|
![]() |
#2192 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.04.2016. u 22:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2197 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2202 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Sisoje, Deda drzi predavanja u porecu, u subotu bum u miru uz kavicu ti spljuval ostale fotke, a mozda stavim i koju svoju da se mene spljuje :-)
![]() |
#2206 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#2209 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() I btw nije trava nego mlada pšenica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
The mighty pirate
|
Razmisli o tome što ti je glavni subjekt. Mlada pšenica ili nešto drugo. Kad imaš hijerarhiju, onda je i fotka jasnija. Ovako, zbog dominacije te pšenice dolje, prva mi upada u oči i tražim nešto zanimljivo u njoj, a nema ničega. Da je neki predmet u toj pšenici, ovakav rez bi bio idealan. ************ Nego, iz Sonya mi je stigao RX10II na test Napravio sam fotke iz ruke na 24/35/50/85/135/200mm na f/5.6, ISO 100 Uploadao RAW, pa pogledajte i komentirajte. Dakle, 1" senzor i 24-200mm f/2.8 objektiv https://onedrive.live.com/redir?resi...t=folder%2cARW
![]() |
#2213 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nego ima li neko neki prijedlog ne kako skupe "shoulder" torbice za RX100 M3? Ove Think tank su mi nekako skupe a na googlu se gubim između mora torbica.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
The mighty pirate
|
Što znači "ne tako skupe" Meni se originalna najviše sviđa, a donji dio ostaje cijelo vrijeme na aparatu i štiti ga. U stilu starih analognih aparata http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._case_for.html
![]() |
#2215 |
Premium
|
Pa do 200ak kn, ipak necu previse koristiti torbicu buduci da je vecinu vremena aparat ili u đepu ili u ruci, jedino kad idem negdje.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Premium
|
Buduci da mi je ovo prvi aparat nakon mobitela, nit sam se ikad susretao sa DSLR-ovima i sličnim ja sam super zadovoljan, sto je i očekivano jel. Bar za to cijenu aparata. Čak nemam nikog ni da me nauči funkcijama aparata tako da sve sto sam dosad naučio je preko youtuba. Evo uploadao sam neki album, sve je slikano sa automatskim modom. (na poslu sam pa su slike skinute ga google photosa, tamo se auto. uploadaju, ali smanjena je kvaliteta) EDIT: Nasao sam i torbicu koja mi pase i po izgledu i po cijeni. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() deda's back in town ![]() kavica, slikal za nesspreso. ![]() ![]() micek... ![]() steta kaj si mu vuha odrezal ![]() neko mu je moral reci ![]() Citiraj:
![]() mravac previse betona i onda grand finale nije u fokusu ![]() ![]() riba, cak lose i dokumentaristicki, kaj je rep prevec zagorel? ![]() ![]() ![]() most, nelose, steta za sjenu i onaj stup desno, ja bi spustil kadar da "svjecice" drugog mosta dodu na gelender, ali to sam ja ![]() zakaj nisi vuha del u kadar? fora je izricaj lica, ali imho ocajnicki fale vuha ![]() rep si cviknul i onda imas vise prostora na desnu stranu, a cucek gleda blago u levo ![]() super, svidja mi se full unatoc psenici na izvoz (ova deca iz grada nemaju pojma kak zgleda mlada psenica) ![]() ![]() ![]() ![]() tak je i prihvacat kritiku (osim ako nije bezvezna) i ucit iz dana u dan, ja se bavim laganini fotografijom 20 let i otvoreno kazem da pojma nemam i uvek sam spreman na kritiku da naucim nekaj novo... eto more pljuvacnica na moje fotke gore, a morti stavim jos koju posle ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2220 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|