|
![]() |
#2132 |
Guest
|
bok, imam jedno pitanje za prijateljov samsung s1 na mobitelu su se stalno igrale igrice i u trenu igranje igrice mobitel se je sam od sebe ugasio i od tada mobitel se uopće neda upaliti niti na jedan način, kad se prikopča punjač u struju uopće nedaje znakove života... kaj bi moglo biti i kaj bi se moglo provjeriti ? hvala ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2133 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() |
#2135 | |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2137 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Premium
|
Nema nikakve SD kartice,sta da jos probam... Kada sam flashao stock rom radio je super 2 tjedna i onda opet se sav uspori,nije rootan...
![]() |
#2140 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bi proba rootati i ocistiti rom od nepotrebnih aplikacija, ili jos bolje custom rom.. Tad ces znati jel problem u hw-u ili sw-u... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2141 |
15/JG52
|
Znaš da daljinska dijegnoza nije baš zahvalan posao ali imao sam u rukama jedan S1 koji je imao iste simptome a drugo mišljenje servisera je bilo da je otišla matična, ako nađeš nešto preko njuškala onda se isplati. U to vrijeme se jedna matična nudila za 400kn što je bilo negdje na granici a za polovne traže previše. Tako da da, u principu neisplativo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Premium
|
Koji rom da pljusnem gore,kako da znam je li do hardwera ili softwera. CM 10.1 je super al nema dosta aplikacija original od samsunga a to mi treba!
![]() |
#2143 |
Premium
|
Pa instaliraj neki sammy-based rom + custom kernel... Gore imas vec preporuku za ArchiDroid... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Premium
|
Nije sad da trza stalno, ali npr kada iz aplikacija prebacujem u widgete oni su totalno usporeni koju sekundu. Sada npr fejs I browsanje rade normalno. Ma neznam vise...
![]() |
#2145 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2146 |
Premium
|
Cuj, odluci se oces li ili neces flashnuti mob i imati iskustvo kakvo bi i trebalo biti out-of-the-box. Moj s3 je bia na stocku citava 2 dana, dok se nisam malo privika na njega.. Nakon toga samo trazim sto bolji custom rom (po mojoj potrebi), zasada sam na ArchiDroidu i ne mislim flashati nista dok ne izadje sluzbeni 4.2.2 (navodno krajem ovog miseca). Root + flashanje je iznimno jednostavan proces, a ako te brine gara ili nesto trece, uvik mozes vratiti stock rom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Premium
|
Zasto CM 10.1 uvijek napravi 0 folder na sd cardu i sve tamo instalira,moze li se normalno CM instalirati na sd card?
![]() |
#2148 |
Premium
|
Jel može preporuka nekog roma za galaxy mini 2? Instalirao sam curi Regina V3 rom, međutim ima nekih problema sa notifikacijama da ne javlja uvijek tipa propuštene pozive ili poruke, te je status bar sav neki u hijeroglifima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel mi moze netko reci kako da vidim na galaxy Ace mobu koji je bio stock rom, posto sam dobio mob na kojem je vec neki preflashan rom? Ovo sam izvukao: PDA: s5380XWKTM PHONE S5830DXKT5 PCcode: GT-S5830OKAXSK Flashan je na GB trenutavno, sudeci po ovim gore brojkama, volio bi da znam koja mu je verzija froye bila gore... edit: rijeseno...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 22.07.2013. u 02:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
copy paste sa početka teme_ Ako ne radi download mode sa 3 dugmića : VOL - ,HOME i onda stisnuti i drzati POWER. ,postoji jos 3 nacina: -Spojiti telefon u DEBUGGING MODU (POSTAVKE-APLIKACIJE-RAZVOJ APLIKACIJA pa kvacica na USB ispravljanje gresaka) , pokrenuti ADB SDK i upisati : adb reboot download -Instalirati android terminal emulator s marketa (mobitel mora biti rootan)i upisati: su reboot download ne radi mi download mode, a ne znam što znači ADB SDK, može mi neko ukratko napisat? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
hvala na odgovoru iako baš ne kužim jer sam noob al nema veze jer mislim da je mob kineska kopija. ima kineske aplikacije, kad napravim factory reset prebaci se na kineski. Zadnje izmijenjeno od: peculiar. 27.07.2013. u 20:34. Razlog: nebitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
aj molim vas nemrem nac opce neki normalan ics za Galaxy Mini GT-S5570I ( da stavim frendici), necu jelly bean jer bi bio preslab i prestekav, neki fluidan rom ak neko zna
![]() |
#2154 |
It's all cool!!!
Datum registracije: Oct 2006
|
Pozdrav forumaši ![]() Ako netko može pomoći... Samsung Galaxy S Advance i9070 Slučajno su izbrisane slike koje su se nalazile na mem kartici i zanima me dal je netko imao već prakse u recoveryu izbrisanih slika. LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 | |
Yeeepiyaye
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Probaj sa programom recuva ili sa ovim koji je po meni jos bolji za recovery stvari sa memorija raznih http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2376 najbolje cyanogenmod 10.2 i kernel i baterija ima da traje-traje,ili mozes staviti procisceni stock ... pitaj i tamo za preporuku roma |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|