|
![]() |
#2161 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
@vservera Nisam mislio nikoga uvrijediti, pa zašto postoje teme Top10 3dmark06 i 3dmark06 rezultati ? Zato što svaki rezultat koji je postan može biti u 3dmark06 rezultati temi, dok oni koji u Top10 spadaju budu u toj pripadajućoj temi. Pa je nepotrebno stavljati rezultate u toj temi ako ne spadaju tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Nekom bude toplo u srcu kad bude prvi u kategoriji 2900gt, 8800gts 320/640, 6800gt, 7900gs volt modded ![]() ![]() @kasko: kako ne, pogledaj top10 3dmark06 temu, postoje kategorije od ATI x800 do 5870, isto tako od nvidie 6600 sve do gtx295
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 22.12.2009. u 21:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2164 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
slobodno i mene spomeneš ![]() ![]() neće mi kruna pasti sa glave ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Premium
|
evo dvije zanimljive situacije pokusaj malo veceg bclk-a, ne zeli proci 3dmark na 215 sto got da mu radim ![]() ![]() Dalje od ovoga nisam smio, proc mi se skuhao pod ovim ocajnim crosairom, a nije mi se bas dalo smrzavati na prozoru ili terasi vani. Uostalom temp je ionako u plusu tako da se ne isplati, al cim opet osvane neki lijepi minus eto me vani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |||
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nije mi bila namjera nikoga prozivati. Svi koji rade krivo znaju da rade krivo. I to je to. Ti si očito iz Magaraca počeo slijediti trend postanja na dnevnoj bazi i to je to ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Budem sad dodao par pod-pravila u neke liste, pa obratite pažnju na to prilikom postanja. Lp ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pazi da nova pravila ne dovedu ovu temu na 3 posta u 1 mj. Osim ak ti to nije u interesu. U više od mj.i i pol imaš 10 mojih postova od kojih su 5 duplih,4 editirana(moji pokušaji da smajim broj) i svi u razmaku večem od tri dana osim 22.11 i 1 i 31.10.s obzirom na tri setupa to je sve samo ne puno,a najmanje svakodnevno i trendovsko . Sve u svemu grafe su dale max na zraku tak da je ta priča gotova i mene na toj temi nema do nvidie (možda još jedan s 5850) i ![]() Čisto da se zna nači max takt gpua i vrma i najbržu kombinaciju ta dva na 5800 seriji je test živaca i iza večine tih rezova je puno sati živciranja u CFu Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.12.2009. u 19:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2172 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
A šta je bio problem na ovoj temi, gdje je dopuštena i rasprava (šta je meni, btw interesantije od suhoparnog postanja slika i brojeva) gurat kartice dokle idu, zajebavat se s ljudima tu, pokupit koji savjet, koje "bravo" blabla, te onda kad stigneš do maksimuma taj zadnji skor postat na Top temu, dakle temu koja služi za max postignuti rezultat? ![]() Pa ja san na ovoj temi ostavio preko 10 postova gurajući svoju 3850 radeći updejtove svako par dana i onda kad sam udario u zid par puta, a da se nisan makao o max rezultata, sam lijepo taj max skor postao na glavnu temu i svi sretni i zadovoljni... A ne kad vidim ekipu da krene na glavnu temu sa 15000 recimo, a onda u tjedan dana posta 10 rezultata i završi na 21000 ![]() Ma uostalom, meni ni iz džepa ni u džep, samo mi neke stavri nisu baš jasne pa mi đava ne da mira da ne prokomentiran....
![]() |
#2173 | |
.
|
Citiraj:
@Magarac - pravila ću uvrstiti tokom dana, i ne budu ovom temom pale u zaborav. Da su ih se pravilno (bolje rečeno, slijedeći zdrav razum) slijedila ne bi se niti trebalo posebno napominjati, kao što se sad to radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
.
|
To je zvijer od grafe, ima još dosta iz nje za izvući. Poigraj se sa (softverskim) dizanjem napona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
a nece mi preko overdrivea ostaviti taktove,uvijek ih vrati... preko kojeg software mogu dizati napone? s obzirom da je gore zalamn vf700 bas sam razmisljao da ju iscijedim kako treba... proc nisam htio toliko iscijedit ide on i stabilno na 3.8...ipak se radi o x1950xt |
![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
.
|
Clockaj sa starim ATiToolom v0.26 ili sa ATI Tray Toolsima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
@ shaka111 : grafa ne može više? Jesi li probao sa msi afterburner programom? Inače, tko bi rekao da je sapphire tako dobar za otključavanje....negdje sam pročitao da im je fx verzija kopija dfi- ploče, da su je radili u suradnji sa dfi. U svakom slučaju, vrhunski rez |
![]() |
![]() |
![]() |
#2180 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
to je ionako vec OC verzija grafe...hocu isprobati cu ovaj msi afterburner,neznam sto me koci kada je na 920/1200 onda mi se pojavljuju artefakti tipa zvijezdica i krugova... neznam dali je memorija previsoka ili jezgra,a proc ide na ploci 3.9,ali neznatno vise bodova donosi a ovako na 3.7 ga drzim stalno... mislis da bi mogao preko 17k? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
.
|
Ako su raznorazni artefakti onda je memorija, a ako su smrzavanja onda je čip. Najčešće je tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Brat od Đon Vejna
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 24.12.2009. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |