo malo ili nimalo. Od ovih 56min ekran ti je uzeo kao što kažeš 40ak min, a on je i po statistici i po praksi najveći gutač struje. Negdje u ovim temama sam pisao romane o ovoj statistici, a zaključak je da ljudi očekuju drukčiji prikaz ili krivo čitaju pravi prikaz stanja. tl;dr, skini betterbatterystats.
|
|
|
|
#2198 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
evo kako je kad se ode na whatsapp - http://i.imgur.com/IalAlHm.png donekle razumijem to što si napisao, no ako sam ja po whatsappu se dopisivao 30min, zasto ne pise 30 min nigdje ![]()
|
|
|
#2199 |
|
49%winner
|
Jer OS ne broji to vrijeme. Skini neki tool koji broji koliko je pojedini app bio u foregroundu, backgroundu, inactive modu (ako postoji, nemam preporuke)... Iskreno, te brojke mogu poslužiti čisto za tebe da vidiš koliko si koristio neki app. Potrošnju time ne možeš mjeriti niti povlačiti paralele jer u pozadini ti se npr. može vrtiti media skener i pojest 5% baterije u 5min, a ti si npr. tih 5-10min časkao s pičonima u whatsapp grupnom četu pa ćeš reći "hej, whatsapp mi je pojeo bateriju" Ali zato OS zabilježi CPU time i neke detalje o media skeneru, pa si ti ne moraš razbijati glavu time. Na kraju ni media skener ni whatsapp neće biti najveći potrošači nego ekran koji je tih 5-10min bio užgan. Dala bi se knjiga napisati o ovome ![]()
|
|
|
|
#2200 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
dala bi se itekako vidim ![]() dobro, bitno da nije neki ''problem'' ako je to normalno, tako je kako je, kuzim u sustini o cemu se radi, ali nemaju ti statsi onda smisla bas je ne prikazuju nista korisno, osim tih 2-3 minute koje je whatsapp koristio cpu
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2201 |
|
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Trebao bi preporuku neke navigacije, bez streamanja mapa, da ima glasovnu navigaciju i da je točna i pouzdana za HR. Volio bi i da lijepo izgleda na 720p ![]() Za sada naginjem prema Mireo Don't Panic zbog Zuhre i Pervana (xD), ali volio bi čuti vaša iskustva/preporuke iz prve ruke. Hvala. |
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iGO Primo radi kod mene bez problema već dugo. Imaš za njega karte lokalnih providera koje su nešto preciznije od defaultnih.
|
|
|
#2204 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Koristim Mireo i karta za HR je odlična. Jednom mi je strvorila problem dolje u dalmaciji, ali je bilo zbog nove ceste. Istu rutu poslao njima i oni s nadogradnjom riješili problem. Planiram još kupiti i BIH i meni dovoljno. Za BIH sam bio koristio Igo i 2 vrste mapi i sve su biloe loše, krive puteve pokazivale, slale me u nepoznato, doslovno katastrofa. E da, ima li netko ideju zašto mi Mireo u njihovom storu prikazuje cijene u Funtama, a ne eurima ili pak kunama? |
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
+1 za Mireo Radi na svim rezama, dobra je, Pervan mi je već malo naporan pošto sam prešao jedno 30 sati vožnje sa njime, ali još zna ubaciti neku dobru. ![]() iGO i Mireo koriste iste karte (TomTom) osim što na obje možeš kupiti i lokalne za istočnu europu koje su uvijek bolje i preciznije. Dobivaš sve nove nadogradnje karti, ali možeš promjeniti maksimalno 5 uređaja, barem su meni tako poslali email. Mireo je naša firma, ali koliko sam uočio, imaju otvorenu firmu u Londonu preko koje prodaju na marketu (HR developeri ne mogu prodavati aplikacije na marketu), zato je i cijena izražena u funtama. Bila je na akciji Mireo do nove godine. Kupio cijelu zapadnu i istočnu europu 31.12.2012 u 23:45 Mislim da je cijena bila oko 150kn ako se dobro sjećam. |
|
|
|
|
|
#2206 |
|
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Hvala na preporukama. To su 2 glasa za Mireo + moje naginjanje prema njima, tak da bum to uzeo. Sviđa mi se što je app besplatan, a samo se karta jednom plati nakon čega si miran. EDIT: Što se desi kad radim Hard Reset mobitela (to radim 2-3x godišnje), da li mi se te mape vežu na moj acc pa ih samo besplatno ponovno skinem ili...? Zadnje izmijenjeno od: Bartuc. 05.05.2013. u 12:59. |
|
|
|
|
|
#2207 |
|
49%winner
|
Hard resetam mob jednom mjesečno, sve šljaka. Karte se vežu za account, ako obrišeš karte i licence s kartice samo upališ app i skineš kupljene karte. Ma sve radi što se toga tiče.
|
|
|
|
#2209 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Imam problem kao na prošloj stranici, nestala mi je google play aplikacija. Uređaj je Samsung Galaxy Tab 2 7.0 i na njemu je CM 10.1. Probao sam je instalirati ponovo preko recoverya i brisat cache ali nikako da je vratim ![]() |
|
|
|
|
|
#2210 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
LG Optimus E400, imam problem instalirat aplikacije na njega. U pitanju su samo neke aplikacije. Cyanogenmod 9-20130324 Nisam instalirao google play i instaliram preko PC sa APK Installer-om v3.0. Također sam pokušao instalirat sa kartice na mobitelu i također nisam uspio (Apk Installer, Easy Installer). GPS Essentials, HAK aplikaciju, Open GPS Tracker 1.3.5 bilo je još nekih ali nisam upamtio. Nadopunim popis kad se sjetim. Uključena je opcija: Unknown sources: allow installation of non-market apps Andorid debugging Da li netko ima ideju šta bi moglo biti? Zadnje izmijenjeno od: bosanac. 05.05.2013. u 16:29. Razlog: Zbrkana slova. |
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
ja sam riješio problem tako što sam instalirao službeni software za mobitel te preko njega pokrenuo software update. probaj i ti, vjerujem da samsung ima isto nešto tako skriveno u svom software-u. |
|
|
|
|
|
#2213 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
zašto se chrome beta nemože naž preko play storea, niti preko stranice https://play.google.com/store tek kad u google ukucam chrome beta android, onda mi ga izbaci :S
|
|
|
#2215 |
|
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
|
|
|
|
|
#2216 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2218 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
|
|
|
#2220 |
|
Xulos :)
|
Neznam dal je bilo ali CUBIE MESSENGER, najjaca chat app ikad Doslovno mos sve preko nje, snimanje zvuka videa, shareanje zvuka videa slika, more smajlova, smajl packovi po zelji, meme faces, show ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|