|
![]() |
#2162 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Što se ovog isprdka tiče, da, tek sad ali bolje da nisam. ![]() @Pupo Nije točno. Pratim ako je na TV-u kad ga upalim. ![]() Btw onog Jeremya nalazim izrazito iritantnim likom (pogotovo kad komentira Porsche). Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 14.01.2012. u 21:30. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2163 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2165 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
meni to prvo palo na pamet i gledam neki sajt i ono komentar za komentarom - evo isti mitsubishi od naprijed i samo se lajkaju... palmface totalni. :fejsbuk: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
IMO Jeremy malo pretjeruje s teatralnošću i duhovitim ispadima, koji mu istina, gdjekad i uspiju ali čisto zbog broja pokušaja. Citiraj:
Promatrajući 911 s tehnološke strane, američki i talijanski konkurenti (japanci su iznimka) su u 2. ligi ali ne nacionalnoj nego županijskoj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Baš da bi se to moglo reći za F430 i 458-icu...Ne bi baš rekao. E-Diff kod F430 pa isto to prošireno s F1-Tracom te magnetoreološkim amortizerima u 458-ici su sve samo ne tehnološki zastarjeli fićuri. + i prednja krilca koja se jače savijaju pri većim brzinama ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#2170 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Pa je, i to mi je jako sviđa. Ovi novi Fordovi su sve ljepši i ljepši i fakat mi se počinju jako sviđat zbog te Astonizacije dizajna. Bad je kaj će Aston sad malo izgubit na vrijednosti svog dizajna ali opet koga briga. Ista stvar je bila recimo Pug 406 Coupe vs Ferkan 456GT
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2171 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Jedna od ljepših saloona koje sam vidio. Ova instrument tabla je jaw-dropping! Samo otkud sad Ford-Aston kombinacija? Ford je davno prestao biti vlasnik Aston Martina. (valjda im je ostalo par dizajnera ![]() Citiraj:
Lamborghini je u vlasništvu Audia.
![]() |
![]() |
#2173 |
|
Vidiš to nisam znao. A jesu ti VW idioti. Daj nek kupe sve proizvođače pa da se svi vozimo u GOlfovima ![]() Čudno da Audi onda ima svoje motore, svoj dizajn, praktički sve vlastito. (Dobro ove Lambo motore u R8 nečemo spominjati)
![]() |
#2174 |
Moderator
|
![]() |
#2175 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
pa audi i vw i svi ostali iz grupacije djele iste platforme iste motore itd...ušteda @hammer pa zar nikad nisi vidio npr oznake na njihovim motorima,dizel su TDI benzinci TFSI..istao kao i kod VW..nije to slučajno ![]() meni osobno se audi radi toga nikad nije ni sviđao jer dijeli skoro sve sa proizvođačem koji ni približno nije premium(+ jos sto im svi modeli lice ko jaje jajetu i FWD) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Hammer VW, Audi, Škoda, Seat, Porsche, Lamborghini, Bentley, Bugatti, sve je to dio VW odnosno Porsche grupe. Čitao sam nekidan da će uskoro ako već nisu postati najveći proizvođač automobila.
![]() |
#2177 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#2178 | |||
|
Citiraj:
Iskreno sam mislio da je Audi sam svoj. Koliko sam skužio dijele entry level motore, nekad 1,8/1,9l, sada 2,0 Ostatak Audijevih motora nije tak sličan VW-u (2,7l, 3,0l, 3,2l itd) Citiraj:
![]() Citiraj:
A i poznato je da je VW najveći i debelo najbogatiji automobilski gigant
![]() |
![]() |
#2179 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Sjećam se jedne epizode TGa il nekog specijala kad je bio VW 1.9 TDI motor na tapeti pa su rekli da se dotični pojavljuje onak u gro vozila razno raznih oblika, namjena i dimenzija. Ako se netko sjeća/zna koji je nastavak nek napiše ![]()
![]() |
#2180 | |
Moderator
|
Jesi li sjeo možda ikad u Audi A3 8L i recimo Seat Leon mk1? Nisi primjetio sličnost? Štoviše tu A4 platformu koriste uz Audi A3 i navedeni Seat Leon mk1 još i Golf mk4, Toledo mk2, Audi TT mk1, Bora, Octavia mk1 i Buba. Citiraj:
Benzinci / Dizelaši. Ioanko ti je sve dostupno na netu. Ne nije. GM je bio uvjerljivo najveći. VAG je to postao tek nakon recesije koja je razvalila GM
![]() |
![]() |
#2181 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
ovaj mondeo je predivan doduše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2182 | ||
|
Citiraj:
Da sam tražio sličnosti, sigurno bi vidio između Golfa/Seata i sličnih, pošto nisam znao da je Audi zapravo VW nemogu reći da sam primjetio. Citiraj:
Guzica mu izgleda puno manja sa ovim novim svjetlima ![]() Imam "seriju prije novog" i meni je prelijep naprijed i iz profila al kad gledam odozada mogo bi bit malo mršaviji ![]() Što se tiće Mondea - ![]()
![]() |
![]() |
#2183 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Leon http://upload.wikimedia.org/wikipedi...n_Mk1_dash.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._left_view.jpg A3 http://liveimages.carsales.com.au/private/4593701.jpg http://www.parts-specs.com/audi/A3/1...te-1999-017816 Leon http://vagdrivers.net/forums/uploads...1231274663.jpg A3 http://www.parts-specs.com/audi/A3/1...ptronic-020405
![]() |
![]() |
#2185 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Pa dijele one motore sa kojima su platforme iste, ne može imati škoda 3.0 TDI kad nema model sa tom platformom. BTW, te spomenute (2,7l, 3,0l, 3,2l itd) ima i VW Thuareg i Phaeton |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() http://www.pwpro.co.uk/cars/?portfolio=mondeo-st220
![]() |
![]() |
#2188 |
Moderator
|
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 16.01.2012. u 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 | |||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() F458 drži rekord, koji je preuzeo od S2000 u snazi po litri, za N/A motore, ima toliko elektronike da je 911 izgleda kao tristać ![]() Uostalom design je osobna stvar i Jeremy ima pravo da kaže šta misli ![]() IMHO prije bi uzeo F458 nego bilo kojeg Porsche izuzev legendarne V10 kraljice. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |