|
![]() |
#2161 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#2162 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Slabo pomoći od čovjeka koji ima 11 pobjeda u 726 utrka i nekim slučajem naslov prvaka ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2163 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Da okrenemo pilu naopako,rečeno je bilo da onaj koji ima poziciju ima pravo da se brani (Fetlo Singapur-genijalan potez).Sad je Stroll naprijed. ![]() A sve to u in-lap-u. ![]()
![]() |
#2164 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Stroll je kriv ali nije strašno. Nije bilo namjere. Stroll nije skrenuo u Vettela, samo je htio produžiti ravno u lijevom zavoju. Ovo se više neće dogoditi ni jednom ni drugom. |
![]() |
![]() |
#2166 |
Antimićanin
|
Jedna od gluposti gdje su oboje krivi. Iako sam prvotno bio uvjeren da je isključivo Stroll kriv. No, oba imaju svoj obol u tome. Ovaj je išao ravno u zavoju, ovaj je doletio ko sivonja, vjerojatno isfrustriran zbog usranog vikenda i eto. No dobro, na kraju ništa se nije dogodilo. Nakon utrke je bilo, svi živi i zdravi i nema mehaničkih oštećenja getribe. Idemo u Japan sutra. Navodno kiša. |
![]() |
![]() |
#2167 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
cini se da stroll ima jednaku udaljenost od ruba-pasice prije ulaska u zavoj i u trenutku kontakta, a vettel je taj koje je isao nepotrebno rezati zavoj u kojem se ispred njega nalazi bolid, ima bolju preglednost....blesav potez po meni vettel je ispao krelac ko i na onom startu utrku prije, sto ocekuje da mu se svi maknu s puta...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 05.10.2017. u 20:55. |
![]() |
![]() |
#2168 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
aj ti operi naocale pa pogledaj ponovo jer je ocigledno da se poceo osjetno udaljavati od zavoja prema van (100% u namjeri da pobere gume s ceste), a ako si ikad vozio auto, onda valjda shvacas kako se vozi kroz zavoj. nije pazio. no big deal. vettel je imao fantastican vikend. Je sranje sto je morao krenuti sa zacelja, ali je odvezao fantasticnu trku. A i nakon trke se to vidjelo na njemu. Nije se naganjao toliko i toliko pretjecao u valjda 3 godine ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Premium
|
ne nosim naocale vid mi je ajnz A, a motor/auto vozim 16-17god, bez iakvog kaznenog boda ili sudara ili bilo sto takvog, a bome namjenjao sam se guma i kocionih plocica pogotovo u mlađim danima...da znam kako se voze motorna vozila ![]() ugl poanta je da je vettel osjetno više promjenio putanju od strolla, stroll je uvrh glave pol metra udaljeniji od pasice nego na ulasku u zavoj(i to sam vjerojatno puno rekao) vettel neusporedivo više promjenio putanju, ali sve je to enbitno, vettel odostraga ima 5x bolji pregled, nema nikave potrebe ici toliko rezati zavoj, ako mi ovdje znamo za skupljanje guma, želiš li zapravo reci da je vettl glup i da on za to nezna ![]()
#2170 |
Lika u mom srcu
|
u pravu si moram se editirati, i sad ako i nakon ove snimke nija jasno koliko je Stroll napustio putanju i krenuo naglo prema van onda ne znam https://www.youtube.com/watch?v=-Yf-FskAEmk Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 05.10.2017. u 21:29. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2172 |
Lika u mom srcu
|
ne srdim se, meni bi bilo svejedno da je ovdje bio hamilton i grosjean. nije fer kriviti vettela ovdje. niti bilo koga tkoje bio s vanjske strane, mogao je biti bilo tko. Dobra skola Strollu da ubuduce prati cestu. stroll jednostavno nije pratio situaciju iza sebe i nije vidio ovoga po vanjskoj strani i krenuo van kupit gume. zadnja snimka to vrlo jasno pokazuje. |
![]() |
![]() |
#2173 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel ti prvi put gledaš F1 ili što? Otkad ja znam za sebe i F1, nakon završetka utrke, SVI idu vanjskim dijelom staze i skupljaju ostatke gume, SVI voze polako i ako obilaze, obilaze pažljivo...samo postoji jedan genije koji ne može (ne želi) uključiti mozak i obići pažljivo bolid ispod sebe, nego usred zavoja uletava u škare. Nema Stroll puno krugova u F1 iza sebe, ali nitko ne bi očekivao ovakav kamikaza potez iza leđa nakon kraja utrke. Kad si se već prometa dotaknuo, uvijek je kriv onaj iza...Stroll u ovoj situaciji ni ne mora gledati što mu netko radi iza leđa. Na onom iza je da procijeni situaciju. Profesionalni vozači su, halo... Kužim da je Stroll ima hejtere jer mu je stari kupio mjesto u F1, ali daj bar malo objektivnosti. Kriva su obojica, ali dajem 70% krivice Vettelu.
