|
![]() |
#2161 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Ovo i je sa odličnim igračima sa PCEX-a ![]() I ne znači da sam ohoho bolji od njih, nego da mi se jednostavno posrećilo. Ima boljih i lošijih igrača, ali u 10 ponavljanja iste mape teško da ćeš svaki put izvući isti krajnji score. U tome i je poanta multiplayer gaminga što nikad ne znaš kako će završit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da je moj stav po pitanju čitanja jasan. Drugo dečki svi koji znate da ljudi koji igraju sa vama čitaju nema puno vajde prije PB-a ali ako se možete nositi sa njima kad čitaju zamislite kaj bute radili kad izađe PB ![]() A sad malo objašnjennjje: aimbot - imaih više vrsta ili bolje rečeno više nivoa namještanja - po visini dakle headshoot uvijek ili niže uvijek ili manje preciznosti ili svaki metak je kill čak i iza igrača ![]() Tu još dolazi crossair konstantno u smjeru pucanja bez obzira na kretanje. Pa wallhack - možeš se ti skrivati di hočeš a jebač te vidi prko cijele mape dakle vidi kroz zidove. NO FOG funkcija skida prašinu i dim od dimnih bombi. Pa imamo bojice ilitiga jedna ekipa je jedne florescentne boje druga ekipa druge - recimo kričavo zeleni i kričavo crveni. Pa klasične fore god mode, no clip itd. itd. itd. Naglašavam da se sve ovo može namještati tokom igre pa ako slučajno neko postane sumljiv može malo smanjit doživljaj. Jako je poučno pratit ljude kao spectator malo duže. I da dobro je pogledat killcam gdje ima - jednom sam htio napasti tipa da čita jer sam bio usred dima a on me skine vrlo precizno - kad sam pogledao killcam ustvari sam bio pri kraju dima i moja silueta se jasno vidjela. ![]() Za kraj ovo sve možete nači po stranicama klanova , raznim forumima i tak dalje di ljudi kao što sam prije pričao Hrconji prosipaju žuč jer nije još izašao PB. Obečanje Activisiona/Infinity Warda je ubrzo početkom 2006 ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2163 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemam pojma...pokazo nam je to jedan deran na LANu... Uglavnom, kreše sa sniperom kao iz tokareva ili gewehre i svaki put čuješ 2 metka ako bolje slušaš, poput refleksije. A koliko sam uspio zaključit, drugi metak je navođen softverom. Imaš na codplanet snimljen demo s kilom koji dere 20 hedšotova zaredom kroz grmlje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2165 |
Premium
|
Ovo sa dimom što MisterM navodi je istina. Uistinu se lijepo vidi silueta katkad. Čak sam jedno vrijeme brijao da je to još bolje vidljivo na nVidia karticama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |
Premium
|
Citiraj:
mp_aim To je mapa, nema krajolika, nema kuća, zgrada...ništa. Samo obična arena sa naslaganim kutijama i čistinom između. Savršeno za okršaje 1 na 1, dok je već 3 igrača previše za dm jer treći stalno ima priliku kempat na spawn pointu. Imaš kutije za sakrit se nakratko, i za podršku, i čistinu za obračune thompsonima i uletavanje u neprijateljsku bazu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ebemu pasa...zaboravio sam sta sam mislio napisati... Sjetio se ![]() Ma ajd dobro, koristis cheat, ali kako onda mozes dopustit da te ubiju? Kad vec cheatas chetaj da valja ili nemoj nikako ![]() Ja sam se vratio CoD1 dok ne izadje patch o PB za CoD2... iako ponekad zaigram i CoD2, pa pocnem igrat, skuzim da je igra neoptimizirana do bola, puna chitera, one blesave dimne bombe i shotgani su najdebilnije stvari u CoD2. Ubiju zelju za igranjem... ![]()
![]() |
#2169 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo bas citam kako zeljno ocekujete punkbuster no nazalost to je smece barem za AA kako je god izlazio novi punkbuster tako su izlazili novi bot-ovi a sad su neke sheme s lockanjem fileova pa ga punkbuster nemre ni skenirat. kad copim nekoga da vara odma mijenjam server, kad ono isti qurac. Citera ce uvijek biti i nemres im nis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2171 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() potpuno se slazem sa MM ovaj put,a i vec mi je pun k...c da me neki cheater ismijava ,kao evo Mitzeka musterije...konkretno mi se zgadil gust igranja i druzenja sa ekipom , kad sam vidil da svako malo neki slinavac pokrene kakav mod i zeze ko mutav.. pa dobro kakvo smo mi to drustvo postalo,di covjek covjeku oko kopa ,samo da ispadne bolji,jaci neznam kaj..daavno prije, nije bilo PiCeka,pa smo se s Belom zabavljali..ak bi samo neko i pomislil na varanje, bil je skoksan,zbubetan i proklamiran!! pa da vidim te opet braco jel bus muljal. a danas,je "oni" su varali pa sam i ja probal, pa sam zaboravil to iskljucit ,al samo za slikanje je bilo, nisam muljal... ![]() ![]() ![]() znate kaj? imam prek 4 bane i dosad nisam pravio razlike u nasem ,virtualnom svijetu,al sad mi vise nije nekak drago uopce gledati i citati o kvarezi koja se i tu uvukla ..te prodajem skart robu,te varam na igrama..kaj je sljedece??? mislim.....postajemo slika i prilika stanja svekolikog raspada ,kojeg nam je dosta u stvarnom zivotu,sad i tu nije nista bolje...baah,jadno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2172 |
PizzoZder
|
Tako je mitzek, mi starci polako ucimo, a ovi "takozvani igraci" se sluze raznoraznim pederskim forama. Ko zna, valjda svrsavaju od ovih skrinsotova na kojima su najbolji. Ja Tarzan on cita ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
osobno smatram da ovi koji koriste tag nashe sekte,pce, ne varaju, a za ove ostale koji se smucaju po serverima na kojima mi igramo, me chisto zaboli. ako im je to ghust, onda neka uzhivaju, ali na taj nachin nikad igracha od njih. no, dotle chu ih ja i dalje uredno sa gushtom skidati raznoraznim oruzjem, i sebi biljeziti 3poena za kill cheatera. ![]() ![]()
![]() |
#2174 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma jučer igram na nekom slovenskom serveru, igra se rifle only, Toujana mapa.. jebeš mi sve ako sam ja uspijevao biti živ duže od 3 sekunde, svaki susret sa protivničkim igračem je bio "killed by xyxyxy" prestrašno. i onda pratim killcam nekog tipa, stao tip na stepenmice, i gledam svoju strelicu "you", kako dolazim iza zida, i tip me prati po zidu nišanom, i čim sam povirio iza ćoška - BAM... killed... a i sama igra je totalka nerealna, nekada puknem bezveze, i pogodim tipa, pogotovo sa ovim kar98 ili slično, tako svejedno pogodio tipa u nogu ili glavu, ubijaš odmah.. je jaka puška, ali ne moš ubit nekoga jednim pogotkom u nogu.. a da ne govorim o mitralezima tipa thompson - tamo ti treba pa opet 7-8metaka da nekog ubiješ ispred sebe.. No, je li tko za DOZU sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Slažem se u potpunosti sa Athom Ja u živutu nikad nisam čitao u igrama,jer onda uopšte mi nije gušt igrat,jer igra onda gubi sve svoje čari(ako ih normalo ima) Samo jednom me mitzek optužio za varanje,a taman me bilo išlo,uništavao sam sve pred sobom na toj stazi sa karošikom,ali je zato me drugi dan baš on uništavao ![]() Nego me najviše zivcira,ako se dogovorimo da je RIFLE ONLY, uvijek se nađe neka budala sa pppsh ili shotgunom(a njih mrzim,zeda pogotovo kad počene me lovit u seriju masivnog klanja ![]() Ali to se nikako ne može izbječ jer uvijek netko novi ulazi u igru i stalno moraš objašnjat,rifle only |
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
E baš se je našao pravi dvojac koji će raspravljat o čitanju. Thoroughbred B i Roller. Thoroughbred B se sam izdao, a za Roller nisam bio siguran da li je to on ili je netko igrao sa njegovim nickom. Neki dan si me skinuo nekoliko puta za redom i kad sam pogledao snimku tvog kila vidio sam svaki put kako nišaniš po zidu i kad sam izašao na vrata BAM. Ako je nekome gušt čitat nek si potraži drugi server, a nas kampere nek ostavi na miru. I molio bih da ti takvi i njima slični ne koriste oznake PCE sekte.
![]() |
#2177 |
Prigorec po defaultu
|
i have a dream.... ![]() ![]() sanjal sam nocas PCEXP CoD" server,samo nas,sa PB, za 60 igraca+10 za spectatore....pcexp LIGU ,MP gejmova.....pa Zderonje protiv,Rijecana,Osjecana,Dupcana(wifi)... ![]() ![]() ![]() a tak je bilo dobro,skoro stvarno.....buhuhuhu,ocem jen pravi serveeeer,a ne austroungariche und 3rdreichishe surogat,di svak more muljat kak hoce.... i Rakonja je zapel ko Sivonja, i skoro mi ispunil sanak pusti...ali avaj,braco po oruzju,sudbina nam je i dalje kleta da budemo "Placenici" kod tudina... ![]() ko moze prokopat koliko bi kostal najam servera za 30-40 igraca na jedno ,recimo 6 mjeseci, pa da nekaj pokrenemo? MadBoy..imas koji hint svezi glede istog,anyone???:confused: ajmo,ljudi,proljece bu skoro,ajmo akcija dok se more!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2180 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
nemojte tako ljudi, roller sigurno ne cheata, za tbred ne znam, ali sumnjam, ali roller NE defitnitivno. roller, ckiller (i ostala wifi ekipa), spawn i gfc zule (newbie pro) su imho najbolji i najposhteniji igrachi sa kojima sam imao priliku igrati.
![]() |
#2181 |
Premium
|
Vidim da sad padaju optužbe i na mene. Igrao sam CoD na BihNetu još od davnih dana, pa mislim da neki ovdje znaju kako igram. Eto toliko...i uvijek ću reći, tko ne vjeruje, možemo igrat stari CoD koji još uvijek preferiram baš radi takvih slučajeva. CoD, patch 1.5 IP je 195.222.32.131:28960 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
PizzoZder
|
I koliko je onda najam servera? Kako kaze mitzek, platimo i imamo, ja sam voljan itekako platit za svoj gust.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nadalje, nisam pokušavao jer mi je igra prepuna modova koji su autodownloadani pa ne bih podizao server jer bi ti skidao modove 2 godine, ali ako si voljan, možemo probat 1 na 1, premda nisam siguran da je adsl dovoljan za takve pothvate, al ništa nas ne košta da probamo. >>>I koliko je onda najam servera? Kako kaze mitzek, platimo i imamo, ja sam voljan itekako platit za svoj gust. Baš sam to htio predložit jučer da se raspitamo koliko je hosting servera, pa da svatko uplati 10-20 kuna na neki žiro račun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A Micek kaj se tiče sna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 | |
Premium
|
Citiraj:
Instaliraj patch, skini mapu i ekstrahiraj je unutar instalacijskog direktorija u direktorij Main. http://rapidshare.de/files/13311508/mp_aim.rar.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
E nakon svega ovog moram i ja nest rec. Thuog... (kak vec) za ovo sad bi dobio ban na pol public servera, sad ne znam koji ti je gust koristit chitove, tvoj problem. A ne znam sta Rollera sad optuzujete, igrao sam s njim jedinicu i dvojku i gledao sam ga kak igra i nije chiter, ne znam otukd sad to. Thoroughbred B za ono sta si rekao da nitko osim chitera ne moze imati puno killova i malo smrti evo ti jedan dokaz da si u krivu: Logoosft s&d, server na kojem igraju najbolji igraci i klanovi na ovim krajevima.[img=http://img45.imageshack.us/img45/551/ownage2sl.gif]]Logosoft[/URL] A mogu ti poslat jedno 10tak svojih demoa, pa da vidis kak se moze bit prvi al sa puno truda, ne sa wh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Prigorec po defaultu
|
kaj onda treba? patch 1.5 za CoD a patch 1.51 za CoD UO...?ili..? jooj,kak sam se zmotal..kaj moram slozit da i ja mogu peglat s vama? Atha,daj hint...skroz sam jos mamuran od vinceka i graha... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako igramo stari prvi Call of Duty u kojem nema trčanja onda instaliraš igru i patchash na verziju 1.5. Nadalje, ako igramo CoD: United Offensive, onda patchash igru sa patchem 1.51. To su dvije igre, bar ih tako možeš doživjet. Eto...simple as that ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|