|
![]() |
#2161 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Koristim skype, fb i whatsup i nemam nikakvih problema, jedino nisam probao video pozive. |
![]() |
![]() |
#2162 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
tnx! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2163 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
Hajd probaj flašaj novi ROM, ako proradi GPS možda ga i ja uzmem: http://www.pandawillforum.com/showth...phone&p=141900 |
|
![]() |
![]() |
#2164 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
nemrem se tamo registrirati .... koji vrag treba upisati u zadnju kućicu ?? Enter the second character of the word "pandawillforum" |
![]() |
![]() |
#2166 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2167 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Na needromu gotovo da i nema kineskih developera i timova (miui, lewa, baidu). Stvar s ponudom romova je slična ponudi mobitela. Većina ljudi u Hr je slabo upućena u kineske mobitele i kupovina takvog im predstavlja veću financijsku avanturu. Tako je i s OS-ovima za te mobitele - avantura koja za većinu završava na needromu i romovima ugl. upitne kvalitete.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#2170 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Može pomoć od foruma? Dvoumim se između Xiaomi MI3 i ZTE Nubia Z7 Mini za prijatelja. Neka razmišljanja ili neki treći mobitel do 300 USD? Ili ih ima gdje jeftinije nego na To2c... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2171 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Jos da nadodam jedan telefon, pa imas identicnu trilemu kao i ja ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: sava84. 17.10.2014. u 20:06. |
![]() |
![]() |
#2172 |
Registered User
|
Odustajem od Nubie. Baterija je preslaba za taj ekran. |
![]() |
![]() |
#2173 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pazi dobro. K910e je CDMA varijanta (samo za Kinu) Ti zelis K910 (bez "e"). |
|
![]() |
![]() |
#2174 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Registrirao User
|
Pogledat niže kratku recenziju od Mikea
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2176 |
Registered User
|
Pročitao. Sve pet, ali i dalje mislim da je baterija slaba. U recenziji nigdje ne spominje da je koristio LTE, a to troši samo tako. Druga stvar - odlična kamera s lošim noćnim slikama. Koliko u biti košta kvalitetan led flash (ako već ne žele staviti xenon)? 5 ili 10 dolara više? Ne razumijem to. |
![]() |
![]() |
#2177 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
moj dragi, najbolji i najdrazi neo n003 je danas tako tresnio od pod da mi je ekran nacikao, i to tamo od prednje kamere pa se zvjezdasto siri dalje, a jedna crta dijagonalno prelazi preko cijeloga ekrana. koliko sam shvatio, ako cu to mijenjat, moram uzeti ovo, sto je neisplativo, al eto, sta je tu je. jel ima od vas itko da prodaje navedeni uredaj? ne znam zasto, ali trznici ne mogu pristupiti. |
![]() |
![]() |
#2178 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisam druge ni vidio, kamo li probao. Ni mi3 sam imao, prodao ga bas na ovom forumu. Fantastican mobitel, i baterija je iznimno dobra. Fluidniji i brzi u svakodnevnoj ponudi od vecine ostalih flagshipova. Moja preporuka na isti, iako ponovno ponavljam - ostale nisam ni probao. |
![]() |
![]() |
#2179 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
Pozrdrav, planiram kupiti nekog kineza sa banggooda za nekih 100€ mozda i vise ako se isplati. Eh sad ja nisam bas neki strucnjak za to, gledao sam malo i razmisljam o CUBOTu x6, ali me zanima vase misljenje i vasa preporuka? Ne treba mi neki premocan mobitel, ono osnovno vise manje da bude solidno, i da ima ok kameru. I da mi ne pocne za mjesec dva blesavit i nepravilno radit. Ako bi dali neku iskrenu preporuku bio bih vam jako zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
#2180 |
Premium
|
1. Ne banggood, najbolje to2c 2.nikako Cubot, Umi C1 ako ciljas na nešto veće..ako si baš kratak s parama..Zte redbull V5..odlično Pa nadalje Coolpad F1.. Popularan izbor ovdje - Lenovo a916 , a806 ..thl 4400 ogromna baterija..the nešto manje Huawei G6 s qualcomm procesorom..to je ono što bi ja izdvojio do neke prihvatljive cijene |
![]() |
![]() |
#2181 | |
Registered User
|
Citiraj:
Malo sam pogledao UMI C1 i super mi djeluje, jel neko ovdje ima taj mob? Dvoumim se izmedu njega i Coolpada F1 Ima neko kakva iskustva? Zadnje izmijenjeno od: Brko. 19.10.2014. u 16:49. |
|
![]() |
![]() |
#2182 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Pozdrav, gdje mogu skinut ovaj Jonzalvo 4.2.2 rom za Coolpad F1, nalazim samo 4.4.2 verziju? Hvala na pomoći (može i na PM, da se drugi ne ljute) Zadnje izmijenjeno od: Danndy. 19.10.2014. u 17:31. |
![]() |
![]() |
#2183 |
Registrirao User
|
Evo ga Cubot je ponudio kopiju Coolpada F1 pod nazivom S168, ono "kopija" se odnosi samo na vanjski izgled Cubot S168
![]() |
![]() |
#2184 |
Registered User
|
Hvala ti. Išao sam po postupku, međutim već na skoro pa prvom koraku padam, mislim da ga nisam uspio rootat... zapravo ne znam, dobijem ovu sliku http://i.imgur.com/0puADiP.jpg tužni smajl mi govori da nije rootan? P.S. KingUser je instaliran, ali u njemu za sada ništa ne piše Riješeno s http://www.mgyun.com/remasters tako da pitanje povlačim Zadnje izmijenjeno od: Danndy. 20.10.2014. u 00:00. |
![]() |
![]() |
#2185 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Xiaomi snizuje cijene. http://www.gizchina.com/2014/10/19/c...tv-price-cuts/
#2186 |
Registered User
|
Trebao bih za preporuku mobitel ala coolpad f1 (nemojte sad odmah skakati da nema boljeg, može biti i malo lošiji, cijenom tu negdje), da je Dual SIM, ALI da mu je jedan utor normalne veličine, dakle ne za mikro sim karticu (znam da se kartice mogu zamijenit, tako da nemojte me ni tu napast) ;-) Svaka preporuka je dobrodošla |
![]() |
![]() |
#2187 |
Registrirao User
|
Vidim da znaš da karticu možeš zamijeniti ali nisi napisao da ti je poznato kako možeš odrezat karticu sjekačem i zadržati odrezani okvir radi kompatibilnosti. ![]() Za preporuke - potraži u potpisu:
![]() |
![]() |
#2188 |
Registered User
|
Ja sutra narucujem Umi C1, valjda ce to okej ispast sve skupa.. ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 | |
Registered User
|
Citiraj:
Vezano za preporuku, zaboravio sam napomenuti da mi 3G treba na 900. Dakle od ovih iz potpisa to bi bili Huawei G610S (5 inch 1 gb rama),Xiaomi Note Enhanced (5.5 inch 1gb ram), Coolpad 7320 (5.5 inch 1gb ram), Lenovo A850+ (5.5 inch 1gb ram). Iskreno i 5 inch mi je preveliko, ali naviknut ću se, a sad ne znam kolika je razlika između 1gb i 2 rama...ne igram igre...ali mi je upaljen istovremeno whatsapp,viber,skype, email sinkronizacija. I to je u biti ono za što koristim mob, s time da dosta razgovaram, pa jaka baterija dobro dođe. Zadnje izmijenjeno od: Danndy. 20.10.2014. u 16:47. |
|
![]() |
![]() |
#2190 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|