|
![]() |
#2192 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Sookie je od starta iritantna. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2193 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Gledao SG-1 i vidim u 9 sezoni umjesto Jack O'Neilla (Richard Dean Anderson) ulogu preuzima Cameron Mitchell (Ben Browder) Kojem nikako ne pristaje ta uloga. Uloga mu je čisto preseravanje. Šteta što su tako izmjenom glumaca upropastili hajmo reći prosječan serijal. Natjerao sam sam sebe da pogledam dvije epizode i prekinuo i izbrisao 9 i 10 sezonu. SG-1: bi dobio po meni sa starom ekipom 3/5 Stargate: Atlantis mada je dosta komičan kao da je rađen za djecu do 15 godina 2/5 Stargate Universe: dobar zaplet, dobra radnja ima ima onu iskru u sebi. Polako upoznavanje likova i prikaz da svaka medalja ima dvije strane. Neshvaćeni genije i vječiti negativac Dr. Nicholas Rush (Robert Carlyle) i vječni sukob sa ostatkom posade naročito sa Colonel Everett Young (Louis Ferreira) koji također ima svoje bitke za prevlast sa Camile Wray (Ming-Na). Serija je recimo dosta realna nisu savršeni povremeno bježe da bi preživjeli. Serija mi se svidjela, samo da se još predomisle i da je završe jer je ostala nedorečena a ima još tonu materijala za nju ocjena 5/5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni ja baš skroz obrunuto. SG1 super, na to sam se nakačio i definitivno najbolja od svih. Sezona 9 i 10 su razvlačanje, ali kad se bilo teško oprostiti. Inače Cameron lik je ušao u seriju nakon što je gluman koji glumi Jack-a odustao i rekao da mu je to zadnja sezona. SG Atlantis mi je ok serija, lošija nego SG1 ali za jedno 3,5-4 sigurno. SG-U mi je bio totalno sranje sve do zadnjih X epizoda (nesjećam se sada koliko, ali recimo 5-6), totalna kopija BattleStar Galactice koja mi je išla neopisivo na živce sa svojim dramama i svega 1-2 epizode po sezoni gdje ima neke akcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Izgleda da se Two and a half men nastavlja bez Charlieja Sheena Baš me zanima kako će to biti, serija je bila hillarious, bar za mene ![]()
![]() |
![]() |
#2196 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() SG-1 je živa pišurija sa standardnom ekipom, zbilja sam se dobro nasmijao... Atlantis mi isto ima super ekipu (osim Teyle, ona je bila pomalo dosadnjikava), i super zajebanciju. To ni nisu serije gdje sve treba shvaćati ozbiljno itd. Što se točno dogodilo SG-U nemam pojma, ali kao što kažeš sve do zadnjih par epizoda kad se konačno nešto počelo događati, kad su malo smanjili dramu, kad su prestali s pjesmuljcima na kraju svake epizode itd. je bilo totalno trulo i pratio sam samo zato jer nema baš SF serija na izbor. Nego, pogledao sam prve dvije epizode Falling Skies. Taman kad sam pomislio, evo jedne OK SF serije, nije me se baš dojmila, previše podsjeća na Battle: LA i nekako imam osjećaj da neće dogurati dalje od 1. sezone...
![]() |
![]() |
#2197 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.deadline.com/2011/07/seco...falling-skies/ http://scifi.about.com/b/2011/07/11/...ond-season.htm
![]() |
![]() |
#2200 |
Premium
|
Falling skies meni prosjek od serije ima bolesnu gledanost, 6 milja ljudi po epizodi, nakon tri epizode odobrena je druga sezona, ljudima nikad dosta šore sa vanzemljanima. http://www.sfcentar.com/vijesti.php?id=1079 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledao prvi nastavak Thor and loki blood brothers. http://www.imdb.com/title/tt1922373/ Loše. Nemojte se ni truditi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Šta nisi gledao tu seriju? ![]()
![]() |
#2206 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#2207 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam počeo gledati Andromedu! Nije loša. ![]() Nisam se ni sjetio serije dok je niste spomenuli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
PRO
|
ma odlična serija. ![]() Dobar mi je kapetan Dylan Hunt i njegove zavodničke sposobnosti. Je li on prije glumija u onoj seriji Hercules ili mi se čini?
![]() |
#2209 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Guest
|
Andromeda je bila OK serija. Na žalost patila je od mnogih loših epizoda, ali generalna ideja je bila više nego oke. Sada mali recap. Novi Curb - Odličan. 1 i 4 epizoda tako, tako, ali 2 i 3 su bile pišaona! Svaka fakin ***ena čast. Nakon 9 sezona seinfelda evo, 8. sezona Curba i još uvijek je odličan! Larry David FTW. Falling Skies - Meni je serija osvježenje. Falilo je nekaj takvog na TV-u definitivno! Čeka se dvosatno finale u nedjelju! Weeds - Evo, nastavili su u odličnom ritmu prošle sezone. Nakon odlične 1, 2 i 3 sezone bile su katastrofalne 4. i 5. sezona da bi u 6. i sada 7. sve došlo opet na svoje mjesto. |
![]() |
![]() |
#2212 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
OK dokumentarac Through The Wormhole, Morgan Freeman-om, Objašnjava razne stvari; jedna najzanimljivija da smo mi svi dio jedne simulacije Sims 500.
![]() |
#2213 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Upravo pogledao prvu sezonu Falling Skies do kraja. Od početnog, skepticizma i negativnih mišljenja o seriji, pa čak i nakon odgledane prve 2-3 epizode i dalje sam mislio da će serija pasti u zaborav. Negdje oko sredine sezone sam se "navukao", a svakom novom epizodom postajala je sve bolja... Kad će druga sezona, zna netko? ![]()
![]() |
#2214 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nelos je falling skies ali mrzim kad su tako naivni ono... al u kronicnom nedostatku sf serija ovo je i vise nego dobro.
![]() |
#2216 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Breaking Bad rastura u 4 sezoni, svaka epizoda je sve bolja i bolja ![]() Il san pak ja subjektivan u ocjeni pošto ih nestrpljivo čekam svako 7 dana, za razliku od ovih prije epizoda koja san pogleda odjednom ![]()
![]() |
#2217 |
Guest
|
Serija je odlično nastavila ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 | ||
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2220 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Gluposti pišete... Jedna jedina i najbolja serija je The Wire. Sve ostalo su serijice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|