Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 16.10.2014., 15:46   #2161
Slav3n
Premium

Datum registracije: May 2014
Koristim skype, fb i whatsup i nemam nikakvih problema, jedino nisam probao video pozive.
Slav3n je offline  
Staro 16.10.2014., 16:04   #2162
izbojan
Registered User

Datum registracije: Oct 2006
tnx!
izbojan je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.10.2014., 16:33   #2163
tomislav32
Registered User

Datum registracije: Mar 2014
Citiraj:
Autor dak0001 Pregled postova
krivo gledaš .... 310€ iz Njemačke bez PDV-a, a na aliu sam ga našao i za cca 250$
sad gledam .... moj Ampe A605 je pojeftinio 25$ .... jel to povoljno?? - al na mojem ne šljaka GPS - sve drugo odlično

Hajd probaj flašaj novi ROM, ako proradi GPS možda ga i ja uzmem:

http://www.pandawillforum.com/showth...phone&p=141900
tomislav32 je offline  
Staro 16.10.2014., 17:14   #2164
dak0001
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
nemrem se tamo registrirati .... koji vrag treba upisati u zadnju kućicu ??
Enter the second character of the word "pandawillforum"
dak0001 je offline  
Staro 16.10.2014., 17:25   #2165
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
hm... možda - a?
syss je offline  
Staro 16.10.2014., 18:55   #2166
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor dak0001 Pregled postova
nemrem se tamo registrirati .... koji vrag treba upisati u zadnju kućicu ??
Enter the second character of the word "pandawillforum"
Hahahaha, možda OIB?
partwish je offline  
Staro 16.10.2014., 20:22   #2167
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Vidim,to je i problem kaj ih rade likovi upitnog znanja,a ne developer teamovi. Bacivši pogled na needrom stranicu i ovdašnje komentare došao sam na zaključak da je ono vašar ala Jakuševac u ZG nedjeljom. Po 15 romova po najpopularnijim modelima...no nestandardizirani,od 4.1 do 4.4.2 različitih autora i veoma upitne kvalitete. Dovraga,za 3 god stari Galaxy Nexus imaš 20ak Kitkat 4.4.4(koji su počeli izlaziti na dan kad se taj kitkat i pojavio,dok su za MTK počeli tek nedavno sramežljivo izlaziti) Romova dokazanih developer teamova koji rade bez greške(bar njih 10 koje sam isprobao ). Ameri imaju izraz: it's not even a challange. Bar ne iz mog kuta viđenja.
Pa rade ih developer timovi i dostupni su javnosti ali ne traži ih na needromu.
Na needromu gotovo da i nema kineskih developera i timova (miui, lewa, baidu).
Stvar s ponudom romova je slična ponudi mobitela.
Većina ljudi u Hr je slabo upućena u kineske mobitele i kupovina takvog
im predstavlja veću financijsku avanturu.
Tako je i s OS-ovima za te mobitele - avantura koja za većinu završava na needromu i romovima ugl. upitne kvalitete.

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 16.10.2014., 21:03   #2168
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Uspio osposobiti SIM ulaze na Coolpadu po vodiču sa Modaco foruma. Svaki put kad ga naručim neko veselje s njim
Staro 16.10.2014., 21:16   #2169
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
hm... možda - a?
Plačem...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline  
Staro 17.10.2014., 19:34   #2170
fora
Registered User

fora's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Može pomoć od foruma?
Dvoumim se između Xiaomi MI3 i ZTE Nubia Z7 Mini za prijatelja.
Neka razmišljanja ili neki treći mobitel do 300 USD? Ili ih ima gdje jeftinije nego na To2c...
fora je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.10.2014., 19:50   #2171
sava84
Registered User

Datum registracije: Jun 2008
Jos da nadodam jedan telefon, pa imas identicnu trilemu kao i ja Lenovo Vibe Z k910e. Pandawill ima dobre cijene, a koliko vidim na sajtu vracaju pdv i carinu ako se uplati osiguranje koje kosta 5% vrijednosti proizvoda. Novi kupci mogu ukucati kupon za -5 USD na cijenu (NEWBUYERCOUPON) pa to osiguranje izadje zaista povoljno. E sad taman neko misljenje da cujemo Mene od Nubie odvraca nesto slabija baterija od ostala 2 modela, a plus joj je sd slot i izmjenjiva baterija, sto Lenovo i Xiaomi nemaju i snapdragon 801. Xiaomi i Lenovo imaju snapdragon 800. Dijagonale ekrana kod Lenova je 5,5", ostali su po 5". Postoji znacajna razlika u cijenama takodje (Lenovo 260 USD, Mi3 oko 280, a Nubia 300 USD)

Zadnje izmijenjeno od: sava84. 17.10.2014. u 20:06.
sava84 je offline  
Staro 17.10.2014., 21:16   #2172
fora
Registered User

fora's Avatar

Odustajem od Nubie. Baterija je preslaba za taj ekran.
fora je offline  
Staro 17.10.2014., 22:30   #2173
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor sava84 Pregled postova
Jos da nadodam jedan telefon, pa imas identicnu trilemu kao i ja Lenovo Vibe Z k910e. Pandawill ima dobre cijene, a koliko vidim na sajtu vracaju pdv i carinu ako se uplati osiguranje koje kosta 5% vrijednosti proizvoda. Novi kupci mogu ukucati kupon za -5 USD na cijenu (NEWBUYERCOUPON) pa to osiguranje izadje zaista povoljno. E sad taman neko misljenje da cujemo Mene od Nubie odvraca nesto slabija baterija od ostala 2 modela, a plus joj je sd slot i izmjenjiva baterija, sto Lenovo i Xiaomi nemaju i snapdragon 801. Xiaomi i Lenovo imaju snapdragon 800. Dijagonale ekrana kod Lenova je 5,5", ostali su po 5". Postoji znacajna razlika u cijenama takodje (Lenovo 260 USD, Mi3 oko 280, a Nubia 300 USD)

Pazi dobro. K910e je CDMA varijanta (samo za Kinu)
Ti zelis K910 (bez "e").
Staro 17.10.2014., 22:52   #2174
sava84
Registered User

Datum registracije: Jun 2008
Zahvaljujem ta "sitnica" bi mi promakla.
sava84 je offline  
Staro 17.10.2014., 23:26   #2175
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Citiraj:
Autor fora Pregled postova
Odustajem od Nubie. Baterija je preslaba za taj ekran.

Pogledat niže kratku recenziju od Mikea

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 18.10.2014., 08:58   #2176
fora
Registered User

fora's Avatar

Pročitao. Sve pet, ali i dalje mislim da je baterija slaba. U recenziji nigdje ne spominje da je koristio LTE, a to troši samo tako. Druga stvar - odlična kamera s lošim noćnim slikama. Koliko u biti košta kvalitetan led flash (ako već ne žele staviti xenon)? 5 ili 10 dolara više? Ne razumijem to.
fora je offline  
Staro 18.10.2014., 11:10   #2177
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
moj dragi, najbolji i najdrazi neo n003 je danas tako tresnio od pod da mi je ekran nacikao, i to tamo od prednje kamere pa se zvjezdasto siri dalje, a jedna crta dijagonalno prelazi preko cijeloga ekrana. koliko sam shvatio, ako cu to mijenjat, moram uzeti ovo, sto je neisplativo, al eto, sta je tu je. jel ima od vas itko da prodaje navedeni uredaj? ne znam zasto, ali trznici ne mogu pristupiti.
pokra89 je offline  
Staro 18.10.2014., 23:55   #2178
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Nisam druge ni vidio, kamo li probao. Ni mi3 sam imao, prodao ga bas na ovom forumu. Fantastican mobitel, i baterija je iznimno dobra. Fluidniji i brzi u svakodnevnoj ponudi od vecine ostalih flagshipova. Moja preporuka na isti, iako ponovno ponavljam - ostale nisam ni probao.
Mileni je offline  
Staro 19.10.2014., 12:31   #2179
Kurodokolenko
Registered User

Datum registracije: Oct 2014
Pozrdrav, planiram kupiti nekog kineza sa banggooda za nekih 100€ mozda i vise ako se isplati. Eh sad ja nisam bas neki strucnjak za to, gledao sam malo i razmisljam o CUBOTu x6, ali me zanima vase misljenje i vasa preporuka?

Ne treba mi neki premocan mobitel, ono osnovno vise manje da bude solidno, i da ima ok kameru. I da mi ne pocne za mjesec dva blesavit i nepravilno radit. Ako bi dali neku iskrenu preporuku bio bih vam jako zahvalan
Kurodokolenko je offline  
Staro 19.10.2014., 13:16   #2180
CubeS
Premium

CubeS's Avatar

1. Ne banggood, najbolje to2c
2.nikako Cubot, Umi C1 ako ciljas na nešto veće..ako si baš kratak s parama..Zte redbull V5..odlično
Pa nadalje Coolpad F1.. Popularan izbor ovdje - Lenovo a916 , a806 ..thl 4400 ogromna baterija..the nešto manje Huawei G6 s qualcomm procesorom..to je ono što bi ja izdvojio do neke prihvatljive cijene
CubeS je offline  
Staro 19.10.2014., 13:57   #2181
Kurodokolenko
Registered User

Citiraj:
Autor CubeS Pregled postova
1. Ne banggood, najbolje to2c
2.nikako Cubot, Umi C1 ako ciljas na nešto veće..ako si baš kratak s parama..Zte redbull V5..odlično
Pa nadalje Coolpad F1.. Popularan izbor ovdje - Lenovo a916 , a806 ..thl 4400 ogromna baterija..the nešto manje Huawei G6 s qualcomm procesorom..to je ono što bi ja izdvojio do neke prihvatljive cijene

Malo sam pogledao UMI C1 i super mi djeluje, jel neko ovdje ima taj mob? Dvoumim se izmedu njega i Coolpada F1 Ima neko kakva iskustva?

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 19.10.2014. u 16:49.
Kurodokolenko je offline  
Staro 19.10.2014., 14:20   #2182
Danndy
Registered User

Datum registracije: Jul 2014
Pozdrav, gdje mogu skinut ovaj Jonzalvo 4.2.2 rom za Coolpad F1, nalazim samo 4.4.2 verziju? Hvala na pomoći (može i na PM, da se drugi ne ljute)

Zadnje izmijenjeno od: Danndy. 19.10.2014. u 17:31.
Danndy je offline  
Staro 19.10.2014., 19:59   #2183
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Evo ga

Cubot je ponudio kopiju Coolpada F1 pod nazivom S168, ono "kopija" se odnosi samo na vanjski izgled
Cubot S168

Dakok je offline  
Staro 19.10.2014., 22:26   #2184
Danndy
Registered User

Hvala ti. Išao sam po postupku, međutim već na skoro pa prvom koraku padam, mislim da ga nisam uspio rootat... zapravo ne znam, dobijem ovu sliku http://i.imgur.com/0puADiP.jpg

tužni smajl mi govori da nije rootan? P.S. KingUser je instaliran, ali u njemu za sada ništa ne piše

Riješeno s http://www.mgyun.com/remasters tako da pitanje povlačim

Zadnje izmijenjeno od: Danndy. 20.10.2014. u 00:00.
Danndy je offline  
Staro 20.10.2014., 13:39   #2185
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 20.10.2014., 15:22   #2186
Danndy
Registered User

Trebao bih za preporuku mobitel ala coolpad f1 (nemojte sad odmah skakati da nema boljeg, može biti i malo lošiji, cijenom tu negdje), da je Dual SIM, ALI da mu je jedan utor normalne veličine, dakle ne za mikro sim karticu (znam da se kartice mogu zamijenit, tako da nemojte me ni tu napast) ;-) Svaka preporuka je dobrodošla
Danndy je offline  
Staro 20.10.2014., 15:29   #2187
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Vidim da znaš da karticu možeš zamijeniti ali nisi napisao da ti je poznato kako možeš odrezat karticu sjekačem i zadržati odrezani okvir radi kompatibilnosti.
Za preporuke - potraži u potpisu:

Dakok je offline  
Staro 20.10.2014., 15:41   #2188
Kurodokolenko
Registered User

Ja sutra narucujem Umi C1, valjda ce to okej ispast sve skupa..
Kurodokolenko je offline  
Staro 20.10.2014., 15:45   #2189
Danndy
Registered User

Citiraj:
Autor Dakok Pregled postova
Vidim da znaš da karticu možeš zamijeniti ali nisi napisao da ti je poznato kako možeš odrezat karticu sjekačem i zadržati odrezani okvir radi kompatibilnosti.
Za preporuke - potraži u potpisu:
Da, ali ovo je stara kartica, ono zlatno joj je veće nego kod mikro sim kartice, tj ono zlatno je veće od cijele mikro sim kartice, tako da rezanje mislim da ne dolazi u obzir...ili griješim?

Vezano za preporuku, zaboravio sam napomenuti da mi 3G treba na 900. Dakle od ovih iz potpisa to bi bili Huawei G610S (5 inch 1 gb rama),Xiaomi Note Enhanced (5.5 inch 1gb ram), Coolpad 7320 (5.5 inch 1gb ram), Lenovo A850+ (5.5 inch 1gb ram). Iskreno i 5 inch mi je preveliko, ali naviknut ću se, a sad ne znam kolika je razlika između 1gb i 2 rama...ne igram igre...ali mi je upaljen istovremeno whatsapp,viber,skype, email sinkronizacija. I to je u biti ono za što koristim mob, s time da dosta razgovaram, pa jaka baterija dobro dođe.

Zadnje izmijenjeno od: Danndy. 20.10.2014. u 16:47.
Danndy je offline  
Staro 20.10.2014., 17:16   #2190
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Danndy Pregled postova
Trebao bih za preporuku mobitel ala coolpad f1 (nemojte sad odmah skakati da nema boljeg, može biti i malo lošiji, cijenom tu negdje), da je Dual SIM, ALI da mu je jedan utor normalne veličine, dakle ne za mikro sim karticu (znam da se kartice mogu zamijenit, tako da nemojte me ni tu napast) ;-) Svaka preporuka je dobrodošla
Jiayu G4S, ako ih još negdje ima.
Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno