|
![]() |
#22022 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Dok vozi je strava Ali...sparkiraš ju na suncu.... i double dare you da uđeš u taj auto nakon jedno 3 sata stajanja na suncu ![]() Iz iskustva govorim, da ne bi bilo + nekakav oblik samozapaljenja u vožnji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22023 | ||||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Veliko porezno opterećenje nigdje nije urodilo plodom, a oni koji ga zagovaraju su samo jalni na one koji rade da nešto i imaju. Kod nas su porezi na aute i sada puno veći nego u hrpi EU zemalja - kad malo pogledaš cijene različitih većih proizvođača u hrpi zemalja, vidjet ćeš da koreliraju sa time koliko je usrana situacija u pojedinoj zemlji. Tamo gdje je auto skuplji, ekonomija je katastrofa ili pred kolapsom. Citiraj:
Citiraj:
![]() Nije ni približno način da se izađe iz krize. Citiraj:
Prije par mjeseci vidimo na Slavonskoj ganc novu Ladu Nivu usred zime. Odjednom ogroman prasak, hrpu dima oko Lade, a iz nje ko sumanut istrčava čovjek mokar od glave do pete i dimi se iz njega. Mora da je bio presretan sa novom kupnjom. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22024 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Pretpostavljam da je ovo pitanje bilo za mene i Ibizu FR. Još moram vidjeti koliko će piti po gradu. Ali vjerujem da će to biti 7,5-8l. Ostalo mi je pola tanka od zadnjeg puta, a picio sam AC pa ću idući put tankati do vrha i voziti ugl. po gradu pa ću vidjeti, jer i mene silno zanima.
![]() |
#22025 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Hr - 25k €, Finska - 27,4k € Švedska - 28,4k € UK - 29k € Norveška - 38k € Uh, sva sreća da nisam otišao u Norvešku, propast im je neminovna. ![]() Luksuz je uvijek koštao i koštat će, ali slažem se da ne treba koštati više ![]() I sad zanimljiv twist... Turska - 25 k €. @ 1v@n: čim se bavi Turčin koji ti je pričao svoje žalopojke? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22027 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Prije par dana sam bio u Rimu, kraj apartmana je bio salon sa FCA vozilima i imali su dane otvorenih vrata. Giulia je prefina, i interijer i eksterijer, definitivno je želim za sljedeći auto. ![]() ![]() .. a mojih 185cm se ugodno osjećalo u ovoj škatulici ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 01.06.2016. u 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22028 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#22029 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22030 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Vjeruj, nimalo nije jeftin u Hrvatskoj. @sisa sve pet!
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22031 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Zato jer se porezna opterećenja drugačije formiraju, prema mogućnostima stanovništva i troškovima države. Da dignu toliko nitko ih ne bi kupovao.
![]() |
![]() |
#22033 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22034 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22037 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma....susjed, iz južnih krajeva, preko granice ![]() Kupim ja auto, dolazi on do mene sa komentarom: "A lijep je lijep je" I digne nos i onak ponosno kaže: "A u mene je Passat." ![]() Eno ga već neko vrijeme stoji parkiran sa dignutom haubom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22038 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22039 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
A ima i onih što im auto proizvodi gorivo kad ga vozi. Ili su mi najjači kad uzmu limuzinu sa 1.0 ili 1.2 turbibenzincem i onda se hvale kako im malo troši. A kad se voziš , bojiš se upaliti klimu kad ideš uz brijeg. A tek kad voziš 4 osobe. E tu zabava počinje. Pretjecanje nećeg bržeg od traktora istiskuje proceduru sličnu kao kod lansiranja satelita XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#22040 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Jesa li već negdje spomenuo te mlince za kavu? ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22044 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
A meni žena u stari 1.2 Clio utrpa punicu, djecu, količinu stvari koje odjednom ne stanu u Arenu centar i odveze se na more... ![]()
![]() |
![]() |
#22046 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Čudno kak ti punica ne zapne na prvom usponu, jer po ovim pričama, to je SF. ![]() Burmuz - ograničenje u HR je 130kmh, stoga svaki auto ide kako spada. Uostalom, "ide kako spada je toliko subjektivno". Ja sam prvi koji bih htio auto koji ima 300KS, troši 2L, a da me osiguranje, tehnički i održavanje ne košta ništa. Ali nije to baš tako. Kupio sam kola na keš i vjeruj mi da mi je prestizanje bilo zadnje na pameti ![]() Po gradu bih radije 1.2 iz Fabije nego 1.6 iz Megana. Troši 1.5L manje, a dovede me isto. I na more sam išao i sa jednim i sa drugim - isto me doveo, čak i u isto vrijeme. Megane je bolji, ali ne toliko da bi sad Fabija bila kramp koji nemre dalje od 20km.
![]() |
#22048 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#22049 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#22050 |