#2174 |
Lika u mom srcu
|
cek cek cek cek cek. uvijek kriv ovaj iza?! pa jel ti shvacas da je ovdje Stroll PROMIJENIO PUTANJU i "prestrojio" se u vettela??? pa valjda znas da u prometu onaj koji mijenja smjer mora provjeriti da li je sigurno izvesti tu radnju i da ako netko je tamo da ga propusti, iako je taj mozda u prekrsaju. i nemoj mi te fore prodavati ko Vorda da ne volimo hamiltona da je crnac, pa sad ne volimo strolla jer mu tata kupio mjesto. meni je decko sasvim na mjestu, ne namece se, nije arogantan, vozi pristojno. Ali je ovdje pogrijesio definitivno. |
![]() |
![]() |
#2175 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I mozemo se mi tu sad raspravljati jel stroll 40 ili 60cm a vettel 1 ili 2 m, ali poanta ostaje da vettel uopce nije trebao prestizati, dalje ti je sve ivan napisao
![]() |
#2176 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Nije ti ovo Slavonska avenija, nema crta. I da je branio poziciju za što nema potrebe jer je utrka gotova, opet je Vettel kriv. Iz tog tvog videa se jasno vidi da je mogao komotno pričekati i proći po unutarnjoj strani, da je htio, ako mu se već žuri. Što je htio napraviti, da je morao 2 bolida prebrzo (i preblizu) zaobilaziti po vanjskoj strani, očito samo on zna. Tu se tek jasno vidi da ga Stroll nikako nije mogao vidjeti od ovog bolida s kojeg je snimka. Pogledaj ovo onoliko puta dok ti ne bude jasno da ovdje nema nikakve namjere, skretanja ni "prestrojavanja". Gledaj kacigu i smjer u kojem gleda, gledaj ruke i gledaj volan...pažljivo. Sad opet, i onda još nekoliko puta. Zapitaj se odmah i zašto van nije puštena snimka s Vettelovog bolida u tim trenucima ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 05.10.2017. u 22:57. |
|
![]() |
![]() |
#2177 |
Lika u mom srcu
|
sve mi je jasno. pisemo se za vikend. samo se nedam da se necu s vama sresti u prometu ako vam je takva promjena smjera bez provjere normalna. To sto je kraj trke ne znaci da nema vise bolida na stazi. I dopusteno im je voziti se brze ili sporije, i zaobilaziti. brzo ili sporo. vettel je isao po vanjskoj strani zavoja i usao u zavoj normalnom putanjom kojom bi i usao jer je vidio strola kako se drzi unutarnje strane zavoja i vozi jako sporo. No stroll je krenuo sa namjerom pustiti bolid siroko, (sto se vrlo ocigledno vidi sa kamere s nosa bolida iza strolla, koji je nastavio u istom smjeru kuda je strol trebao nastaviti) Tu je mogao biti bilo tko jer NEMA ZABRANE zaobilazenja bolida nakon kraja trke. a moram se nasmijati na ovo nema crta EOD s moje strane. |
![]() |
![]() |
#2178 |
The mighty pirate
|
Opet on o prometu... Daj shvati da je ovo motorsport. Da nije možda sva 4 žmigavca još trebao upaliti i okrenuti glavu da mrtvi kut provjeri? Evo, iskopao sam i video s Vettelovog bolida, gledaj njegove pokrete i reci je li takvo ulaženje u zavoj i obilaženje normalno za situaciju nakon završetka utrke i jesi li (ako gledaš F1 dulje od 7 dana) ikad vidio ovakvo ili slično zaobilaženje u tim trenucima? Prvo drži razmak i istu brzinu, onda odjednom dodaje gas, kreće u preticanje i zatvara zavoj. Ako i dalje imaš isto mišljenje, nemam više što dodati. EOD
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 05.10.2017. u 23:09. |
![]() |
![]() |
#2179 |
Premium
|
ti si fakat zabrijao, pa daj samo usporedi snimku od askija di se vide kutevi na volanu strolla sa ovom snimkom od ivana di se vide kutevi na volanu vettla ![]() a ove fore spustanja nekome sa real life prometom su ti dno, pa prvo sto sam pomislio da si neki klinac, onda sam vidio na profilu da imas 37 g, geez
#2184 |
Antimićanin
|
Ovaj vikend navijam za pobjedu Vettela. Ako već ne bude pobjeda, barem da nekako smanji bodovni zaostatak. Moramo imati triler do kraja. Ebeš super sezonu do sada ako 4 utrke do kraja bude praktično gotovo... |
![]() |
![]() |
#2186 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
#2187 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Moramo jos vidjeti odlucujuci Q3. Ali mislim da ovo uzima Hamilton. Za Ferrari me jedino brine sto je Vettel na SS tek nesto bio brzi od Bottasa na softu... Bottasa i Kimija sprcilo da startaju na softu. Racunaju da s jednim od ta dva eventualno blokiraju na startu dvojicu kandidata za naslov. Kako je samo lijepo vidjeti veliku Schumacherovu zastavu u prvom planu kad prikazu pocetak S zavoja ![]() Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 07.10.2017. u 08:56. |
![]() |
![]() |
#2188 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma Mercedes je i dalje bar 0.5s brži bolid. Imaju problema samo sa gumama. Vjerujem da je ove godine samo Pirelli kočio mercedes. A i dodatnu razliku pravi Hamilton. Hamilton danas odličan. Vrhunski krug. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 07.10.2017. u 10:01. |
![]() |
![]() |
#2189 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#2190 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Vettel starta 2. zbog kazne za Bottasa, Bottas 6. , Kimi 10. Sutra predviđam da će neko udarit Kimija u prvom krugu. Palmer objavio na instagramu da mu je sutra zadnja utrka. Zadnje izmijenjeno od: draksa. 07.10.2017. u 13:10. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|