|
![]() |
#2131 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Odlična epizoda. Uz prvu najbolja u ovoj sezoni. M5 je... maestralan... stvarno sve ostalo jednostavno blijedi u usporedbi. Samo nadao sam se da će ga Clarkson voziti za snimanje, on uz sve gluposti i majmunarije što radi stvarno uvijek nađe fenomenalne riječi da opiše fenomenalan auto. Zanimljivo koliko je novi M5 brži od starog, a ima samo 50 KS više, a šteta što novi nema V10 ![]() Nažalost, kraj sezone. Bili su dobri. JEdva čekam sljedeću.
![]() |
#2132 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Vrhunska epizoda, Raikkonen je komedija ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2133 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
doista prave veliku reklamu audiu sa tim "zajebancijama" na njihov racun mislim znam da na BBCu nije dozvoljeno oglasavanje, ali covjek se zapita nakon ovakvih stvari gdje vec u 2 emisije bez razloga to rade lol inace oke emisija zakon ono njihovo utrkivanje, stvarno bih volio probati ![]() i slash je napravio zakon obradu uvodne spice |
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 | |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Svi ovi "mainstream" auti poput M5, CLS63 AMG, SL55 AMG, Audi RS4, RS5, RS6, RS7, S8, Passat R36, Nissan G37 i slicni ce ipak biti sto manje obujma, prednabijanje (kompresor, turbo ili oboje) i to sve u skladu sa ocuvanjem okolisa. Jedino sto se meni osobno kod takvog tipa auta i motora svida je okretni moment, no vec sada BMW M5 ima sinteticki generiran zvuk (preko zvucnika) da bi se dobio zvuk motora priblizan onome sto vlasnici ocekuju, a sve zbog zadovoljenja ekologije, potrosnje i buke u okolisu. Ali zato su tu uvijek, kao i sa compovima, aftermarket firme! ![]()
![]() |
![]() |
#2135 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa ovaj Raikkonen je legenda. Bio mi je i prije, al sad je još veća. Inače predobra epizoda, komotno je moglo u 2 ići. Šteta što je sezona završila ![]()
![]() |
#2137 |
Banned
|
sta ovi na HRTu rade...doslovno izbacili cijelu news sekciju danas mogu mislit sta ce napraviti od afrika specijala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Jedini nacin za opisat ovu epizodu je Great fun! Zivjeli Clarkson, Hamster i Cptn. Slow ![]() ![]() ![]() ![]() A i odjavna spica mi je bila do jaja ovaj put ![]() ![]()
![]() |
#2140 | |
Banned
|
Citiraj:
ali ovaj put doslovno sve izbacili (iako u ovoj epizodi nije bilo toliko price o "novim" autima vec su se sprdali na racun porschea, tj predmeta koje prodaju - lule, kemijske i slicno) u polar specijalu su izbacivali neke scene, sve samo da skrate emisiju za 10min.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2142 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Kako se jednom epizodom spasi cijela sezona ![]() Mislim da mi je ovo jedna od top 5 epizoda u zadnje 3-4 sezone. Odlicni auti, atmosfera, Raikkonen legenda, trka na kraju... tek sad vidim da i @draksa dijeli misljenje samnom
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 12.03.2012. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kaj se rimca tiče mene fascinira, oni su kakti prodali 10 modela, a još ni ovaj koncept nije napravljan do kraja, a i pitaj boga dal ikad bude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ak vam je dosadno, pogledajte Top Gear US... Sad gledam drugu sezonu, i cak su mi prilicno dobri, nasmijao sam se dosta. :P Za prvu se ne sjecam kakva je bila. EDIT: krepavam od smijeha, do suza... Ludi su. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 16.03.2012. u 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
prije je bilo 2 sezone u godini, u siječnju i srpnju. sad zbog olimp nista do 2013., osim xmas speciala
ubija me ova recesija...jedem pljesnivi sir, pijem neka stara vina i vozim auto bez krova... Zadnje izmijenjeno od: Keyser Söze. 10.05.2012. u 18:48. Razlog: lapsus tastaturus |
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
|
![]() |
#2156 |
|
![]() |
#2157 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#2158 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
iako je jos i prije na fejsu bilo, http://www.pohrani.com/f/3n/b/2cXsab9x/clipboard01.jpg
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2159 | |
|
Citiraj:
Damn sorry, ne vidjeh ![]() A izgleda epski. Prelijep auto, i fenomenalan!
![]() |
![]() |
#2160 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Savršenstvo ![]()
|
|
Oglas
|
|