|
![]() |
#2131 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() O tome tko je trebao ostati sa 10 igrača, bolje nećemo, epilepsija u barceloni i dalje nije izliječena. U pravu si, ne mogu više smisliti barcelonu, jer se wajna godinama na C.R.-a da pada ako ga krivo pogledaš, a tragedija je da je barca postala u kompletu takav klub, samo da je se valjati po travi i gledat šta će sudac dati protivniku... Katastrofa od ekipe. Igra barce - 0 bodova, da nema messija i njegovih individualnih sposobnosti, barca bi pasla travu po terenu. Sprdaju se svi iz milanovih penzića, ali onaj Nestin prodor kroz 3-4 barcina veznjaka je bio opći smijeh, Seedorfovih par isto tako, itd. Golovi - pa 1 autogol Van Bommela i jedan iz poklonjenog penala. Nema šta, razvalilo ih ![]()
![]() |
#2132 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
1. Dakle, prekršaj aquilania na xaviu, zašto nije dobio 2 žuti? Oko sokolovo kaže da je to prekršaj za kazneni udarac. 2. Napucavanje lopte neste nakon sučevog zvižduka, ako je dao messiju za nesportsko ponašanje onda je tad trebao dat i nesti. 3. Kad robinja u 16m, vidljiv start na loptu i onda robinjo pada preko nogu mascerana ak se ne varam, to nije ni beusan spomenuo kao situaciju za svoju emisiju 4. prekršaj nad fabregasom, ne znam tko ga je faulirao, guranje sa leđa unutar 16m Ajde sad lijepo to meni objasni gdje je to sudac fulao ili kako je po tvom mišljenju trebao dosudit i zašto? Da se ne trolla evo pitanja za argumentiranje. Evo moje viđenje: 1. Xavi sam pred golmanom, ispred braniča, ovaj ga gura i Xavi pada, da su bili jedan pored drugog onda ne bi trebao bit penal ovako da. 2. Nesta drugi žuti (zbog kartona mesiju) iliti crveni 3. Lopta ispucana i onda robinjo pada preko nogu mascrana, start na loptu sve čisto 4. Guranje sa leđa, faul, unutar 16m dakle penal Ako netko ima još što za dodat slobodno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2133 |
Guest
|
ma nema potrebe za svađom , jučer je , Barca pobijedila , ..ALI..nije pobijedila kako sam očekivao. Ovo je na knap pobjeda i mora se priznat da je Milan iznenadio u odnosu na prvu tekmu. Ovakav stil igre bi vjerovatno više odgovarao Citiyu , koji je ispao nego barci , City a pogotovo United imaju super strategiju za razbijeanje ovakvih bunkera. Ako barca ne podigne kvalitetu igre ove godine , Real ju gazi , a dalje United i Wayne Rooney ovakav stil igre riješava sam. |
![]() |
#2134 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Buljo stvarno se ne isplati, ovaj topic je postao sve samo ne diskusija o nogometu ![]() Haters gonna hate!
#2135 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
http://www.uefa.com/uefachampionslea...ics/index.html Nije li ovo ona statistika na koju se svi pozivaju? Evo onda citajte s razumijevanjem. Ne volim previse Barcu u zadnje vrijeme, Milan nikad nisam volio zbog krumpiranja u zadnjih par minuta, tako mi se urezalo u sjecanje u zadnjih 15 godina. Barca me odusevljavala lakocom igre,ali u zadnje vrijeme me ove tetkice a'la Messi,Ronaldo,Srna i slicni pomalo iritiraju koju odmah dizu ruku ako ih taknes,a cak ponekad i ako ih uopce ne taknes. Lova je lova,ali ipak nogomet to nije. Sve u svemu,statistike govore sve bez obzira na dojam. Jucer mi se Milan svidjao,igrao je muski i kako treba,ali mozda je zato i izgubio..... |
![]() |
![]() |
#2138 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo i mene iz Madrida, i sa utakmice. Santiago Bernabeu je nevjerovatno mjesto, samo mi je nepojmljivo da je 70-ak tisuća Realovih navijača pljeskalo samo na dobru akciju ili gol (doduše to su radili često jer je svaka akcija bila šansa ![]() Kad se gleda neko kolo La Lige pa to cijeli stadion ori, ovdje su bili totalno nezainteresirani. Par slika: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2140 |
Guest
|
Borrusia ..po čemu su oni danas favorit? Schalke dobiva ili najvjerovatnije neriješeno uz puno golova. Lazio mlati Juve , i naravno United gazi Newcastle. A sutra..City .. Edin Džeko puca rafalno po golu Liverpoola ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2141 |
Premium
|
1-0 za dortmund, zasluzeno, bolje igraju dok je schalke preplasen ![]() evo po cemu su favorit :P EDIT : 2:0, schalke neznam da li je ozbiljnije zaprijetio uopce, dortmund ih gazi ![]() velis nisu favoriti ![]() ![]()
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: robert7. 26.11.2011. u 16:52. |
![]() |
![]() |
#2142 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2144 |
Guest
|
Ovako...Fergusone...stavi svoju momčad koja s protiv ***** newcastlea s igračem manje i popuši vodstvo zbog vlastitog prekršaja i penala , na torturu konverzacijskog tečaja koji će im vodit W. ROONEY!!! |
![]() |
#2145 |
Premium
|
Mda, vidim da ti dobro ide pa sve pare trpam na juve vs lazia ![]()
#2146 |
Guest
|
Od velikih klubova...ostaju samo imena...Chelsea..City..premiership u rasulu...2. liga je puno zanimljiva...Leeds, Birmingham, Millwall , Reading, West Ham , Sheffield Unt. ...sve to postaje puno logičnije i napetije za gledat...ovo je lom...osim Stoke , ajde Evertron je dobio zbog Boltonovog crvenog... |
![]() |
#2147 |
Premium
|
Nebih se slozio da je premiership u rasulu, sve ekipe igraju kvalitetno neki vise neki manje, tek ova sezona je napeta. Nemoj biti razocaran zato sto je UTD jednu odigrao nerijeseno ![]()
#2148 |
Guest
|
ma imaš pravo.i prošle sezone ih je wolverhampton tukao u gostima 2:1 nakon vodstva....sad gledam raspored za 3.12...imam osjećaj...bit će to subota favorita!! |
![]() |
#2149 |
Premium
|
Nitko jos nije prvenstvo odigrao bez kiksa, pogotovo ne tako zahtjevno ko premiership ( mozda chelsea onu jednu sezonu kad je mlatio sve pred sobom ko fap zabu ![]() ali ove godine je posebno zanimljivo, jer imas jaki city, jaki utd, i onda nesto slabiji chelsea i arsenal, i tu su jos oni koji mogu dobit svakog i izgubit svakog ala liverpool, tottenham, newcastle i everton. Po meni je ova sezona daleko najzanimljivija, i bit ce zanimljivo da li city moze odrzati formu ili ce ih pregaziti u drugoj polusezoni, da li chelsea misli konacno proigrati, da li arsenal moze nastaviti uzlaznom putanjom i slicno i slicno ![]()
#2151 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2152 |
Guest
|
a zbilja , koma od prognoza. A vidim i Arsenal X. Sad , sumnjam da bilo ko ozbiljno smatra ovaj carling cup u utorak al tu ima zanimljiv susreta , jedino je pitanje u kakvm sastavima će izać timovi. doduše sutra ćemo vidjet City. Mislim da bi trebali dobit. A Juve bi mogao ovakvom igrom uzet barem bod Napoliu u utorak. edit : Getafe - Barcelona 1:0 , ovo postaje praksa , pobjeda protivnika Barce u Španjolskoj ligi vikend poslije lige prvaka! samo za info , zadnji put je 6.11 bilo 2:2 sa Athleticom Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 27.11.2011. u 00:51. |
![]() |
#2153 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Uff Real stukao Athetico, i Barca izgubila, ajmo mrzitelji navalite ![]() Danas se nadam dobroj tekmi izmedu L'poola i City-a, i nadam se da ce redsi upjet zaustavit dobru seriju City-a, ako ne, opet se nadam dobroj tekmi, jer city igra dosta atraktivno i u prosjeku zabijaju po 3 gola ![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Guest
|
pobjeda City sa barem 2-3 razlike! Od toga će barem 2 utrpat Džeko. Ujedno se diljem RH dijeli poklon dana 2.90 na City , premda bi realno bilo na City 1.15 a na pobjedu Liverpoola 17 |
![]() |
#2155 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
ivan77,sad mi je jasno zasto nemas para,mani se corava posla i kladare,od takvih one zive,nhf ![]() cekam elklasiko pa cemo vidjet di su Real i Barca ![]() Barca i UTD napravili opsadu gola,ali kad nece nece,toliko o posjedu lopte i statistici ![]()
#2156 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2157 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Da ne povedemo filozofsku raspravu o pojmu neefikasnosti,pojednostavljeno: pucas po golu,nekad udje,nekad golman obrani,nekad je tu stativa ili precka ili promasis gol-o tome sam mislio pod "kad nece onda nece". ![]()
#2158 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() jednostavno mi je ovaj Džeko i City super momčad u zadnjih godinu dana. 1.) Sarajevski ćevapi , burek , kava - EDIN DŽEKO 2.) Wayne Rooney . . 19) Messi , Ronaldo... Danas , blitzkrieg nad liverpoolom ![]() |
|
![]() |
#2159 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
L'Pool je jači nego što ti misliš... Tu su Kuyt, Suarez, Maxi, Gerrard, ima ih ![]() YNWA
![]() |
![]() |
#2160 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Jedina prednost Citya nad ostalima (trenutno) je dužina klupe. Na svakoj poziciji imaju 2 ili čak i odlična igrača. Osim Silve i Aguera nemaju nijednog igrača da oduševljava iz utakmice u utakmicu, a 2-3 takva igrača ima svaka ekipa u vrhu. Prošli susret nisu imali ništa slabiju momčad pa ih je Liverpool ispratio sa 3 komada i jedva pređenim centrom.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|