|
![]() |
#2162 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa house je tek završio prije mjesec dana... načekat ćeš se još. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2165 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledao i drugu sezonu moder familya. ![]() ![]() Evo i najboljih scena. ![]() http://cdn2.screenjunkies.com/wp-con...Untitled-3.gif http://cdn2.screenjunkies.com/wp-con...sofia-milk.gif ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Nego slobodno nabaci i neki prijedlog koji je odvija u fantasy svijetu, kao gore spomenuti Legend of the Seeker, ako imas sto god u rukavu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Počela je i serija "Torchwood", season 4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Guest
|
Torchwood mi je bila zabavna prva epizoda. Čekam da se stvari zakuhaju. Dobro će todći prek ljeta. Falling Skies mi je guba. Malo promjene. Počeo Curb ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Dobar curb :P Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 11.07.2011. u 09:52. |
![]() |
![]() |
#2170 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
trenutno sam na fringe s02 i boston legal s02... stvarno odlične serije. DANNY CRANE!!! ![]() ![]() curb i top gear ne moram ni spominjati pošto su vrhovi pokretne slike, curb pogotovo... čak bi mogao reći da mi je stepenicu bolji nego etiketa koja ga prati - rated "r" seinfeld. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2171 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2172 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
inače, dvojim dal da okinem novu epizodu curb-a, koji mi je vrh humorističkih serija zadnjih godina, ili da upriličim svečani uvod koji bi se sastojao od ponovnog pregledavanja svih 7 prethodnih sezona ![]() evo ja u dva dana zgotovio game of thrones. overall vrlo lijepo štivo
![]() inače, dvojim dal da okinem novu epizodu curb-a, koji mi je vrh humorističkih serija zadnjih godina, ili da upriličim svečani uvod koji bi se sastojao od ponovnog pregledavanja svih 7 prethodnih sezona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
evo krenio je flashpoint i warehouse 13 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2176 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#2177 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
tu ste mi otkrili "luther"-a,pogledao prve 2 ep i super mi je ![]() ima još neka slicna serija,mozda malo više akcije,sirovih fora itd? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Modern Family - 10/10 Odgledao obje sezone u nekoliko dana. Nasmijao sam se do suza, ali i psovao Claire na njenom đubretarluku i licemjerju ![]() ![]() jedva čeka sezonu br. 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Da li netko prati "Breaking Bad", valja li ta serija što ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
hvala McG! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#2184 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Molio bi nekoga ako ima titlove za 1,2,3 i 4 sezonu( za sada 3.sezonu ) House M.D jer cu izluditi s ovim Xvid i tim podnapisima. Ako tko ima,ili ima link,molio b da me PM-a. @Necto,hvala jok ne odgovaraju,ipak hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: blava. 18.07.2011. u 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
joooj,kako me obradovao forumas kada je napisao da dexter ponovo krece u akciju u 9. mjesecu,toooo,jedva cekam Breaking bad takoder iscekujem da krecu s novom sezonom,odlicna serija True blood,takoder sasvim ok serija,TheEmpress,totalka se slazem s tobom,eric mi je genijalan kada je izgubljen u vremenu i prostoru,dok sam ovog bill comptona totalka poceo zanemarivati u seriji,nekako mi gubi ulogu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|