|
|||||||||||
|
|
#2162 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Moguće da sam prvi put otkako koristim Mailboxde naletio na stvarni problem haha. DHL jučer u 2:32 ujutro dostavio paket. U 15h šaljem mail mailboxde supportu da ih pitam kaj je s paketom jer nisam dobio obavijest o stigloj pošiljci. Danas ujutro dobijem mail Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2163 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo za dostave prema mailboxu u 2 ujutro je normalno. Kad otvoris taj DHL tracking, uneses postal code, vidis li tko je potpisao preuzimanje? Je li Krabs ili netko drugi? Druga mogucnost je - prime days. Mozda imaju gro prometa pa im treba dan vise da procesiraju pakete.
|
|
|
|
#2165 |
|
49%winner
|
Ja bi se strpio i danas, pa im se javi krajem dana opet. Provjeri si u medjuvremenu je li ti mailbox account verificiran (klik na tvoje ime u gornjem desnom kutu). Ako nije, eto ti zanimacije za sljedeca 24 sata ![]()
|
|
|
|
#2167 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma nista ti statusi, samo ti vidi jel ti se pojavi u mailboxu nakon nekog vrimena, ugl mailbox ima dobar odnos sa dostavljacima cak sami znaju otic tamo po pakete, samo im triba nesto vrimena da ih unesu u sustav, do 2 bi ti tribali bit u mailboxu. |
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ulovio sam ipad na warehouse deals... Kakvi su uvjeti garancije kada se kupi nešto što je bilo vraćeno? godina, dvije... godina od prvog paljenja? ima netko iskustva?
|
|
|
#2169 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Uzeo sam bio električnu pjenjaču za ured, za ove koji kavu unište sa mlijekom. Prestala raditi nakon nekih godinu i 1-2 mjeseca (ruku na srce, nisam 100 % siguran i da naša čistačica nije uništila jer je prala pjenjaču sa svih strana, a pjenjača je indukcijska). Obavijestio amazon, kreirali su povrat, ja dobio novu pjenjaču, njima vratio pokvarenu. Jako brzo i ugodno iskustvo, za razliku od naših trgovina. |
|
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Premium
|
Super, znači klasika 2godine kao za ostalu elektroniku u EU? Hvala
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2171 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Premium
|
Bome je ponekad užasno naručivat sa amazon.de na HR adresu. Item naručen 02.08. poslan danas ![]() ![]() Sa tim da je kod kupnje pisalo da je shipping za 2 tjedna. Od onda mi je onaj "AI" 2-3 puta obećao da će poslati sutra ![]() Na mailbox kad sam slao je poslano kroz dan dva. |
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Premium
|
Ma mailbox je skup, al cesto ta skupoca se smanji ako samo pdv uracunas. Ja sam neki dan narucio paket, cijeli sretan sto ga je amazon poslao u komadu. 5.04kg, 26 eura mailboxu, da je 5.00 bio, bio bi 16 eura. Ali i to najvise zbog artikla od 12 eura koji je tezak 2kg, ali u nas je isti 19e i dostava jos 4, tako da ni na tome zapravo nisam nista izgubio, dapace ustedio euro, a ustedio i na drugim stvarima sigurno pa ne zalim to mailboxa malo ![]() |
|
|
|
|
|
#2175 |
|
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao što kolega Exy gore reče, sa Amazona na Mailbox - em je jeftinije radi njemačkog PDV-a, em je kraće vrijeme dostave (ponekad je apsurdno velika razlika), em se mogu uzeti stvari koje inače ne bi poslali direktno u RH. Meni je Mailbox neizostavan prilikom aukcija na ebay.de jer 90% prodavača šalje samo unutar Njemačke. |
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Premium
|
Citiraj:
jel imalo baterije ili su neke kemikalije bile u điru ? |
|
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Moraš se dopisivati s agentima. Postavi HR adresu kao difoltnu i gnjavi ih pa će ti poslati naljepnicu koja radi za HR. Mogu to, samo nije automatski. |
|
|
|
|
|
#2182 |
|
49%winner
|
A sta ako posaljes na svoju ruku pa priloziti racun amazonu da ti kasnije naprave refund. Nije bas isti slucaj kao tvoj, dobio sam nesto od amazon usa na mailbox (kupljeno na amazon.de, samo je seller bio amazon us) i to sam morao na svoju ruku vracati nazad u usa. Troskovi su mi kasnije uredno refundirani.
|
|
|
|
#2184 |
|
49%winner
|
Nadam se da se nije nesto ozbiljno promjenilo. Ja sam vracao item jer nisam bio zadovoljan, nije bilo jamstvo u igri. Sad sam kopao po mailovima, prvo refundiraju item, a nakon toga sam slao sliku racuna od postarine na "impressum(a)amazon.de" uz broj narudzbe da povezu konce. Sretno!
|
|
|
|
#2185 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Sent from my SM-S928B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: jucca. 23.10.2025. u 14:17. |
|
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Premium
|
Dakle moj užas se nastavlja, vratio svojim parama, borba danima da oni skuze da je u njih item i da je popravak odobren ali ne mogu mi vratit u Hrvatsku nego na mailbox dakle 25 eura poštarine ce bit sve skupa za naprid nazad. Za amazon tablet od 100 dolara Al najgore od svega je borba sa customer supportom jedno 100 poruka poslano. Dakle apsolutna katastrofa, ja bi ga rangirao negdje izmedju Extreme Digital i Mall.hr i jos nisam niti dobio artikl btw ko zna šta me još čeka |
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|