|
![]() |
#2132 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
A dobro, to je istina,da... Samo ne znam koliko je čest/rijedak software koji radi na Win7 a ne radi na Win8 pa sam smetuo s uma.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2134 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
ma 8 ne bi jer je drukcija od onog na sto su se navikli pa radije ne... e pa to me zanima jer smo nasli za cca 700kn OEM verziju,ali oem je original equipment manufacturer pa me to zbunilo... najbolje u ducan dakle po novo s racunom i amen?
![]() |
#2135 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
To ti je jos najpametnija opcija bas radi inspekcije koja bi mogla danas sutra traziti i racun ! Sa inspekcijom nikad ne znas na cemu si. Uvijek te mogu zajebati, ipak su novinski clanci prepuni negativnih iskustava sa inspekcijom da bi mogli samo odmahnuti rukom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
dakle konkretno ovo sam nasao https://www.svijet-medija.hr/art/sof...fc-02017/33351 to bi bilo to? dakle nece bit problema sa inspekcijom eventualno?
![]() |
#2137 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
to bi bilo to > ali nemoj kupiti kao na placu nego neka je račun na tu firmu / obrt šta već je ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Windows - Startup Delay za program(e)
Bok! Postoji li nacin da napravim delay za "Start-up" program u windowsima ? Naime slozio sam HTPC sa SSDom i na njemu je samo win7 64b pro i XBMC 13.2 player stavljen u "start-up" folder tkao da s ekomp boota direkt u XBMC, ali kako se to sad boota dosta brzo (za nekih 14-15 sec) onda se XBMC buni da neki vrag nevalja (izbaici neki popup na ekranu s anekim errorom) i ne pokrene se sam kad je u startup meniu, na double click ikonice se pokrene bez problema. Preptpostalvjam da neki od procesa u biti nije ucitan do kraja tako brzo i to ga zbuni. Znaci sad bi htio naci neki system kako da kazem windowsima da pokrenu XBMC tek 5-10 sec kasnije u odnosu na windows boot ? Postoji li kakav trik da to izvedem ali bez instaliranja dodatnih programa? Eventulano nesto poput low priority settingsa na icon properties gde sa komandom C:\Windows\System32\cmd.exe /c start "zeljeni program" /low mogu pokreati program u low priorty modu umjesot u Normal po defaultu. Ili mozda neki registry hack pa mu kazem koji process da starta sa delayem (pod uvjetom da XBMC je uopce vidljiv kao process). Hvala
![]() |
#2139 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Freelancer
|
Hmmm to bi trebalo biti bas TO Ali pokusavam vec 20 minuta i nista od tih primjera ne radi kod mene ![]() Cak i ovo sto bi moralo notepad/calc neradi @ECHO OFF TIMEOUT /T 10 REM Total Delay = 10 seconds START “” “Notepad.exe” START “” “Calc.exe” Kad odbroji 10 sec onda javi: Windows canont fine "đđ" make sure you typed name correctly.... Probao sam i bez ovih prvih navodnika (preporstavljam d amu je đđ ta dva navodnika naprijed?) i sa direktnim linkom tipy C:windows/system32/notepad.exe.... svasta nesta i uvijek ista greska.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2141 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Probaj XBMCLauncher, pa javi da li ima kakvog napretka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 | |
Freelancer
|
Citiraj:
Doduse ipak je dodatni progrma ali oprostit cu mu jer je paket XBMC dodataka ![]() I dalje mi je nejasno zasot onaj windows delay neradi ali hvala obojici na trudu.
![]() |
![]() |
#2144 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. nije dobar image 2. stick prebaci u usb 2.0 port, u 3.0 ga ne prepoznaje.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Instalacija win7 64 bit umjesto win7 32 bit
Dakle, na laptopu je instaliran i aktiviran win 7 enterprise 32bit. Htio bi umjesto njega stavit 64 bit verziju (skida se bas s neta iso fajl 64bitne verzije koji bi se zaprzil na dvd). Jel bude to sve prošlo ok ili bi moglo bit kakvih problema, tj. potrebe za dodatnim aktivnostima kod aktivacije 64bit verzije budući da vec 32bit verzija aktivirana tom sifrom? Ili ak ima neko koji drugi savjet oko toga? Razlog za prelazak vidljiv u ovoj temi, problem s driverom za grafiku: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=252578 Zadnje izmijenjeno od: Quick22. 04.12.2014. u 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Zeznul s downloadom fajla, skinul ultimate umjesto enterprise edition. Spominjal se enterprise u tekstu pa kliknul i nisam gledal više, a ni u nazivu fajla nije pisalo. Sad ponovno skidam s ove stranice (na dnu stranice je link) Pa ak neko zna jel ok ovaj fajl za 64bit verziju (veličina 3,5GB)? Ili neko zna neki drugi link za download? Sa službene ne mogu, tj. treba se registrirati, a i opet neznam jel bi išlo jer pročital u potrazi za fajlom nešto da već nije dostupna ta verzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Di mi nestaje RAM ?
svakih par dana dobim popup prozor da mi fali memorije ![]() imam 8gb pagingfile mi je postavljen na SSD od 200-1024MB u task manageru nema prikazanog procesa koji bi zauzeo sav RAM to mi se događa od fresh instalacije WIN7 sa SSD diskom od 256GB nema virusa ni sličnih nametnika ![]() ![]() ima netko kakav prijedlog ? hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
91% od 8Gb zauzeća RAMa? Šta ti radiš s tim kompom? Prva stvar na koju bi sumnjam je neki malware, ali ako se isto događa i sa fresh instalacijom onda to nije.
![]() |
#2160 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Stavio sam na system manage size pa ću vidjeti što se događa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|