Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.02.2006., 01:08   #2161
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Originally posted by Thoroughbred B
Ma ok,ali ako igras protiv dobrih igraca kojih mislim na pce ne fali,to je vec malo teze postic...ja nisam toliko dobar,svaka cast onima koji jesu!

Ovo i je sa odličnim igračima sa PCEX-a
I ne znači da sam ohoho bolji od njih, nego da mi se jednostavno posrećilo.
Ima boljih i lošijih igrača, ali u 10 ponavljanja iste mape teško da ćeš svaki put izvući isti krajnji score.

U tome i je poanta multiplayer gaminga što nikad ne znaš kako će završit
Roller je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 01:12   #2162
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Mislim da je moj stav po pitanju čitanja jasan. Drugo dečki svi koji znate da ljudi koji igraju sa vama čitaju nema puno vajde prije PB-a ali ako se možete nositi sa njima kad čitaju zamislite kaj bute radili kad izađe PB
A sad malo objašnjennjje:
aimbot - imaih više vrsta ili bolje rečeno više nivoa namještanja - po visini dakle headshoot uvijek ili niže uvijek ili manje preciznosti ili svaki metak je kill čak i iza igrača ili skidaj sve za DM ili skidaj protivnike za ostalo itd.
Tu još dolazi crossair konstantno u smjeru pucanja bez obzira na kretanje.
Pa wallhack - možeš se ti skrivati di hočeš a jebač te vidi prko cijele mape dakle vidi kroz zidove.
NO FOG funkcija skida prašinu i dim od dimnih bombi. Pa imamo bojice ilitiga jedna ekipa je jedne florescentne boje druga ekipa druge - recimo kričavo zeleni i kričavo crveni.
Pa klasične fore god mode, no clip itd. itd. itd.
Naglašavam da se sve ovo može namještati tokom igre pa ako slučajno neko postane sumljiv može malo smanjit doživljaj. Jako je poučno pratit ljude kao spectator malo duže. I da dobro je pogledat killcam gdje ima - jednom sam htio napasti tipa da čita jer sam bio usred dima a on me skine vrlo precizno - kad sam pogledao killcam ustvari sam bio pri kraju dima i moja silueta se jasno vidjela.
Za kraj ovo sve možete nači po stranicama klanova , raznim forumima i tak dalje di ljudi kao što sam prije pričao Hrconji prosipaju žuč jer nije još izašao PB. Obečanje Activisiona/Infinity Warda je ubrzo početkom 2006 i to ne samo PB nego i nove mape za MP plus ispravak bugova:clap: Živi bili pa vidjeli. Dotle Sretan Vam Kill: Machineg
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2006., 01:12   #2163
Roller
Premium

Citiraj:
Originally posted by Veki-os
A kak taj metak drugi nikad ne promaši?To ne kužim,nekako od "igre" "vidi" pozicije drugih igrača ili?

Nemam pojma...pokazo nam je to jedan deran na LANu...
Uglavnom, kreše sa sniperom kao iz tokareva ili gewehre i svaki put čuješ 2 metka ako bolje slušaš, poput refleksije. A koliko sam uspio zaključit, drugi metak je navođen softverom.
Imaš na codplanet snimljen demo s kilom koji dere 20 hedšotova zaredom kroz grmlje.
Staro 15.02.2006., 01:13   #2164
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by Roller

...te da na sniperu više nema crni ekran sa krugom vidnog polja kao da gledaš kroz cijev, nego ti cijeli ekran pokazuje zoomiranu sliku.

kod nas u igraoni je instaliran neki kurčevi mod na cod1 gdje je pogled iz snipera baš takav. full screen, maleni kružić s crvenom točkom u sredini. i ne ljulja se bez obzira stojiš, čučiš ili ležiš. zaleđen. a povečava bolesno. ne treba puno pričat koliko je teško fulat iz toga. i sad niko nezna kak to skinut. nemaju pojma di je taj mod instaliran. inače stalno lupamo conquest - gunassault mapa. PREDOBRO!!!

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 01:16   #2165
Roller
Premium

Ovo sa dimom što MisterM navodi je istina.
Uistinu se lijepo vidi silueta katkad.
Čak sam jedno vrijeme brijao da je to još bolje vidljivo na nVidia karticama Ali nažalost...
Staro 15.02.2006., 01:20   #2166
Roller
Premium

Citiraj:
Originally posted by fanATIk
kod nas u igraoni je instaliran neki kurčevi mod na cod1 gdje je pogled iz snipera baš takav. full screen, maleni kružić s crvenom točkom u sredini. i ne ljulja se bez obzira stojiš, čučiš ili ležiš. zaleđen. a povečava bolesno. ne treba puno pričat koliko je teško fulat iz toga. i sad niko nezna kak to skinut. nemaju pojma di je taj mod instaliran. inače stalno lupamo conquest - gunassault mapa. PREDOBRO!!!

mp_aim

To je mapa, nema krajolika, nema kuća, zgrada...ništa. Samo obična arena sa naslaganim kutijama i čistinom između.
Savršeno za okršaje 1 na 1, dok je već 3 igrača previše za dm jer treći stalno ima priliku kempat na spawn pointu.

Imaš kutije za sakrit se nakratko, i za podršku, i čistinu za obračune thompsonima i uletavanje u neprijateljsku bazu
Staro 15.02.2006., 01:46   #2167
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ebemu pasa...zaboravio sam sta sam mislio napisati...
Sjetio se ...

Ma ajd dobro, koristis cheat, ali kako onda mozes dopustit da te ubiju? Kad vec cheatas chetaj da valja ili nemoj nikako ...

Ja sam se vratio CoD1 dok ne izadje patch o PB za CoD2... iako ponekad zaigram i CoD2, pa pocnem igrat, skuzim da je igra neoptimizirana do bola, puna chitera, one blesave dimne bombe i shotgani su najdebilnije stvari u CoD2. Ubiju zelju za igranjem...
Staro 15.02.2006., 01:55   #2168
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Zbod sačme,dimnih i običnih bombi(sve me to jako živcira ) igram samo na rifle only serverima.Al naravno i sa ekipom na dozi ili nobu
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 02:10   #2169
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MadBoY
Ma ajd dobro, koristis cheat, ali kako onda mozes dopustit da te ubiju? Kad vec cheatas chetaj da valja ili nemoj nikako Problem im je kad uključe god mode onda ih odma svi skuže. ... iako ponekad zaigram i CoD2, pa pocnem igrat, skuzim da je igra neoptimizirana do bola
Ima stvarno puno bugova npr. kad ti se vidi puška kroz zid pa navale na tebe ili još bolja fora u CTF ak se igrač koji nosi zastavu sakrije u kut ili blizu zida kuće vidi mu se vrh zastave vani. - naravski odma te nađu. A ima i frendova-bugova - naprimjer ti se sakriješ sa zastavom a "frend" te štiti ali se ne može suzdržati da ne puca - onda ako postoji killcam čovjek ljepo vidi od kud je "frend" pucao ili čak došao - jer ti killlcam pokaže jedno 10 skundi prije nego tebe ubije. Na istom killcamu čovjek vidi da je stajao pokraj čovjeka sa zastavom i .... ostatak znate - hrkljuš
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
Staro 15.02.2006., 05:26   #2170
pava
Premium

pava's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Evo bas citam kako zeljno ocekujete punkbuster no nazalost
to je smece barem za AA kako je god izlazio novi punkbuster
tako su izlazili novi bot-ovi a sad su neke sheme s lockanjem fileova pa ga punkbuster nemre ni skenirat. kad copim
nekoga da vara odma mijenjam server, kad ono isti qurac.
Citera ce uvijek biti i nemres im nis.
pava je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2006., 07:55   #2171
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Unhappy jebavalovasvasechitarenje!!!

potpuno se slazem sa MM ovaj put,a i vec mi je pun k...c da me neki cheater ismijava ,kao evo Mitzeka musterije...konkretno mi se zgadil gust igranja i druzenja sa ekipom , kad sam vidil da svako malo neki slinavac pokrene kakav mod i zeze ko mutav..

pa dobro kakvo smo mi to drustvo postalo,di covjek covjeku oko kopa ,samo da ispadne bolji,jaci neznam kaj..daavno prije, nije bilo PiCeka,pa smo se s Belom zabavljali..ak bi samo neko i pomislil na varanje, bil je skoksan,zbubetan i proklamiran!! pa da vidim te opet braco jel bus muljal.

a danas,je "oni" su varali pa sam i ja probal, pa sam zaboravil to iskljucit ,al samo za slikanje je bilo, nisam muljal...

znate kaj? imam prek 4 bane i dosad nisam pravio razlike u nasem ,virtualnom svijetu,al sad mi vise nije nekak drago uopce
gledati i citati o kvarezi koja se i tu uvukla ..te prodajem skart robu,te varam na igrama..kaj je sljedece??? mislim.....postajemo slika i prilika stanja svekolikog raspada ,kojeg nam je dosta u stvarnom zivotu,sad i tu nije nista bolje...baah,jadno..

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 08:22   #2172
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Tako je mitzek, mi starci polako ucimo, a ovi "takozvani igraci" se sluze raznoraznim pederskim forama. Ko zna, valjda svrsavaju od ovih skrinsotova na kojima su najbolji. Ja Tarzan on cita

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 09:09   #2173
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
osobno smatram da ovi koji koriste tag nashe sekte,pce, ne varaju,
a za ove ostale koji se smucaju po serverima na kojima mi igramo, me chisto zaboli.
ako im je to ghust, onda neka uzhivaju,
ali na taj nachin nikad igracha od njih.
no, dotle chu ih ja i dalje uredno sa gushtom skidati raznoraznim oruzjem, i sebi biljeziti 3poena za kill cheatera.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 10:02   #2174
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ma jučer igram na nekom slovenskom serveru, igra se rifle only, Toujana mapa..

jebeš mi sve ako sam ja uspijevao biti živ duže od 3 sekunde, svaki susret sa protivničkim igračem je bio "killed by xyxyxy"

prestrašno. i onda pratim killcam nekog tipa, stao tip na stepenmice, i gledam svoju strelicu "you", kako dolazim iza zida, i tip me prati po zidu nišanom, i čim sam povirio iza ćoška - BAM... killed...

a i sama igra je totalka nerealna, nekada puknem bezveze, i pogodim tipa, pogotovo sa ovim kar98 ili slično, tako svejedno pogodio tipa u nogu ili glavu, ubijaš odmah..

je jaka puška, ali ne moš ubit nekoga jednim pogotkom u nogu..

a da ne govorim o mitralezima tipa thompson - tamo ti treba pa opet 7-8metaka da nekog ubiješ ispred sebe..

No, je li tko za DOZU sad?
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 10:06   #2175
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Slažem se u potpunosti sa Athom
Ja u živutu nikad nisam čitao u igrama,jer onda uopšte mi nije gušt igrat,jer igra onda gubi sve svoje čari(ako ih normalo ima)

Samo jednom me mitzek optužio za varanje,a taman me bilo išlo,uništavao sam sve pred sobom na toj stazi sa karošikom,ali je zato me drugi dan baš on uništavao

Nego me najviše zivcira,ako se dogovorimo da je RIFLE ONLY, uvijek se nađe neka budala sa pppsh ili shotgunom(a njih mrzim,zeda pogotovo kad počene me lovit u seriju masivnog klanja )
Ali to se nikako ne može izbječ jer uvijek netko novi ulazi u igru i stalno moraš objašnjat,rifle only
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 10:14   #2176
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
E baš se je našao pravi dvojac koji će raspravljat o čitanju.
Thoroughbred B i Roller.
Thoroughbred B se sam izdao, a za Roller nisam bio siguran da li je to on ili je netko igrao sa njegovim nickom.
Neki dan si me skinuo nekoliko puta za redom i kad sam pogledao snimku tvog kila vidio sam svaki put kako nišaniš po zidu i kad sam izašao na vrata BAM.
Ako je nekome gušt čitat nek si potraži drugi server, a nas kampere nek ostavi na miru.
I molio bih da ti takvi i njima slični ne koriste oznake PCE sekte.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 10:16   #2177
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

i have a dream....

sanjal sam nocas PCEXP CoD" server,samo nas,sa PB, za 60 igraca+10 za spectatore....pcexp LIGU ,MP gejmova.....pa Zderonje protiv,Rijecana,Osjecana,Dupcana(wifi)... ,eee deca, tak sam se raszalostil kad mi je vura zvonila u 05 15...... i pogledam oko sebe,uf,jebemtlih..same sem senjal!..

a tak je bilo dobro,skoro stvarno.....buhuhuhu,ocem jen pravi serveeeer,a ne austroungariche und 3rdreichishe surogat,di svak more muljat kak hoce....

i Rakonja je zapel ko Sivonja, i skoro mi ispunil sanak pusti...ali avaj,braco po oruzju,sudbina nam je i dalje kleta da budemo "Placenici" kod tudina... ..

ko moze prokopat koliko bi kostal najam servera za 30-40 igraca na jedno ,recimo 6 mjeseci, pa da nekaj pokrenemo?

MadBoy..imas koji hint svezi glede istog,anyone???:confused:

ajmo,ljudi,proljece bu skoro,ajmo akcija dok se more!!

Staro 15.02.2006., 10:18   #2178
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by mitzek
i have a dream....

sanjal sam nocas PCEXP CoD" server,samo nas,sa PB, za 60 igraca+10 za spectatore....pcexp LIGU ,MP gejmova.....pa Zderonje protiv,Rijecana,Osjecana,Dupcana(wifi)... ,eee deca, tak sam se raszalostil kad mi je vura zvonila u 05 15...... i pogledam oko sebe,uf,jebemtlih..same sem senjal!..

a tak je bilo dobro,skoro stvarno.....buhuhuhu,ocem jen pravi serveeeer,a ne austroungariche und 3rdreichishe surogat,di svak more muljat kak hoce....

i Rakonja je zapel ko Sivonja, i skoro mi ispunil sanak pusti...ali avaj,braco po oruzju,sudbina nam je i dalje kleta da budemo "Placenici" kod tudina... ..

ko moze prokopat koliko bi kostal najam servera za 30-40 igraca na jedno ,recimo 6 mjeseci, pa da nekaj pokrenemo?

MadBoy..imas koji hint svezi glede istog,anyone???:confused:

ajmo,ljudi,proljece bu skoro,ajmo akcija dok se more!!
:clap:
Staro 15.02.2006., 10:19   #2179
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Ma za Roller-a nebi rekao da je ćiter ,pratim ga kako igra već odavno dok me je uništavao na CoD-1 pod nadimkon Ana

Znam ja igra jako dobro pa sumnjam da je on ćiter,ali možda nisam u pravu..
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 10:36   #2180
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

nemojte tako ljudi, roller sigurno ne cheata, za tbred ne znam, ali sumnjam, ali roller NE defitnitivno.
roller, ckiller (i ostala wifi ekipa), spawn i gfc zule (newbie pro) su imho najbolji i najposhteniji igrachi sa kojima sam imao priliku igrati.
Staro 15.02.2006., 10:42   #2181
Roller
Premium

Vidim da sad padaju optužbe i na mene.
Igrao sam CoD na BihNetu još od davnih dana, pa mislim da neki ovdje znaju kako igram.

Eto toliko...i uvijek ću reći, tko ne vjeruje, možemo igrat stari CoD koji još uvijek preferiram baš radi takvih slučajeva.

CoD, patch 1.5

IP je 195.222.32.131:28960
Staro 15.02.2006., 10:44   #2182
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

patch skinuo, josh samo da stigne cod:uo, pa evo i mene. no ne zbog onih gore nevadenih razloga , vech da se malo izgushtamo na onoj mapi....
Staro 15.02.2006., 10:46   #2183
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

I koliko je onda najam servera? Kako kaze mitzek, platimo i imamo, ja sam voljan itekako platit za svoj gust.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 10:49   #2184
Roller
Premium

Citiraj:
Originally posted by atha
patch skinuo, josh samo da stigne cod:uo, pa evo i mene. no ne zbog onih gore nevadenih razloga , vech da se malo izgushtamo na onoj mapi....
Gornji server nije United Offensive, nego baš originalni Call of Duty, zato i ide patch 1.5, dok za United Offensive trebaš 1.51

Nadalje, nisam pokušavao jer mi je igra prepuna modova koji su autodownloadani pa ne bih podizao server jer bi ti skidao modove 2 godine, ali ako si voljan, možemo probat 1 na 1, premda nisam siguran da je adsl dovoljan za takve pothvate, al ništa nas ne košta da probamo.

>>>I koliko je onda najam servera? Kako kaze mitzek, platimo i imamo, ja sam voljan itekako platit za svoj gust.

Baš sam to htio predložit jučer da se raspitamo koliko je hosting servera, pa da svatko uplati 10-20 kuna na neki žiro račun.
Staro 15.02.2006., 10:50   #2185
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Originally posted by pava
Evo bas citam kako zeljno ocekujete punkbuster no nazalost
to je smece barem za AA kako je god izlazio novi punkbuster
tako su izlazili novi bot-ovi a sad su neke sheme s lockanjem fileova pa ga punkbuster nemre ni skenirat. kad copim
nekoga da vara odma mijenjam server, kad ono isti qurac.
Citera ce uvijek biti i nemres im nis.
Stari potpuno si u pravu. Čak sam pročital da ti frajeri za 15 $ napišu skriptu samo za tebe .... Ali ako Ac/IW ispune svoje obečanje a bogme su ih pretnje za bojkotom uzdrmale, PB če očistiti največi dio toga. Ogromna je razlika da li na mapi seru 2 od 40 ili 30 od 40. A bogme i aktivni admini mogu puno napravit i to več sada. Bil na baušteli (Mitzek ) kad je admin osobno a ne automatika izbacivao igrače - mislim da je pratio sumljive a tu je i log po kojem se vidi ko kaj radi. Čak je izacivao Spawn killere. Da vidiš kak su molili mojne mene ono nisam htel :clap: Zato se svi nadaju da bu to bolje kad izađe PB jer si ove kompanije sad ne mogu dopustit da zaseru i izbace neko sranje od PB-a.

A Micek kaj se tiče sna o hrvatskim serverima, jeftinom DSL-u i slično ja sam sam htel uzet server kod Janeza ali me je malo ovo sa NOB-om zamislilo - kak veli Mirkec daj bože da je ono bio napad na servere a ne da je frajer zbrisao s lovom Mislim hebiga 50-tak eura nije malo za jednog - dok ti poloviš škvadru za lovu - ono načul sam nekej da na žderonjama neki beže na WC kad treba caltat: lol2 : zezam se - mislim nije mi malo love a nije sigurno i jos nema PB-a. Ali... nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nebu da nekak nebu Bumo mi to zabavili kad tad - aj svima
Staro 15.02.2006., 10:59   #2186
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

@roller
evo silazi onda i 1.5 patch, pa chemo neshto da skombiniramo...
Staro 15.02.2006., 11:06   #2187
Roller
Premium

Citiraj:
Originally posted by atha
@roller
evo silazi onda i 1.5 patch, pa chemo neshto da skombiniramo...

Instaliraj patch, skini mapu i ekstrahiraj je unutar instalacijskog direktorija u direktorij Main.

http://rapidshare.de/files/13311508/mp_aim.rar.html
Staro 15.02.2006., 11:15   #2188
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
E nakon svega ovog moram i ja nest rec. Thuog... (kak vec) za ovo sad bi dobio ban na pol public servera, sad ne znam koji ti je gust koristit chitove, tvoj problem.
A ne znam sta Rollera sad optuzujete, igrao sam s njim jedinicu i dvojku i gledao sam ga kak igra i nije chiter, ne znam otukd sad to. Thoroughbred B za ono sta si rekao da nitko osim chitera ne moze imati puno killova i malo smrti evo ti jedan dokaz da si u krivu:

Logoosft s&d, server na kojem igraju najbolji igraci i klanovi na ovim krajevima.[img=http://img45.imageshack.us/img45/551/ownage2sl.gif]]Logosoft[/URL]

A mogu ti poslat jedno 10tak svojih demoa, pa da vidis kak se moze bit prvi al sa puno truda, ne sa wh.
junkieee je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2006., 11:37   #2189
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

kaj onda treba? patch 1.5 za CoD a patch 1.51 za CoD UO...?ili..?

jooj,kak sam se zmotal..kaj moram slozit da i ja mogu peglat s vama?

Atha,daj hint...skroz sam jos mamuran od vinceka i graha...

Staro 15.02.2006., 11:45   #2190
Roller
Premium

Citiraj:
Originally posted by mitzek
kaj onda treba? patch 1.5 za CoD a patch 1.51 za CoD UO...?ili..?

jooj,kak sam se zmotal..kaj moram slozit da i ja mogu peglat s vama?

Atha,daj hint...skroz sam jos mamuran od vinceka i graha...

Ako igramo stari prvi Call of Duty u kojem nema trčanja onda instaliraš igru i patchash na verziju 1.5.

Nadalje, ako igramo CoD: United Offensive, onda patchash igru sa patchem 1.51.

To su dvije igre, bar ih tako možeš doživjet.

Eto...simple as that
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno