|
![]() |
#2161 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja ti u ovom uniju rudarim, i samo rudarim (biti ce nocas u 22.12 sati tocno 7 dana kako rudarim), Albert W. a za uni1.b, bio sam u savezu SKS, iskreno se vise i nesjecam tko je sve bio, ali ekipa je bila prva liga, zafrkancija,zezancija, msn je bio obavezan radi komunnikacije, i dan danas imam u uni1.ba acc koji je parkiran godinama tamo-nemoze se obrisati jer ima CM na njemu. 8 planeta, 4 ili 5 moonova na acc, to je bilo doba prije astrofizike i CM/seljenje planeta jer je 9 planeta sluzila za seljakanje i rokanje njubeka, tkz. mobilka. Bio sam se na acc prosle godine spojio ali nema astrofizike pa bih sve trebao istrazivati, a to mi se neda u normalnom uniju raditi, ovdje na Gemini i 4x mi je puno zabavnije. Samo da je vise igraca.
![]() |
#2162 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Evo i ja poceo malo. ![]() Trebali bi napraviti savez da znamo koliko nas je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2167 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam za savez (novogodisnjak - nik na ogameu) ![]() Evo bas poslao kandidaturu, a jesam ostario, htio sam pitat kako se salju kandidature, al snaso se. EDIT: prva pljacka ![]() Pobjednik: novogodisnjak
A imao sam samo jedan mali trans, ali slatko je kad prodje iz prve ![]() Zadnje izmijenjeno od: Momir. 04.07.2013. u 19:51. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Mlatimudan
|
Evo zahvaljujuci Jozici i njegovim resursima fali mi jos samo impulsni pogon na lvl 3 za astrofiziku. Dosta sam brzo napredovao u ovih 5-6 sati kojih igram. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: newyxX. 04.07.2013. u 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Premium
|
Je, zahvale i od mene prema Jozici, a i Icy-u ![]() Ja imao drugaciji pristup, ja sve utuko u tvornicu robota, a i u solarke i one vragove za deut i lagano dizem sagorjevanje, zelim brze transe, da pljackam ove neaktivne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Mlatimudan
|
E vidis bas zbog tog stila igre nisam iso na to. Ja nemam toliko vremena za takav still igre. Bas zato u travianu nikad nisam igrao teutonce. Jednostavno nemam vremena za to. RUDAR 4 LIFE. <3 ![]() Edit: Evo osto sam bez kristala. Ako ima koja dobra dusa da posalje malo bio bih jako zahvalan. ![]() Zadnje izmijenjeno od: newyxX. 04.07.2013. u 21:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2172 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Moj plan je isto takav… Nadam se da me nece previse napadat, tak i tak necu radit neku borbenu flotu. ![]() Dal imate koju dobru adresu za naselit se? Gledam 1:154:4. za početak, tam ima jačih neaktivnih... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Vozi Miškoooo!!!
|
![]() |
#2175 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Hahaha jozice jos gledam wtf odakke mi ovoliko resa. Klikam ja klikam ne sekiraj se samo neznam zas nemogu sagradit fuzijsku elektranu ?
![]() |
#2177 | ||||||||||||
Premium
|
@xulos: treba ti sintisajzer deuterija 5 i tehnologija za energiju 3 da bi to mogao gradit, ali mislim da ti je pre rano za to ![]() @JozicA: mozda covjek radi FS na tebi, a malo se zabunio za koju brojku, znalo se i meni dogadjati dok sam igrao ![]() EDIT: ![]()
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma moonova kao u prici, mene napadaju svaki dan neznam vise koliko puta, sva sreca uvijek kad sam online ![]() a i u ratu je moj savez ![]() a posto smo trojica u savezu, dvojica u MO, ostao sam solo, od napadacke flote 2 velika lovca, jos su ziva, ako dozive nedjelju dizem im spomenik
![]() |
#2186 |
Vozi Miškoooo!!!
|
a sto ces, kad tako igram, ljudi me spijaju, napadaju, salju poruke tipa: dobro skrivas flotu a da nisam dobio na prvoj eksp 5malih transova i 2 velika lovca nebi ni njih imao ![]() igram jako cudno, ali glavno da uzivam i lovci su jos zivi
![]() |
#2188 |
Vozi Miškoooo!!!
|
![]() |
#2190 |
Vozi Miškoooo!!!
|
jok, login neradi, od supporta nema povratnog maila, izgleda da nema vise ogame od mene, garant ce me neko polupati u medjuvremenu, ajd da flota leti onda bih i imao sanse, ovako je sva na planeti s preko 15M ressa, taman planirao 3 solarke lvl 27 staviti graditi, a i ekspedicije me krenile jutros: Tvoja ekspedicija je pronaš?la mali asteroid iz kojeg se mogu izvaditi neki resursi. 218.975 Kristal je ukradeno. Tvoja ekspedicija je pronaššla mali asteroid iz kojeg se mogu izvaditi neki resursi. 576.250 Metal je ukradeno. Bilo je ljepo dok je trajalo, izgleda da mi samo preostaje Diablo 3 jos za igrati. Sva sreca pa ga prodao nisam. A i potpis mi neradi ? sig za kliknuti za registraciju na ogame, na koju ste kliknuli kad ste acc pravili.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|