|
![]() |
#21991 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
U nedjelju na Doma-i bio Zodiac. Kakav maestralan film. http://www.imdb.com/title/tt0443706/?ref_=fn_al_tt_1 A svaki glumac koji se pojavi, poznat... Preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#21992 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
ocjena: bliže 9 nego 8. jako blizu 9. e moj gabre.. nikad od tebe kanađanin ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21994 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I još nisi link stavio ![]() Enivej, moram danas pogledati taj film, vjerujem da ću se složiti s Gabreom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21995 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
To je Amerika, nasilje je uvijek moguće ili bolje reći nikad nije isključeno. Recentni događaji to potvrđuju.
![]() |
![]() |
#21996 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma malo su pretjerali, malo naivno sve skupa. Još jedan u nizu filmova, gdje krenu sa ozbiljnom i teško temom, i pretvore u neku polusprdacinu gdje se izvorna priča filma izgubila... Kao da gledam dva različita filma u istom filmu... Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#21997 |
Premium
|
Pogledao i ja Three Billboards Outside Ebbing, Missouri i iskreno ostao sam razočaran. Slažem se s kolegom Gabreom, kada je krenuo film sam očekivao da će se držati teme i da će se u tom smjeru razvijati film. Otišlo u sasvim drugom smjeru i nije mi se svidjelo. Ni meni ni ženi. Ne znam čemu tolika hajka oko tog filma (osim glume), meni osobno ispod prosjeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21998 |
Premium
|
nekome sjeo, nekome nije, idemo dalje. ni prvi ni zadnji. ili se to meni čini da... ...fali vam dunkirk. priznajte. ajmo. spit it out. btw The Disaster Artist (2017) R | 1h 44min | Biography, Comedy, Drama | 8 December 2017 (USA) IMDB: 7.7 james franco kao redatelj i glavni glumac se stvarno potrudio oko ovog filma. s obzirom koja je tema jako je teško bilo pobjeći od nekih stvari tako da na kraju mi je film za relativno visoku ocjenu. gluma od j. franca je za još višu ocjenu i mislim da je čak i zbog toga film dobio na popularnosti koju ima. moja ocjena: 7.5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22000 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
mildred rula jebote, nemoš reć da nije luda ko kurec
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22001 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zaobići "Prema istinitoj priči" od Polanskog... Ono kad te fan njegovog lika i djela nagovori s "to je Polanski, mora biti odlično", da bi kasnije izjavila "mislim da je bolje da se napokon preda u zatvor u US". Eto, toliko loše. Ova ocjena na Imdb-u je samo 4 iznad realnog. Nikad nisam vidio više ljudi s WTF pogledom nakon nekog filma u kinu. Probavljivo je jedino ako imate fetiš na psihopatsku facu Eve Green.
![]() |
#22002 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Game Night, izvstan, cerekali smo se cilo vrime. Definitivno jedna od najboljih komedija zadnjih godina.
![]() |
#22003 |
Premium
|
čini se i više nego ok. definitivno ide na popis filmova kada se više nas skupi pa onda daj pogodi sve ukuse. ovaj ima sve ovako na oko. back on topic Breathe (2017) PG-13 | 1h 58min | Biography, Drama, Romance | 21 December 2017 (Croatia) nisam majke mi. cura me nagovorila na ovo. ispao čist ok filmić. romantični dio nije toliko uvjerljiv koliko dramski odnosno biografski dio. da nije pola sata predgačak da bi 7/10, ovako 6.5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22004 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22005 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22006 |
Premium
|
pokušavam izbjeći taj film pod svaku cijenu. jednostavno mi se neda, ali ako budu svi rekli da je dobar .... što se mora nije teško. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22007 |
Premium
|
Pogledao i ja jucer tri plakata izvan grada, odlican film ![]() Dunkirk Get out Three Billboards Outside Ebbing, Missouri znaci ostali su jos... Call Me by Your Name” “Darkest Hour” “Lady Bird” “Phantom Thread” “The Post” “The Shape of Water” pogledao sam najave svih tih nominiranih i jedino kaj me zanima je the shape of water i darkest hour, ovo ostalo meh... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22008 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Get Out ako niste pogledali, pogledajte, OBAVEZNO! Nevjerujem da mi je tako dobar film stajao mjesecima na hardu ne pogledan. http://www.imdb.com/title/tt5052448/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22009 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kasniš preko godine dana ![]() Ali da, fantastičan film. I ako sada holivud mora igrati na kartu političke korektnosti i ići na ruku afroamerikancima, ne moraju izmišljati toplu vodu jer je ovaj film zaslužio koji kipić... prije nego Dunkerkčina ili Šejp of voter recimo, IMHO. Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#22010 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Meni nije fantastičan, ali mi je dobar... Dosta dugo kreiraju radnju, sporo ide i onda se jakooo brzo rasplete.
![]() |
#22012 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22017 |
Premium
|
moderna bajka za odrasle. meni odličan. osobno ne vjerujem da bi vještica živjela u kući od slatkiša koja bi izdržala preko ljeta btw, ali nećemo sad razapet braću grimm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22018 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22019 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Crveni Vrabac - žali bože vrimena utrošenog J. Law opet pokazuje kako ima uži karakterni raspon od Schwarzeneggera. Obična Proamerička/Antiruska propaganda. Gluplji "špijunski" film nisam dugo gleda - njih dvoje glavnih likova su valjda najbezvezniji špijuni ikad što ne bi bija problem da se radi o nekom nastavku Austin Powersa, ali nažalost to nije slučaj. ![]() Film nema veze s trailerom - izbjegavati u širokom luku.
![]() |
#22020 |
Premium
|
napokon izvukao get out koji stoji na hardu identično kao i praj postova prije mog stoga nema linka. 7/10 dao bi više, ali neke stvari nisu uvjerljive čak i ako izuzmem SF dio. trenutačno gledam španjolski contratiempo - klasika kod talijana i španjolaca kaj se tiče te vrste filma. uvijek dobro zapetljaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|