|
![]() |
#2131 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo 12GB? Pa nemos ni postenu virtualku slozit ![]() Btw, nikako da probam al' friend (Android dev) kaze da je super: http://www.vmos.com/
![]() |
#2132 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne sviđa mi se opet taj ulazak u utrku tko ima većeg, ali flagship neću ni kupovati ![]() Nakon što je postalo jasno da Z4 ipak neće dolaziti u EU, prije nepunih mjesec dana sam uzeo, po speckama, totalno outdated Moto Z3 Play i zadovoljan sam. Spušio sam na autonomiji otprilike trećinu (gdje je Z Play rokala 3 dana, Z3 Play je na 2 dana), ali dobio sam i Moto Mods bateriju od 2200 MAh pa opet neću brinuti o punjaču 3 dana, kad sam "u situacijama". Izrada je jako dobra, što na dodir, što testiranjem - već sam ga zalio i ispao mi je na asfalt tako da sam dio metalnog okvira morao turpijat jer bih zaradio tetanus i podrapao džepove. Ekran je, začudo, ostao čitav ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2133 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja uzeo jednom poznaniku Moto P30 Note (One Power) na Gearbestu za 1040kn 6/64.Sad sam i sebi naručio 😁 Kad vidim koliko naplaćuju A40 kod nas ili još gore A10 i A20, sramota. Ova Motorola ih pojede... Za ove novce ni Šaomi nema što ponuditi 🤭 Nema meni do Motorolice s onim lijepim clock widgetom, gestama i Moto display-om. A još fino radi i ima gigantsku bateriju. Šta ćeš bolje 😄 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nakon što je frend skužio da imam novi mob, malo je proletio kroz njega i ono - pohvalio fluidnost (jer je očekivao nešto puno jače pod haubom). I onda dođe do info o procu/RAM-a i onak u šoku: F: "Pa za te pare si mogao uzet A50, a ne ovo staro skoro dvije godine" i skroz zaboravio da je ekšli maloprije pohvalio fluidnost. JA: "Ne želim trzavo govno out-of-the-box". F: "Onda si mogao uzet za hiljadu kuna više S10e s Njuškala". JA: "Reko jel to onaj miniflagship daljinski s odvratnom kamerom u ekranu i očajnom baterijom, čiji nazivni kapacitet je realno x/2?" F: "Ma joj, nije baterija tak loša" JA: "S ovim sam dobio i dodatnu bateriju pa bi za svako punjenje ove Moto, Samsung punio već 3 puta." F: "Ali bi imao puno jači proc." JA: "Boli me k za proc, dok god fluidno radi za ono što mi treba. I nemoj me j, sad si čačkao po njemu." Tu smo završili ![]()
![]() |
![]() |
#2136 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa kad sam ćaću, ženu, strica, strinu i frenda naoružao Motorolama od G3 do G7, mnogi na preporuku su rekli "kaj Motorola još postoji". Tako da marketing je čudo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A ovo - što je bilo, bilo je ![]() Veselio sam se i Nokiji kad su prešli na Android, ali vidimo da ni to nije ispala baš neka sretna priča. Zahvaljujući tom "marketingu" im cijene i padaju, na našu sreću ![]() Ok, G serija je uvijek tu negdje, ali cijena Z serije se otapa ko Ciganović na suncu ![]()
![]() |
![]() |
#2138 |
Pink Floyd fan
|
Samsung A50 je nevidjeno los mobitel. Dobio sam ga sa pretplatom i kad sam gledao koji da uzmem od ponudjenih, A50 je izgledao najbolje. Na papiru. Najgore user experience od kad koristim Android a poceo sam sa HTC Desire. Onaj najprviji, Nexus 1 samo direktno od HTC umjesto Google rebrandinga. Sto ne valja sa A50, pa bila bi kraca lista sto valja: nista. Od paljena kad glupi mobitel nakon ukucavanja pina napise "phone is starting" (koji q je radio dok se ne ukuca pin?!), preko iritantnog pop upa svaki put kad se ukljuci bluetooth, sporog odziva, sporog rada... A fingerprint, toliko je los da sam odustao od njega i poceo ukucavati pin. Moja prastara Moto Z Play radi neusporedivo bolje al' nije kompatibilna sa Sprint pa sam uzeo Moto Z3 Play za $149 (bio popust sa $349) direktno od Motorole. Zasto ne Z4? Jer isto imao under the screen fingerprint i svi se zale da radi lose. Kao sto je kolega gore napisao, Z3 sve pet osim sto su bas usrali battery capacity/life.
![]() |
#2140 |
Pink Floyd fan
|
Zaboravio sam napisat da sam disablao update. Neču (sa tvrdo č) nikakav update, ni sigurnosni, ne sigurnosni. Zapravo glavni razlog je da mi se ne sviđa novi horizontalni app switching a i ne vidim da P donosi nešto stvarno korisno. Btw, kad sam na poslu rekao da sam kupio Motorolu, reakcija je bila: Pa jel Motorola još postoji? Tko još kupuje Motorolu i sl. A Motorola je US firma, bila. Žalosno da za većinu postoji iPhone ili Samsung, ništa drugo. Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2143 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#2147 |
Pink Floyd fan
|
A jbga onda, ja sam bas bio happy kad sam skuzio da mogu disabled kad kliknem na battery. Mozda im je to neki bug/propust. Inace trebalo bi se moci disabled i bez roota adb-om. Nadji kako se tocno zove update app i onda: .\adb shell pm disable-user --user 0 com.motorola.ccc.ota Inace path do app je: /data/user/0/com.motorola.ccc.ota Nasao sam ime app i upisao iznad. Probaj na vlastitu odgovornost, nemoj mene poslije krivit ako nesto podje krivo ![]()
![]() |
#2148 |
Premium
|
Upisao sam, počelo se dimit iz moba. Daj svoj broj da se čujemo ![]() Šalim se, zapravo mi ni ne treba ovo. Dovoljno mi je da kroz developer opcije disejblam automatske nadogradnje i to je to. Moram priznat da do sad nisam imao problema s Moto OTA zakrpama, a kod nadogradnji sustava uvijek napravim factory reset.
![]() |
#2149 |
Pink Floyd fan
|
Nisam vidio opciju za disable auto upgrade u developer options!? Ma nisam ni ja imao problema sa Moto OTA al' kao sto rekoh, ne svidja mi se app switcher u P. If it ain't broke, don't fix it
![]() |
#2154 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ova zadnja opcija ne funkcionira, sustav će ionako pokrenuti automatski update, ne prilikom restarta nego jednostavno forsira update. Kratki EDIT za ovo gore: dogodi se da update dođe, popup se pojavi. Ako to ignoriram, ništa se ne pojavi točno 7 dana, nakon čega počne bacati popup svaki dan. Nakon daljnjih 7 dana jednostavno forsira update, opcija je u dev op isključena. Nažalost na zadnjem updateu ne mogu disableati na LAcy način. Kako mi se ne da spajati mob na komp za adb, ne mogu vam opisati ![]() Bit će isprobano već jednom prilikom.
![]() |
#2155 |
Premium
|
![]()
![]() |
#2156 | |
Avocado
|
Citiraj:
EDIT: Kriminalno loša kamera je na ovom Z3play i to bi bio jedini razlog zapravo za novi...
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 30.01.2020. u 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Nexus 6 radi bolje fotke od 4 godine novijeg top-of-the-line motorola mobitela ![]() Nisam očekivao da će raditi fotke na razini pixela, ali fotke su loše i u uvjetima savršenog osvjetljenja.
![]() |
![]() |
#2159 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW, to je još jedan od minusa MZ3P u odnosu na MZP. Zvučnik je osjetno slabiji i nema onu dubinu. Za kameru - probaj port Pixelovog GCam-a. Ne trebaš root niti išta, samo instaliraj .apk i to je to: https://www.celsoazevedo.com/files/a...dev-backrider/ Meni je kamera ok i puno bolja od MZP ![]()
![]() |
![]() |
#2160 |
Avocado
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |